Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 18 853
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
3des, хубави снимки, личи си че на малчо му е било приятно.Но теб те няма да видим ефекта от наспиването:) При мен от години недоспиване вече и да се наспя хубаво за жалост сенките си ми остават, но вече съм им свикнала , мои са си Simple Smile
Цветен прашец - Цветен адвокат  звучи чудесно, ползвай го като псевдоним някъде Simple Smile
Аз съм строителен инженер и с това се и занимавам, но в Бг всеки разбира от строителство, така че въпроси не очаквам  Laughing
maimun77 , ще пробванм това бебешко упражнение, че моята Калинка още не се е смяла с глас.Но пък така напоително "говори" напоследък, все едно цели изречения, и се напъва, маха с ръце крака, много е смешничка
milasara , аз си мислех , че само на мен ми идва понякога нощно вдъхновение да оправя къщата, но явно не съм сама  Grinning гледам ти поста е от почти 1ч.
Стеф, столчето дето си избрала е много хубаво, има всичко дето може да го има в едно столче.
Дейзи, все забравям да пиша , че тези 28градуса у вас са ми мечтата за зимата, но у нас само аз харесвам толкова топло Confused
Jillian, за жалост не мога да ги продавам, защото елементите , които ползвам за рамките не са мое дело, но от фотошопската тема вече има доста момичета , които си правят сами елементи ( те не че не са пак взимани от нета, ама това е друга тема...)Браво за смеха на адашчето, все по-често ти пожелавам да го чуваш!!!
Деси_дес, пия само желязо когато се сетя, защото доста кръв изгубих при раждането, а и понякога по някое витамин Ц.
Аманитка, отскоро ползваме Риномер за нослето и аз съм по-доволна, отколкото Стеримара и физиологичния , някак по-лесно разкисва секретите.А вие изследвалили сте за стафилококи и стрептококи нослето, вероятно сте, аз нали не чета редовно.
Косопад и аз имам, след дълго мислене как да се подстрижа, просто отрязах една педя, но така че пак да си ми е дълга косата и да става за връзване, че ми е най-лесно.
Джиджи, чудесно е че си превъранла хобито си в работа!!!Аз засега ще се въздържа от трениране на каквото и да е, имам смъкване от раждането, но избягвам да го мисля, че вероятно ще ми се наложи операция, затова ще правя само някакви упражнения.Но като гледам ще събереш момичета не за една , а за две групи  Peace
vanyaes, вие сте сериозна конкуренция с бройката чорапогащници  Mr. Green а сте с младеж  Laughing
Сиси, записвам си за пастата за зъби, мерси че сподели, аз в крайна сметка реших, че е по-важно да ги мие, та макар и с не еко паста.И да чукнем на дърво още няма кариес, което нейната зъболекарка казва, че вече рядко се среща при децата на 6-7г.А за мъжа ти - явно е добър в неговата си област, щом като при написване на името в гугъл неговия блог излиза на първо място.

# 676
З Иванова-а какво стана с алергията към белтъка на кравето мляко-това нали са симптоми за такова нещо
Имам и аз един въпрос-Ема много обича да се занимава сама в креватчето-с книжки,с ръчички,с лигавчета...говори си,смее си се-въпросът ми е-кое е по-добре за детето-да я оставям така да си играе сама или да се занимавам с нея;до сега бях убедена,че е добре тя да си развива способностите,да и е добре сама със себе си,да не е нужно някой постоянно да я разнообразява,но сега се замислям-кое е по-добре за развитието и newsm78

# 677
  Здравейте и от нас. Личи си, че времето е скапано, не мога да ви изчета писанията последните дни. Айде от тази седмица да се затопля и пак навън по цял ден. Аз тъкмо купих зимен екип на бебо, много е хубав, но бая зор видях докато нещо ми хареса.
  Орхидея, кажи моля те какво пиеш за кърма, защото моята вече никаква я няма, едва събирам по 100 - 150 гр. на ден и нито чай помага, нито ядене, нито нищо. Нашата педка ми каза за едно лекарство, което е против повръщане, но то увеличава нивото на пролактина, пих го два дни и имаше ефект /не кой знае колко, но пак по-добре от сега/, но като прочетох листовката на лекарството ме хвана шубе да го пия и без това не съм много наред с хормоните, но сега като няма, мисля пак да го почна.
   Цветен прашец, Инкс - приятно ми е, още един колега.
   Относно забавленията, ние си имаме шезлонг още от първия месец и Вики много си го обича, направо се е срастнал с него, и като му сложа и активната гимнастика отгоре, пада голяма игра, освен това обича да си седи в него и да гледа телевизия. Други забавления нямаме и затова през 15-20 мин . се местим от шезлонга на дивана, от дивана на спалнята, от спалнята на неговото легло и така денят минава /ама много, много бавно/.

