Елиг, аз пък може да те питам някои неща, защото по принцип съм на мнение, че всеки трябва да се занимава с това за което е учил и аз лично нямам претенции да разбирам от други неща извън правото с изключение на първата ми професия, която е отделен въпрос.
Цезари, разочарова ме като каза, че ще си сменяш работата, аз съм голям любител (защото ценител ще е пресилено) на вината (белите).
Емили .....боли ме зъб....

Сиси, къде пак изчезна искам да видя и твоето столче ,вече ме сърбят ръцете да поръчам някое защото нашата люлка е до 9 кг. ние с дрехи ги стигнахме и неиска да отлепи от място като я сложа в нея, трябва да търся алтернатива, а и тази пък Стеф голяма подстрекателка, загубих си съня заради нея вече да мисля дали няма да ме обявят за луда ако купя столче на такава цена.
Стеф да не го приемеш лично, нищо лично. 
А-4 според мен трябва да се редуват и ние да ги забавляваме и да ги оставяме и сами да възприемат света около себе си, на нас последното не ни се отдава много, защото много ревем като не сме гушнати, но винаги има надежда, децата си растат, все в един момент ще трябва да стане по-самостоятелна.
Какви са тези мисли за глисти дето ви минават през главите? От къде ще ги намери бебока тези глисти?
Кейт след като родих доста ми се промени ценностната система, а бебчо ме научи на голяма любов и разбрах, че преди това не съм можела да обичам така.

,иначе относно професията ти,кака ми е съдия в София,така да си приличате двечките-сладкодумки 

Искам да почерпя днес ставаме на 4 месеца.
,че съм изпуснала много защото малката от три дена ме побърка постояно реве и иска на ръце.И аз незнам какво и става. 
Чудя се дали на бебчо ще му е добре в планината? 

Все едно се дере някъде