Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 631
  • 676
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз добавям Сикрет Обсешъна, както и кафявата Омния - миришат ми на ихтиол  Crazy

Страхотна тема, Мимс, сега всички ще си излеят мъката Simple Smile

# 61
А може ли да кажа за един дето ми хареса днес :
Джуси кутюр(благодаря на densi)  - много приятна сладост, плодове и цветя и има нещо което много ми напомня на аромат от детството ми, може би нещо на мама  newsm78 което го прави още повече харесван от мен. Май праскови и нектарини се прокрадват в началото.
Радвам се че съм доставила удоволствие. Hug
Днес съм с Ноуинг. Пръснах го със страх, да не ми направи някакви асоциации, но ми развивав страхотно. Mr. Green

# 62
Бижу виждаш ли, че не си само ти тежък случай  Wink Hug?
Да добавя още малко тогава? Mr. Green Joy Embarassed

Cinema, Y, CHANEL №5, Eternity, Obsession Night Woman, Сосо М, Armani Diamonds, Armani Code - абе всичко на Armani, единствено без Acqua di Gio, Montana Blue, Max Mara, Iceberg, за мое съжаление доста от нещата на Lancome, D&G Feminine, и аз като Мимс - Aquawoman ... и т.н.

В тоалетната довърших една пукната ябълка на Нина.

# 63
защо мислите, че някой е 'тежък случай' - някак нормално е от стотиците парфюми около нас да не харесваме голяма част, да не понасяме много, да харесваме малко и да ни докосват единици Simple Smile

# 64
  • Sofia
Две-годишният ми син за повечето ми парфюми казва "гадоШ" със сбърчено носле, но аз  не им се връзвам на мъжете вече.

# 65
Митсуко ме смазва, мирише ми на мизерия, на война или по скоро на периода след война, когато е много тежко.

Забелязвам обаче че повечето "омразни" парфюми се повтарят.

# 66

venush, да ти опресня спомена за Елексира с една проба?

Дааа, няма да откажа.  Hug  bouquet

Бубси разбира се, че няма тежки случаи. Но Бижу някак се стресира от антипатиите си, та все искам да я успокоя. Thinking

Днес съм с Шалимар ЕДП. Само в студ ще го нося вече. В момента си ухая сама на пудра и лимони, на чистота. Обичам се направо.
Чудно ми е, че досега никой не се изказа за него. И той е от мразените.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 11:23 от Анонимен

# 67
Митсуко - да  Whistling

'омразността' към едни и същи парфюми според мен идва от това, че май сега не им е времето и не се харесва масово такъв тип парфюми ... освен това повечето са стари и/или преекспонирани и досадили

Шалимар си е парфюм за студ Simple Smile
като си повлякла крак, Вени, аз ще пръсна едт Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 11:09 от Аноя

# 68
Calypso Figue by Calypso Christiane Celle - много, много тежък ориенталец, скучен, ужасен -
И  на мен ми е много неприятен. Също Marine на същата марка, ужасно сух и горчив, мирише ми на нова гума.
На прима виста се сещам за:
Tom Ford Velvet Gardenia - Вечер писах, че ми мирише на птичи екскременти.
Donna Karan Black Cashmere и Gold -  Sick
Chanel Cuir De Russie - зъл сапун.
Angel.
Jicky не мога да го понасям върху себе си, защото се превръща в миризма на мъжка кожа  Laughing, иначе на други го харесвам.
Eadward Indulge - Канелено-джинджифилова смрЪт. Laughing
Aroma M Geisha Blanche - Белина.
Наред с тях и голяма част от "розовите", брутално сладки, крушови, пъпешови и прочее аромати Mr. Green

# 69
Но Бижу някак се стресира от антипатиите си, та все искам да я успокоя. Thinking
Защото има хора с огромни колекции!... Една във Фрагрантика има около 300 парфюма!  #Crazy ooooh! Как е възможно да ти допадат всичките толкова, че да ги поискаш!? Едва ли колекционер(ако приемем, че е такава) ще си попълни колекцията с парфюми, които са и откровено гадни!? Имам приятелка, тя казва - аз харесвам всичко, каквото хвана. А аз все мрънкам - това не достатъчно; на онова нещо му куца; този ми мирише като онзи, а той не ми харесва; след 2 часа вече не го харесвам... Придирчива ли съм? Наистина обонянието ми ли е особено? Що ли? Надушвам миризми, за които човек трябва да се доближи на 10 см,  аз от метър. В парфюмерия ги сбърквам щото след 20 подушвания още правя разлика. Абе, Вени, знам, че съм ти много мила Laughing Hug затова така горещо ме убеждаваш, но аз от край време имам проблемен нос, а май и характер.  Crazy Flutter

Страхотно определение! Joy  bouquet

# 70
Откровено не харесвам Eden. Застава ми на гърлото и направо ме задушава Sick.
Джуси Котюр също. Има някаква нотка, която мнооого ме дразни.
Не ми допадат плодови водички и аква аромати Mr. Green.

# 71
  • Sofia
Когато са лесно достъпни няма нужда да ги желаеш отчаяно, достатъчно е да са ти приятни.
(като някои жени)[/color]

# 72
Бижу, втеляваш се  Joy
казвам го с най-добри чувства, както бих ти го казала очи в очи
просто хората сме разни ... стиснати, комерсиални, маниаци, с различна степен на обоняние, памет за аромати и т. н. ... свят шарен, весел и интересен  Mr. Green

# 73
Не бих си купила каквото и да е само, защото е приятно, а аз имам неограничената финансова възможност да го направя. Аз трябва да го поискам толкова много, че да го имам на мига. Ако ме е симпатичничко, някакво приятно такова, ама мога и без него, едва ли ще тръгна да го купувам.

Аноя
,  Stuck Out Tongue Winking Eye Laughing Hug сигурно...

# 74
Абе, Вени, знам, че съм ти много мила Laughing Hug затова така горещо ме убеждаваш, но аз от край време имам проблемен нос, а май и характер.  Crazy Flutter

Страхотно определение! Joy  bouquet

Мила си ми, кога ще пиеш с мен парфюмно кафе? Flutter

Злият сапун ме сви под бюрото от смях  Crazy. Хубаво е, че точно сега нямам много работа, тази тема ми е хипер интересна.

Общи условия

Активация на акаунт