# 678
  • София
Здравейте момичета,
Хайде дано ни е много хубава и усмихната седмицата!
Цветен адвокат, аз се занимавам с маркетинг (ММР), продавам вино, но мисля да сменя бранша след майчинството, че не постъпиха много коректно моите работодатели (като разбраха, че ще ставам майка, до тогава бях любимката на фирмата) #2gunfire
Джиджито, с огромно удоволствие бих идвала да тренирам при теб, но си ми много далече (живеем в Овча купел), а и в момента сме само с една кола. Дано да ти се увеличи кърмата бързо. Не знам, до колко е вярно, но бях чела някъде, че трябва много да се внимава какви упражнения се правят по време на кърмене ( имало нещо общо с произвеждането на кърма), то се изписват много неща, не до там достоверни, но все пак да споделя.
Стеф, столчето е страхотно, моля като провериш цената да я споделиш. Дано вече да и добре и да си успяла хубаво да се наспиш.
А4, мисля, че е много хубаво детето да се занимава само, така си развива сетивата и открива света. Все пак е добре и да играе с мама и близките си, не само защото има нужда от внимание, а определено така ще му се покажат много повече и интересни неща.
Хайде до скоро, че ме викат! Hug

# 679
A4,за алергията към белтъка така и не я доказаха-казах на педито и отговора и беше :Щом е само на кърма няма от какво да е,щом видимо детето е добре и наддава нормално,значи няма проблем,щяла да го израсте   ooooh!
3des,то и аз знам че трябва да са бели червейчета , ама викам си при бебетата на кърма може да е по различно.

# 680
3des, от това, което съм чела е противопоказано да се обръща бебето с гръб към мама, когато е в слинг (има го и на сайта, към който пратих линк).

Кейт, много сте пораснали и сте много хубави. Малката май има твоите очи.

# 681
  • Силистра
EliG, аз имам въпрос  Wink, колежки значи,а?
Аз се чудя защо така ми допадаш, но защо съм останала с впечатление, че си от Варна...амнезийка..
А, желязото което пиеш не пречи ли на кърменето? И аз загубих много кръв при раждането и все още ми се вие свят на моменти, а съм се чудила дали да не пия

# 682
О, колега здравейте.  hahaha В общи линии си права за лекарите и адвокатите, това с професия домакиня си е добра идея.

По този повод един познат адвокат  Wink Wink Wink като опитат да го разпитват служебно по купони казва - е сега ако бях доктор щях да кажа "Съблечете се"  Joy Joy hahaha hahaha bowuu
Та в това отношение сте в по-незавидна позиция момичета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Hug Hug

# 683
Стеф столчето е много сладко,но малко скъпичко ми се струва  http://family-bg.com/prX_4173.htm

# 684
Привет от нас!
Каката с таткото отидоха да си слагат противогрипни ваксини. Макар да съм на мнение, че ползата от ваксините и по-голяма от риска, с всяка ваксина ми умират по доста неврончета. И сега ми едно напрегнато.

Z.Ivanova, не мисля че е глисти, няма как да са глисти. Ние на два пъти давахме изследване за окултни кръвоизливи именно поради такива вишнави "нещица" в акото, и двата пъти бяха отрицателни. Нашата лична смята, че все още и се чистя червицата /което за мен е невъзможно/. А понеже и ти си на кърма, според мен е нещо от храна която ти си яла.
Сега започвам да ви чета, че доста сете изписали. Hug

# 685
Даже е адски скъпо столчето, обаче мъжа ми като се зачекна - не, това ще е, щом количката ни е Пег Перего, и столчето искам да е такова (сякаш двете имат връзка). В магазина на вносителя е 535, в Кикиморско царство е съяо толкова + 7лв. доставка, в Касида е 520, а в Май Тойс беше 460лв. но сега вече не го виждам, може офертата да е минала вече. Днес ще реша от къде да го взема, общо взето зависи според това дали искам да ми е удобно и д ами го донесат до вратата, или искам да ида на място, и да спестп към десетина лева - кито на фона на цялата сума ми се струват маловажни ooooh!
Спрях се на него, щото е и люлка. на стова ни забавлява особено много Crazy

# 686
Радина, не съм спец като Джиджито, обаче аз преди бремеността тренирах това чудо

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=68512&hit=1

и вечно имах мускулна на корема, та сигурно става за смъкване на бременни кореми, да уточня, че е без подскачане - аз имам паднал бъбрек и за мен е противопоказно, всичко е статични натоварвания на мускулите.

Лилчо, дано нещо помогне за косопада, предвид, че е на хормонална основа всичко съм малко скептична към лековете. Сигурно е, че ще отмине само. И при мен започна... Освен това много взе да ми се омазнява косата, ужас.
Съни09, при нас също след всяко ядене се изчисти на втория ден, аз мазах профилактично още един ден с дактарин. Както и друг път съм казвала, ако някое лекарство виждате, че не помага, значи просто не се влияят от него и трябва да се смени а не да се мазоти излишно със седмици. Нашият език беше целият много ама много бял, имаше и на устничките.
Jillian, по едно време много ми се пиеше кола и трябва да ти кажа че при мен с половин чаша номера не минава  ooooh! Не забелязах бебето да е по-буйно, спеше си както и преди. А аз и кафе си пийвам, по едно сутрин, втора цедка е и е с повече мляко, но все пак си е кафе. Аз съм с ниско кръвно а тука жегите не са шега работа и просто не става без тия неща при мен.
На мамолог съм ходила преди бремеността, бях луднала заради една много твърда бучка, която си седеше там с месеци, та и мамография правих, та и разни светила ме гледаха... за щастие изчезна. Кърмещите жени по статистика са много по-малко застрашени от рак.

Ох, сетих се за една моя позната (адвокат), която като ходи на екскурзия например и я питат с какво се занимава казва "домакиня", щото иначе се почва едно питане...признаеш ли си, че си адвокат или доктор-тъжна ти майка - е установила тя Joy
Laughing Аз съм го писала това но пак ще го напиша - на морето, зъболекар, казват му - боли ме зъб - и той - като ти кажа цената и ще ти мине  hahaha Та й вий така може да правите  Crazy

Софиянки, ма вие сте големи скиорки бре... аз не познавам нито един човек от Пловдив, дето да ходи на ски. Не казвам, че няма такива, но не е толкова масово и явно наистина София си е друга държава.

Нашите играчки са люлката и тия дето висят от активната гимнастика. Имам подарени разни дрънчащи дъвкалки, но още е рано за тях де.
Мамите с опит - какво е следващото ниво - какво трябва да купя за следващите месеци за забавление? Че като гледам ни предстоят още дълги часове на чуденка какво да правим из къщи и почва да мрънка много като й е скучно... Това бейби Айнщайн ми се видя много сложно още за бебета... Иначе вчера направо й взех тока с песнички и правене на гимнастика през това време. И разнасяне из къщи - което сега й е любимото занимание. И като я оставя писва  ooooh! Батериите на люлката вчера сдадоха багажа... ужас. А и тя още малко ще се ползва май. Значи като чета сега май столчето за хранене?? А като започнат да се обръщат бебоците и не може по диваните да ги държим като опция за смяна на обстановката, какво ще правим???

Да похваля на мама момичето, онзи ден за първи път хвана една играчка! После и бибата се научи да си хваща, даже успя да си я навре пак в устата, но наобратно  Joy
И да се оплача, че успях да я разболея, уж постепенно реших да намалям градусите и да не  я навличам, резултата е, че сега леко покашля от време на време, особено при събуждане. А вчера се скъса да киха. Не е дълбока кашлица, но днес съм я навлякла и ако продължи до утре ще звъня на лекарката  Sad Аз като ви разправям, че Пловдив е друго нещо ... И кат са знам аз ква съм кекава... Когато Юлско бебе каза, че е по шорти, аз бях с дебел чорапогащник и анцуг отгоре. И климатик на 23 градуса.  Blush Не мога в София да вирея аз  Mr. Green Ма и вий не можете тука  Joy
Ако не е добре за срещата със софиянки може да дойда без нея  Embarassed Ще видим. Дано се оправи.

# 687
Ех, тъкмо седнах да наваксам с четенето, но пра- бабата на на Анди ще дойде да я види, че не я е виждала още.
Искам само да напиша, че много забравям да не забравя, вчера се зачетох в първата ни тема. Замислих се, че се включих във форума доста късно и не съм чела в началото изобщо. Стана ми много носталгично, прочетох малко, защото ми отнеха компютъра и не ми дадоха да го включа снощи, цитирам: "Аман от този форум вече"  Joy. Та беше много сладко как Дзимби е направила темата, включили са се миналогодишните юлки, после Джиджи, Ети, Фелисити, Галето, Сиси, Маймучето и после ще видя кой още Laughing. Четох първите ви трепети, как още не сте сигурни дали сте бременни. Най- сладкото беше, че можех само да се радвам, а не да се притеснявам, защото вече знам края на историята и знам, че вече гушкате сладките си бебета.
Та мисълта ми беше към Джиджи, четох историята ти (не я знаех, само знам, че Стеличка е инвитро) и много се зарадвах, че сега я имаш, слава богу си попаднала на свестен лекър и е успял да обърне, смятаното за необратимо и сега имаш най- големия си дар Hug.
Ще ви шета после, че да се облека, още се мотам по пижама Embarassed.

# 688
Стеф не съм искала да те обидя...столчето наистина е хубаво. Ще чакаме да се похвалиш с новата придобивка Hug

# 689
  • София
Стеф, голяма зарибявка с този сайт за прическите, благодаря! #Crazy  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт