Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 18 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Така, така мамита, харесвате ми, извадила съм големия тефтер и прилежно записвам "занаятите" ви. Виждам още колежки, браво, браво.
Елиг, аз пък може да те питам някои неща, защото по принцип съм на мнение, че всеки трябва да се занимава с това за което е учил и аз лично нямам претенции да разбирам от други неща извън правото с изключение на първата ми професия, която е отделен въпрос.
Цезари, разочарова ме като каза, че ще си сменяш работата, аз съм голям любител (защото ценител ще е пресилено) на вината (белите).
Емили .....боли ме зъб.... Joy
Сиси, къде пак изчезна искам да видя и твоето столче ,вече ме сърбят ръцете да поръчам някое защото нашата люлка е до 9 кг. ние с дрехи ги стигнахме и неиска да отлепи от място като я сложа в нея, трябва да търся алтернатива, а и тази пък Стеф голяма подстрекателка, загубих си съня заради нея вече да мисля дали няма да ме обявят за луда ако купя столче на такава цена. Joy Стеф да не го приемеш лично, нищо лично. Hug
А-4 според мен трябва да се редуват и ние да ги забавляваме и да ги оставяме и сами да възприемат света около себе си, на нас последното не ни се отдава много, защото много ревем като не сме гушнати, но винаги има надежда, децата си растат, все в един момент ще трябва да стане по-самостоятелна.
Какви са тези мисли за глисти дето ви минават през главите? От къде ще ги намери бебока тези глисти?
Кейт след като родих доста ми се промени ценностната система, а бебчо ме научи на голяма любов и разбрах, че преди това не съм можела да обичам така.

# 691
Ей, Писанке значи и вие сте за това пег перегско столче, въпреки ужасно високата му цена, щом обичате люлки. Разгледах и другите столчета, но не видях да има люлеещо се за хранене. Има и друго нещо - имай предвид, че от значение са и материалите, от които е направена една стока. Това до голяма степен определя цената. Честно казано, ако не се бях убедила лично в качеството на тази марка, никога, ама никога няма да дам толкова пари за един тъп стол Joy

Лилчо - защо да се обиждам Crazy Laughing  Heart Eyes

радвам се, че се забавлявате със сайта за фризури, аз там такива снимки съм си правила, че после не можех да се позная Crazy

# 692
Cveten prashec ,И аз не очаквах че толкова малко бебе може да има глисти,но след като се разрових в нета видях,че се е случвало  Sad ,иначе относно професията ти,кака ми е съдия в София,така да си приличате двечките-сладкодумки  Hug
Аз щях да казвам за "нещото" което прилича на зъбче-Зъбче е !!!Вече пробвахме с металната лъжичка.
Миме-то я метни сайта на китайците да се обзаведа и аз с нещо,няма само ти и мъжа ми да сте с айфон  Laughing
За професиите-аз съм студентка задочно и то прекъснала за 1 година Sad ,иначе като стаж имам 2 години в фирма Пайнер и още 2 в Англия,като бригади и чистене по домовете  Crazy Общо взето едва ли мога да съм полезна с нещо,но и аз ще завърша Маркетинга си някой ден  Peace
Айде приятен ден от нас с Кати,отиваме да разглеждаме книжки,след това на шезлонга,после малко на ръце и в леглото да спинкаме  Hug

# 693
  • София
Така, така мамита, харесвате ми, извадила съм големия тефтер и прилежно записвам "занаятите" ви. Виждам още колежки, браво, браво.
Цезари, разочарова ме като каза, че ще си сменяш работата, аз съм голям любител (защото ценител ще е пресилено) на вината (белите).
Цветен прашец, аз много си харесвам работата и също съм ценител на виното, но както казах постъпиха изключително некоректно и несъобразително, а екипа, с който работих напусна, та няма да се върна със сигурност. А, не е коректно да отида в конкурентна фирма, за разлика от моите работодатели съм коректна. Мога да ти препоръчам хубави български и вносни бели вина, ако искаш. Wink
Кейт, аз откакто станах майка станах много по-търпелив и добър човек и определено вече не съм толкова наивна, защитава си интереса, нали сега мисля за още едно човече. Имам чувството, че мога да убия човек за нея. #2gunfire

