Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 622
  • 676
  •   1
Отговори
# 15
Аз не съм видяла, че има нова темичка, за това в духа на последната страница от другата ще си прехвърля поста тук. ))))

За различни масла със сигурност има в нета, дори съм попадала на продавачи в ибей, само на такива масла.
Мисля че за тази цел донякъде ще стават и Алегориите....и могат да им се добавят различни други съставки, като взимаш една от тях за основа. )))

За средствата.....да, може би ако и аз имах неограничен бюджет ще отида и ще купя поне 10-20парфюма наведнъж....ей така, за да ги опознавам както трябва, нося и преценявам дали това наистина ми харесва, или не...)
В случая избирам дълго (и не толкова поради липсата на средства), пробвам по няколко пъти....и чак тогава купувам.
Сега съм се насочила към миниатюри....харесват ми малките шишенца, някой само отварям и подушвам, от други съм пръсвала по веднъж. Трудно се намират, а и не мога да кажа, че са "евтини", защото основно поръчвам от ибей. )
А ако нещо искам ей така да пръсна няколко пъти, просто взимам виалче, колкото да опозная аромата и преценя добре. )
Също ми харесват "редки" парфюми, които трудно се намират.....)

А сега по повод това, което не харесваме, вече казах за Knowing на Ести Лаудер.
Също не харесвам половината на Ерме - Калеш, Eau des Merveilles, Un Jardin Sur Le Nil. Толкова наситена и "старешка" миризма ми имат, че няма накъде повече.....(извинявам се на всички, които ги харесват).

# 16
  • Варна

А сега по повод това, което не харесваме, вече казах за Knowing на Ести Лаудер.
Също не харесвам половината на Ерме - Калеш, Eau des Merveilles, Un Jardin Sur Le Nil. Толкова наситена и "старешка" миризма ми имат, че няма накъде повече.....(извинявам се на всички, които ги харесват).

Мирама, не си го казвала това. Абе викам си - няма две страници още темата пък съм пропуснала  Peace
Ноуинг ми е любопитен, обикновено се описва като красив.

# 17
Mims-Mims, оххх, аз съм пообъркала темите....) То нали има две за парфюми и видях, че тази е нова....
Сори, писала съм в другата...)
Ама нищо де, и тази е подходяща. )))

За въпросният Knowing.....не мога да кажа дали е красив....има изключително тежка и силна миризма....на нещо много старо...включително и течността вътре е с тъмно кефлибарен цвят....
А, и още един, който е потресаващ....)
Ето този на Ив Роше
http://www.ciao.fr/Yves_Rocher_Pivoine__91155
мини е, в много красиво флаконче....но.....такава смрад се разнася от него....)

# 18
  • някъде под слънцето...
Днес получих това  
http://www.elmundo.es/yodona/estaticas/especiales/2009/09/bellez … on/votaffeme.html
Явно Карла е изпратила  подобен имейл, на всички чиито имейли има
лично на мен парфюмът и не ми допада.....
И ми е странно че са го сложили наравно с Герлен и Шанел...
Номиниран е и единият от кремовете  в категория, масови продукти
http://www.elmundo.es/yodona/estaticas/especiales/2009/09/bellez … agranconsumo.html
По темата, май само с КалеШ , сме доста  войнствено настроени един къмм друг... и си спомням за един джорджо на джорджо бевърли хилс, , вече не помня  кой точно, беШе преди  7 или 8 години, който предизвика неприятни емоции и зачерта завинаги този бранд за мен

# 19
За съжаление, най-непоносимите за мен аромати, всъщност са такива, които страшно са ме впечатлили  на други дами ....мечтала съм, желала съм ги и в последствие след като ги взема са ми причинявали невероятен дискомфорт. Такива са зелената ябълка на ДК, Извънземното / между другото скоро имах рожден ден и моя приятелка ми го подари за  2ри път- 1вия път ми стана неудобно да й кажа, че е почнало да ми се повдига от него  Embarassed /...Кензо Амур... о, и още един, от който обаче успях да се опазя да не го взема-Missoni Acqua ...едва издържах да се прибера до вкъщи и да си взема душ .

# 20
Така желаната тема вече е факт. Mr. Green  Мимси благодаря много за направата и, станала е чудесна  Hug  bouquet

Вечният ми омразен парфюм е Light Blue D&G. не го понасям нито върху мен нито усетен върху околни.
Има и още много други, ще се сещам и допълвам.

# 21
айде сега аз с риск да си навлека недоволство на доаста от вас да си го кажа само както аз си знам,пък после може да ме линчувате  Mr. Green

МРАЗЯ ВСИЧКИ ШИПРИ,ЗА МЕН ТЕ СА НЕПОНОСИМИ,БАБЕШКИ,НЕРАЗБИРАЕМИ И МНОГО ДАЛЕЧ ОТ МОЕТО АЗ,С ЕДНА ДУМА ГАДНИЧКИ

Laughing Laughing Laughing

# 22
  • Варна
айде сега аз с риск да си навлека недоволство на доаста от вас да си го кажа само както аз си знам,пък после може да ме линчувате  Mr. Green

МРАЗЯ ВСИЧКИ ШИПРИ,ЗА МЕН ТЕ СА НЕПОНОСИМИ,БАБЕШКИ,НЕРАЗБИРАЕМИ И МНОГО ДАЛЕЧ ОТ МОЕТО АЗ,С ЕДНА ДУМА ГАДНИЧКИ

Е ти пък с твоите крушиииии   Mr. Green Laughing  bouquet

# 23

Кой каза круши? Ужас, гадост за мен.

Калоянис мила кой ще те линчува? Всеки казва често и описва. Пробвала си ли О дьо Соар на Сисли? Какво ще кажеш за него? Mr. Green

# 24
  • Варна

Калоянис мила кой ще те линчува? Всеки казва често и описва. Пробвала си ли О дьо Соар на Сисли? Какво ще кажеш за него? Mr. Green

Пробвала е и соари, и гарсони, и паломи, и хабанити - бърчи нос  Laughing На това отгоре в очите ми заявява, че са гадни, представяш ли си  Crazy А пък аз толерантно търпя да ми обижда съкровищата  hahaha

# 25

Пробвала е и соари, и гарсони, и паломи, и хабанити - бърчи нос  Laughing На това отгоре в очите ми заявява, че са гадни, представяш ли си  Crazy А пък аз толерантно търпя да ми обижда съкровищата  hahaha

МИЛИЧКАТА МИ  Heart Eyes Heart Eyes Joy

# 26
  • Варна

Алоооооооооо, компотче любимо  #2gunfire Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 27
Аааа, Калоянис не така, дай малко едно по едно поопиши шипър-два, от най-гадните ти. Praynig

Такааа, запретвам ръкави. Няма да изчерпам всички неприятници, но и аз като Денси ще допълвам.
Donna Karan Gold - много зле ми се развива на кожата. Утихва като тоалетна, добре измита, но все пак тоалетна. А иначе от капачка ми харесваше. Миришеше ми на орехов пай.
Leonard de Leonard - същата работа.Много хубаво на капачка, много добре в началото. Чак цитруси усещах, свежест някаква. И след половин час дойде ароматът на двете нули, но дори още по-наситен от този при Дона-та. И това е аромат, който е floral green според фрагрантика. Малей... #Crazy
Angel TM.  Давя се в сладост и шоколад. Но не е плътен и нежен шоколад, а нещо хипернатрапчиво, като Байкалчетата от едно време. Сещате се за тях нали? Бижу беше казала, че някои парфюми й напомнят на някакви гадни за нея вафлички. Еми за мен Ангела е мухлясало байкалче.

Ще има и second edition. Стига толкова, че ще отнеса много бухалки като тази... fight

# 28
venush, страхотно си ги описала и сравнила.
 Моля ви се пише още без никакви притеснения. Получава се разкошна, весела тема. Много забавна и хумористична. Пишете без никави смущения, описвайте и сравнявайте.
Ша ви бием накрая.  Mr. Green Crazy Whistling

Мухлясало Байкалче. Това е направо шедьовър! Grinning От години се чудя на какво точно ми прилича гадния Ангел и днес разбрах.

Някой нещо за Шанел № 5?

# 29
Денси Heart Eyes

Аз продължавам, музата ми е решила - сега или никога:

Pure Poison CD - не знам за какво иде реч в този парфюм, честно.... Thinking Уж цветя някакви трябва да има, а на мен ми ухае на пот и лекарство. От началото до края, като в базата вече си е почти само пот. Някой се е опитал да утрепе цветята в много дезинфектант ли? newsm78

Мимс е казала просто всичко за Parfum de peau на Монтана. За мен той не е тъй гаден, по кротко неприятен ми е, но пък и аз само на блотер се осмелих. Rolling Eyes

Само да вметна, че има и нюанси в нехаресването. Постът на emily-ska ме наведе на тази мисъл. Най-гадните нямат нищо общо с най-непоносимите, които харесваме, но не можем да носим. Тях отделно ще си ги коментирам аз, защото пък там си ми е мъка да не мога да нося нещо красиво, поради главобол или душене... Tired

Общи условия

Активация на акаунт