Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 18 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Лилчо - провери в някоя по-сериозна аптека или дрогерия, примерно на центъра близо до Бингото, ан един ъгъл има една огромна.

Цезари, Джиджи - днес се пренатоварих физически, Ивчо ми изпили нервите с един нов непознат за мен и изненадващ истеричен рев с неподозирана мощ - ако питате за причината - дойде му часът за сън, а аз тръгнах да го обличам. Много сериозна причина според него Tired Та, не бях яла достатъчно, тръгнах леко облечена (то от нерви ме втрисаше и се изпотих сто пъти), не се спряхме до 5 следобед, а вкъщи ме чакаше кочина за чистене. Ще ми мине сигурно...Мерси, че питате Hug Hug Hug

Карелия - дойде ли срокът, който си бяхте поставили за Нико - ако продължава да реве, да го водите на лекар? Извинявай, че подсещам за това неприятно нещо, но ви мисля много и се притеснявам и за вас, и за беб...Поне Фелисити се отърва вече, пу пу Heart Eyes

# 646
djidjito-аз съм много за подобна софийска среща, то не може само кафета да пием и картофки да ядем  Hug
драга - вие май сте сериозни с ходенето до пловдив?

Днес Бени си хвана двете ръчички пред лицето и гърдите, това й е за първи път Simple Smile
 Party Party

# 647
Мама на Александра / lilcho13,cesari-знам къде да търся  Embarassed /не ми липсва самочувствие  Joy/
Дано да съм ви от полза и някоя от рецептите да ви свърши работа  newsm17
Аз имам и една рецепта за подхранване и растеж на косата /пак бабешка/-1-2 глави /зависи от големината на главите лук/ ситно нарязан лук се смесва с около 50-100 мл /зависи колко и дълга косата/ силна ракия.Сместа престоява 2 часа,след което се прецежда през марля.Нанася се на косата без да се втрива в корените и престоява 3-4 мин.След това косата се изплаква с вода
Малко понамирисва на момента  Weary,ама после миризмата изветрява  smile3521
Бях си направила такава маска в един доста горещ ден,когато ме поканиха на сбор в 1 от Русенските села.Миризмата от косата ми си беще изветряла,ама като се качих в претъпкания автобус,като се изпотих и косата ми като се размириса..... ooooh!.Ужас ви казвам! smile3511
Иначе маската си заслужава  newsm10

# 648
Линет, аз съм абсолютно сериозна и за софийската и за пловдивската среща Peace

# 649
  • София
Аз за софийските не съм много сериозна,но за пловдивската ме бройте.

# 650
чочо-сан 1 а само с вода без шампоан ли се измива? И колко пъти се прави в седмицата за да има ефект?

# 651
  • Видин
Здравейте и от мен пак  Hug
Одеве реших да не къпя Габко, че се измъчи днес и не успях и да го събудя.Та само хапна и сега спинка.Дано няма проблеми с носката тази нощ  Praynig
Стеф, като се наспиш ще ти мине.А за истерични рев - разбирам те  Laughing Cry Ходихме вече на един УНГ, утре ще търсиме друг.Просто нямам сила вече да се боря с тия тъпи сополи.Днес изкарах един зелен по-голям от ноздрата му  Shocked Пък после как няма да се дере горкото.И между другото - Бейби вак-а не стана на прахосмукачката на майка ми  #Cussing out Утре ще го пробвам на тази тук  Praynig Кое столче поръча последно?
Линет, Габко докато яде обикновено си хваща едната ръка в другата и е много смешен  Joy
Миме, какво стана с китайците?
За хоби (ако се брои) - колекционирам чаши за кафе - големи.С разни краченца, дръжки-опашки и т.н. Но ми е скромна колекцията де, има няма 20-30 чаши.Ако имах повече финанси сигурно щях да имам над 200.Като знам в магазините за левче какви красоти имааа  ooooh!
Габко не обича да се самозадоволява сам  Whistling  Joy Все иска внимание, може и да си играе с играчките ама аз да му вися над главата и да усеща, че съм там.Иначе почва да мрънка.Вече 2 пъти му пусках Бейби Айнщайн-а и се заслушва в началото.Абе с всеки изминал ден става все по-човече  Heart Eyes
cesari, тук повечето момичета са запознати с развитието на драмата около носа на дечко.Какво ли не опитахме и ефект няма  Tired Благодаря все пак за съветите  Hug
Моята коса е станала ужасна.Пада на кичури, сплита се и не мога да я среша.Дайте идея как да я подстрижа, искам нещо ново  Crazy Сега ми е до кръста,искам да е къса, но имам съмнение, че няма да ми отива.Заради изкривяването и тежката раница като бях малка ученичка съм леко прегърбена  Sad
mama Barba, моя герой тая акт. гимнастика не я признава.Тя е и няква измислена де...Та му слагам грифа над него в леглото, сменявам постоянно играчките, слагам го в люлка, на леглото на възглавницата и му показвам разни работи...
За мамолог - аз уж щях да ходя при Свещаров (някво светило,което идва тук веднъж в месеца) и нямаше проблеми, че кърмя...ама се отказах  ooooh!
Тва е засега май  newsm78 Hug

# 652
  • Русе
Ама че си скица Чочо Сан редовно ме разсмиваш  Joy
И аз прегледах рецептите,че и моята взе да пада сериозно.Азси харесах тази с бадемовото масло,зехтин и витамин А и без това съм руса и така ще я и подхраня,че е доста суха освен всичко останало.

Пиете ли нещо заподсилване на имуната си система след раждането?

# 653
  • София
Аманита,чакам ги,аз след това още 3 поръчки пуснах,даже айфон си поръчах  ooooh!

# 654
Здравейте по вечерно ..
Бебето се търколи да спи, баща му се лепна за компа.. и аз успях най-накрая да прочета какво сте изписали днес..

Юлско бебе - аз съм навита за Пловдив. Като гледам прогнозата - сряда, четвъртък или петък са дните с по-хубаво време. Мъжът ми обаче спомена, че четвъртък и петък ще имат фирмено събиране на Цигов чарк и го накарах утре да пита дали може да ни вземе и нас с малката. Та утре ще мога да потвърдя за пътуването. Иначе моята кола спокойно ще ни събере две майки с две бебета, въпреки че е двувратка. Въпроса единствено е колко е голяма втората количка, че моята доста изпълва багажника. Все пак може да влезе и още една, споменах вече.

Сиси, и аз се надявам да не свикваме прекалено с недовършените неща, че е много неприятно. Имам тържествено обещание от таткото да сложи последните пердета, което той постоянно забравя.. а по-лошото е, че и аз вече забравям да го подсещам. ooooh!

Мама Барба, моята щерка се забавлява съвсем сама на шезлонга по час, час и половина, горе-долу два пъти на ден. Ей този е..
http://www.toytownbg.com/uploads/products_pic/product_pic1_1704.jpg
А също и с въртящата се играчка над леглото сутрин преди аз да се събудя, може би също около час. Активната гимнастика още не я разбира и не й се радва, чакам да порастне малко, за да я ползваме и нея.

Бъдни вечер ще се опитам да организирам тази година у нас - с моите родители и сестра ми с гаджето, както й майката на мъжа ми. Дано се съгласят, че иначе много трудна става организацията.

Линет, не пия кола заради кърменето. Има много кофеин в нея, позволявам си само по половин чаша през деня Пепси мах (мъжа ми го пие). Истинската Кока-кола си ми липсва, но пък не купуваме такава в момента.

Джиджи, давай .. организирай един курс за млади майки (ние Joy). Като гледам ще се съберем достатъчно, за да платим лесно залата и часа ти. Ще паркираме количките отстрани и гледай какво става. Аз вече си имам бразилско дупе, но мога да намаля малко.. всъщност много.. размера му.

Деси_дес, нищо не пия за имунната система.. Надявам се да е на ниво от само себе си, ама дали..

На мамолог - след като се приключи с кърменето. Последно ходих, когато бях в пети месец, за да си проверя двете бучки, които си разнасям с години. За мое учудване бяха изчезнали. Grinning Доктора каза да отида отново като спра да кърмя.

И за финал да се похваля.. Преди малко докато в приспивах Калина с хапване за пръв път ми се засмя на глас.. Както си беше с млякото в устата.. аз кашлям, защото се задавих, а тя ми се смее. Чудесно е ..

# 655

..... Но дрехите в гардероба ми определено не мислят, че не съм раждала Sad Знам много ефикасни упражнения за талия, но ми е сложно да ги обясня, а за корем, могат да се измислят много хубави комбинации, от които ефектът не закъснява. Ще потърся нещо нагледно и ще пусна линкове Wink На някоя от следващите срещи може да покажа Joy или пък както Куку е предложла да се съберем да се раздвижим. В тази връзка съвсем сериозно, ако наистина има желаещи и може да се оргаизирате до Младост, мога да говоря с ръководството от "Дема" да ползвам залата, който ден си изберем, по което време решим преди 17часа - мога да ви покажа някои неща, които да правите вкъщи Wink Ето - предлагам следваща софийска среща в "Спортен Комплекс Дема" в Младост Joy
.... аз пък оформям "бразилски дупета" за карнавала в Рио Laughing

Край чашата преля!!!!
Кога казвате почваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green надявам се, че един врещяш бебешор няма да смути изтръпналите ни майчински уши  Rolling Eyes Embarassed
За компансация мога да подкупвам с чорапогащници  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, само момчешките мами не знам с какво да ги подкупя, но ще измислим нещо!

# 656
  • София
Джиджито,аз съм за всякакви срещи PeaceПознавам се достатъчно,за да знам,че у дома сама няма да правя нищо.На мен ми трябва да знам,че имам ангажимент в определено време,за да съм сериозна ConfusedЗатова много ми се иска да си направим форумски час WinkМоже би даже няма да умра от срам EmbarassedА за олиото-на фирма Spirig e,струва 19,40лв.Съдържа бадемово и парафиново масло Hug
Аманита,все забравям-и двамата са чести посетители на люлката  PartyГоворят на Прасчо в захлас. Heart Eyes
Мама Барба,засега нямат играчки,освен висящите от шезлонга,люлката и активната гимнастика Peace

Нещо ми се спихна нета и ми изтече сесията hahahaЦветен прашец,не си сама  Joy

# 657
  • София
Хайде и аз да кажа:
Мойта коса също пада, то аз вече я подсригах с около двайсетина см. сега ще прегледам и рецептите.
За имунната система нищо не пия, изобщо не съм се замисляла. Може би има някакви имуностимулатори, но кой знае с каква химия пък ще са набъкани и с доста витаминки и може да подействат зле на фигурата щото тя една фигура сега де, ама да не вземе да се влоши положението.
Мимето какъв е този айфон?
Преводач Стеф благодаря за информацията за капачките, но аз все си мислех, че ако намеря да си купя празни бурканчета те ще са с капачки или...?
Аманитка и аз днес бърках в носа на Катрин и от двете ноздри извадих доста съкровища. Беше много смешна, докато я човърках с клечките за уши тя въртеше очи ту насам ту на там и се услушваше и чак като свърших наду гайдата, ама яко. Аз пък прихнах да се смея. Ако някой ни беше видял.... Рязах й и ноктите, цялата се е издрала, вече си мисля, че може да й останат белези.
А за играчките основната й играчка съм аз.
И да се похваля: най-накрая днес успях да отхвърля доста работа. Доволна съм.

# 658
Ох ,писах ,писах и всичко отиде по дяволите Twisted Evil
Аманита -няма как да питам мъжо, защото днес излетя не е в БГ.И преди ти писах не става с питане трябва да се види да се прегледа.Мъжо почти не прави такива прегледи прави по-вечето случаи тежки операции.Бързо оздравяване на Габко Praynig.
Дейзи-дес -нищо не вземам ям много плодове и зеленчуци Peace
Стеф - ами честито столче и на теб със здраве да го ползвате  Hug
Тан -как сте , мила?Дано Моника се е кротнала вече Praynig
Ние столче си имаме хубаво от каката с него ще карам, че и без това си едно зеленичко сладко, но мисля като Коледен подарък да поръчам това бънджи - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/7624.Знам , че отричат ползването на проходилки и бънджита, но аз ще ползвам.С мярка и на по късен етап Peace
Каката ми е по голям проблем всяка играчка която я види на Жетикс канала иска да я има.До сега играхме на луния пясък .Тази вечер писа писмо до дядо Коледа и поръча още куп играчки ooooh!.
Аз се чувствам малко по-добре след масажа, но има какво още да се желае.Утре отивам в сауната да изкарам всички вируси Mr. Green.Снощи бих барабана, че оставам сама и ще купонясвам, а сега си стоя сама в нас подсмъркваща и унила Sick.
Лека и спокойна нощт Hug

# 659
Дейзи, Дейзи, от много купони така става - разболява се човек Whistling Mr. Green Да се оправяш, ей Hug

Цветен Адвокат
- аз съм много зле с главата, естествено, че ако си купиш буркани, ще са с капачки Embarassed Embarassed Embarassed Браво за свършената работа днес. Сега се почерпи с една поръчка от Кикиморско царство Crazy Whistling
Зори - милия Габко... Hug И милата ти де...За прическата - ти си дребничка и нежна, къса прическа ще ти отива според мен. Имаше една програма, сайт де, където си качваш снимката и се гледаш със сто различни прически и гримове - http://www.taaz.com/ Предполагам, който не го знае, ще се зариби сериозно Flutter

Столче избрахме това: http://www.vitodesimone.com/content/view/107/149/ От въпросния магазин си взехме и количката, та утре ще скокна да видя на живо. В темата на Май тойс писах, евентуално ако не ме устройва цената, ще поръчам от там...

Общи условия

Активация на акаунт