# 694
два дена нямах време а снощи седнах да ви чета и ми блокира форума или интернета и аз незнам и сега трябва да чета много ама много
искам да попитам за столчето на чико което Мамбина си купи май каква му е цената гледам линковете който бяхте пуснали но там са в някаква парична единица която аз не познавам  Embarassed че искам и аз да си купя но тук маи е двойно по скъпо защото е в евро и искам да проверя
връщам се да чета и после ще се включа адекватно освен ако не изпишете темичката до тогава де

# 695
shora mishora точно това пия  и аз, но нищо ми няма:)

# 696
Боби - зависи от къде искаш да го поръчаш. Май ако ползват екредитна карта, най-лесно ще ти е от немския сайт Май Тойс, където е със сто лева по-евтино отколкото тук в БГ. Тук е 370лв.
Ето ти линк: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.02/1816790

Тия глисти при бебе - как е възможно newsm78

# 697
Ох, тръгнах да пиша и ми се изтри постинга..
Исках да споделя, че днес мъничката е с колики и направо ми се къса сърцето да я гледам как се гърчи и плаче. Добре, че таткото си остана днес вкъщи и се редуваме да я успокояваме. Сега спинка..

Ели, жалко, че няма да стане бизнеса.. щях да искам съвсем малка комисионна Joy (шегувам се)
Кейт, не съм се променила след раждането на детето, същата съм си.. Може би с времето..
Стеф, дано си вземете столчето.. аз съм така, като видя нещо хубаво, вече не мога да се примиря с нещо по-малко хубаво след това. Затова гледам да не обикалям много интернет магазините. Ей сега същата работа с дивана, който съм харесала - могат да ни го направят с каквато дамаска искаме, но аз съм избрала една, заради която цената се вдига с 30%, след като я видях просто не мога да се примиря с другите (даже в началото обърнах внимание на този диван точно заради нея).
Миме-то, кажи за айфон-а.. с коя мрежа ще го ползваш? Не са ли кодирани?
Цветен прашец - аз се занимавам с маркетинг, оперативен бранд мениджър (демек има още какво да се желае).

Ох, нещо ме наболяват костите, дано не настивам.

# 698
shora mishora пак ти е пълна кутията на лични. Да се оправи малко времето и ще се видим в парка, дано да е тая седмица Simple Smile

# 699
  party023 newsm38 smile3510 Искам да почерпя днес ставаме на 4 месеца.
Честито на А4,TANI80,evaagaina   bouquet Hug
Отивам да ви чета smile3529,че съм изпуснала много защото малката от три дена ме побърка постояно реве и иска на ръце.И аз незнам какво и става. Cry

# 700
Еее един ден да не вляза и сте изписали темата.

Честито ве месечинки  Hug

Мама Барба - това "самозадоволяване " на бебетата ми прозвуча доста еротично  Mr. Green Катя стои много в активната гимнастика и си бута играчките.Много й харесва също в люлката,където пак има висящи играчки и си играе.

Тези столчета наистина са много хубави но не са по джоба ни. А и като знам Петя колко стоя в нейното / хич биля   Laughing/ не ми се иска да давам много пари и сега.

Тук времето сега е много хубаво и дано познаят за следващите 5 дни,че е 20гр.

Сиси,незнам това Катеното какво е но наистина вече ми отказва изцяло последното ядене към 22-23.00ч. Преди и през деня но сега само последното.Иначе през деня вече се наяжда за около 5м. и спи после доста.Гледам ако е будна на я храня по.често но то много спинка детенцето.

Юлско бебе, аз бях шеста в темата.Бях се похвалила в седмичната темичка и Сиси-то ми каза да се включа в юлската тема.Даже аз си ги бях сметнала,че термина ми е през август а тя ми каза ,че е юли  HugНаистина сега като четем е много сладко.

И аз не обичам горещото.Цяла зима ходя с тениски на мъжа ми а той е навлечен с триста блузи.Че и така се караме за децата  - кога им е студено-кога горещо.Ама и двамата не сме критерий за това. Laughing

# 701
чочо-сан 1 а само с вода без шампоан ли се измива? И колко пъти се прави в седмицата за да има ефект?

Отмива се само с вода.Прави се 1 път седмично

# 702

Привет,

Да са им честити столчетата на Ру ,Габко и ИвчоHug

Jillian, Драга, milasara и kukumiavka, хайде смело на ските тази зима.  Party Чудя се дали на бебчо ще му е добре в планината?  newsm78 Разбира се добре опакован. cold

Драга, честито за новите придобивки. Peace
Много тъжно за загубата на приятелката ти. Дано да има само хубави нови занапред. Hug

karelia79, хех тези колики. Стига са ви мъчили вече.  Praynig

чочо-сан, браво на малката Дани, че си папка млекцето.  Hug

Мама на Александра, и моята коса пада като листата навън. Май е от сезона.  Rolling Eyes Аз ползвам възстановяващият шампоан на Revalid. Много съм доволна.  newsm10

mama Barba, да си призная бебчо много рядко се занимава сам.  Simple Smile Постоянно има някой да го забавлява. От скоро се научи сам да си дъчжи някои играчки и разбира се всичко отива в устата.

kukumiavka, на мен ми излизаха такива кръвоизливчета в началото. Мажех се с Гармастан.  newsm10

orhideq, я ги кажи тези хапчета, че може и при мен да са от полза ...  Rolling Eyes

djidjito, аз съм с всички възможни ръце ЗА спортната срещата  newsm44

3des, много свежи снимки. Благородно завиждам за хубавият (макар и дъждовен) уикенд. Peace

Z.Ivanova, едва ли са глисти. Просто няма от къде да ги хване. По скоро е наранена лигавица.  newsm78

kеit, Диана има страхотни очички.   smile3522
С какво се променихте от както имате бебе и на какво ви научи то?- Не мисля, че съм се променила. Дам ... всъщност съм много по-щастлива  Heart Eyes

A4, мисля, че е хубаво детенцето и само да се занимава и да открива нови неща. Но това аз си го представям да става по нататък, когато може вече само да седи и да държи по-уверено предметите.

Jillian, дано да са само днес тези колики #2gunfire и утре само да се смеете Hug

Цветен Адвокат ( май вече официално те прекръстихме така  Mr. Green ) аз съм еколог по образование, но още си влача разни изпити  Embarassed и не е съвсем офицална професията ми. Надявам се да успея все някога да си завърша  Rolling Eyes и мисля да специализирам "екологична биотехнология".  smile3529

Честити месечинки ! ( леле как бързо растат бебчовците ) Да са ви живи и здрави !

# 703
  • Видин
Влизам набързо само да питам тези, които имат люлка като нашата.Издава ли един гнусен звук като се люлее?Като скърцане и пак не точно.. #Cussing out Все едно се дере някъде

# 704
Jaana,и аз много се радвам,че Дани си възвърна апетита-вчера яде 6 пъти по 90-100 мл на ядене.Досега е яла 4 пъти по 100-110 мл на ядене,а докато си легне ще яде още 2 пъти  Peace

Относно професиите-аз съм Контрольор по качеството във фирма за електроизолационни материали /контакти,ключове,разклонители и т.н./.Най-вероятно няма да се върна в тая фирма след майчинството-шефовете искаха да ме понижават от Контрольор по качеството в работничка в производството,но с 20-30 лв по-висока от тази на работничките заплата.Това беше мин.година,когато не ни достигаха работници в завода.Запознавайки се с Кодекса на труда,станах 1/3 адвокат  Joy и пожелах да ме съкратят.Докато шефовете ми /те са израелци/ мислеха по въпроса как по лесна да ме изиграят,аз взех,че забременях и излязох в болнични.Сега,обаче,ще си търся някаква друга работа!

Сори,ако съм ви дотегнала  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт