Цветен прашец - Цветен адвокат звучи чудесно, ползвай го като псевдоним някъде

Аз съм строителен инженер и с това се и занимавам, но в Бг всеки разбира от строителство, така че въпроси не очаквам
maimun77 , ще пробванм това бебешко упражнение, че моята Калинка още не се е смяла с глас.Но пък така напоително "говори" напоследък, все едно цели изречения, и се напъва, маха с ръце крака, много е смешничка
milasara , аз си мислех , че само на мен ми идва понякога нощно вдъхновение да оправя къщата, но явно не съм сама
гледам ти поста е от почти 1ч.Стеф, столчето дето си избрала е много хубаво, има всичко дето може да го има в едно столче.
Дейзи, все забравям да пиша , че тези 28градуса у вас са ми мечтата за зимата, но у нас само аз харесвам толкова топло
Jillian, за жалост не мога да ги продавам, защото елементите , които ползвам за рамките не са мое дело, но от фотошопската тема вече има доста момичета , които си правят сами елементи ( те не че не са пак взимани от нета, ама това е друга тема...)Браво за смеха на адашчето, все по-често ти пожелавам да го чуваш!!!
Деси_дес, пия само желязо когато се сетя, защото доста кръв изгубих при раждането, а и понякога по някое витамин Ц.
Аманитка, отскоро ползваме Риномер за нослето и аз съм по-доволна, отколкото Стеримара и физиологичния , някак по-лесно разкисва секретите.А вие изследвалили сте за стафилококи и стрептококи нослето, вероятно сте, аз нали не чета редовно.
Косопад и аз имам, след дълго мислене как да се подстрижа, просто отрязах една педя, но така че пак да си ми е дълга косата и да става за връзване, че ми е най-лесно.
Джиджи, чудесно е че си превъранла хобито си в работа!!!Аз засега ще се въздържа от трениране на каквото и да е, имам смъкване от раждането, но избягвам да го мисля, че вероятно ще ми се наложи операция, затова ще правя само някакви упражнения.Но като гледам ще събереш момичета не за една , а за две групи

vanyaes, вие сте сериозна конкуренция с бройката чорапогащници
Сиси, записвам си за пастата за зъби, мерси че сподели, аз в крайна сметка реших, че е по-важно да ги мие, та макар и с не еко паста.И да чукнем на дърво още няма кариес, което нейната зъболекарка казва, че вече рядко се среща при децата на 6-7г.А за мъжа ти - явно е добър в неговата си област, щом като при написване на името в гугъл неговия блог излиза на първо място.

, колежки значи,а?
В общи линии си права за лекарите и адвокатите, това с професия домакиня си е добра идея.

Аз като ви разправям, че Пловдив е друго нещо ... И кат са знам аз ква съм кекава... Когато Юлско бебе каза, че е по шорти, аз бях с дебел чорапогащник и анцуг отгоре. И климатик на 23 градуса.
Не мога в София да вирея аз