.Цветен адвокат
направо ме разби
Колкото до купоните то да беше от тях, уж от тази вечер щях да го удрям на живот, а....Само се каня да лягам и не става...ама ,че работа скука голяма

А този сайт с прическите е страшен,само че трябва да попрактикувам малко,че нещо не можах да се гримирам.
И аз си мисля че твойто бебче е по-едро, защото вие сте такива,гледам и Стейси е като нас,дълга ,а 5800.

не ми се иска да пробвам, аз пък го знам с чесън.
,става на 3 часа вечер,което за мен е доста добре,не е като на 1.5-2 часа. 
Освен от носенето,отделно тя спеше в мен някой път по час и си натоварвах кръста и гърба, и сега като кърмя,наистина кръста ми е гол,но се надявам малко по малко да отмине болката,по едно време даже не можех да ходя изправена,но сега е по-добре
.Какви са тези упражнения за кръст,не се сещам
.
Дано този път са ви за последно коликите.
;забавляваме се с книжките,закачам и лигавчетата на решетката на креватчето-тя си ги дърпа и им говори-сменям ги,много си гледа ръчичките;иначе като се разкисне правим гимнастика двете-аз ръкомахам с ръце и тя се смее много
дай Боже да сме живи и здрави все ще изкараме за храната на детето, а иначе точно напротив ми действа форума, много се разтоварвам с вас и после по ми спори работата.
така се чувствам стимулирана и готова за нови подвизи. Човек има нужда понякога от една добра дума.
, съпругът ми също. Аз съм юрист, но за малко разнообразие не съм адвокат. Но все едно де - пак същата област, абе скука 
Като се кръстосат отпред двете ленти под хоризонталната краката на бебето се слагат от двете страни на кръстоската, нали така? Тогава ли ги овръзваш някак
а иначе фризьорът ми каза, че ще почне да пада като спра да кърмя, но и ако тогава пада, не знам дали нещо ще остане на главата ми.

С какво се променихте от както имате бебе и на какво ви научи то?Препоръчани теми