Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 642
  • 676
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Аз Шанел 5 вече го харесвам, но не бих го носила, много ми е сапунен (алдехиден).
Шанел 19 все още го намирам за по-подходящ за баба ми.  Mr. Green
За онова чудо на Монтана , което Мимс е показала съм на същото мнение - отврат безподобна.
Кабошар и Еликсир де Мервей - миришат ми на ароматизатор за тоалетни  "борче" и това е!  Grinning
Дона Каран Голд - загнили цветя във ваза от 10 дни.
Агент провокатор - мухозол, Райд, боен отровен газ!
Стига толкова откровения, че много хора ще ме намразят вече!

# 31
Пюр Пойзън Еликсир ми мирише на разложена кост или плът. Twisted Evil
Точно като Венуш усещам и само Чистата отрова. С нея имаме явно сходен вкус за нехаресване, защото не понасям и Голд Дона Карън. Mr. Green

# 32
  • Варна
Аз мразя Тялото на Готие. Мирише ми на нечистоплътно, на пот. Като съм на вълнА Готие - да си кажа и за Мадам. Тя не ми е така чак гадна, но и там улавям отходни продукти на човешкото тяло. Ама някак по-префинено... Абе какво префинено, на напикано си ми мирише баш, остро. В тази категория и Кингдъм - пак пот.
Калеш - ей това пък как го купих в момент на лудост не знам. Стар, стар, стар... опита се направо да ме прегърби. Пробвах да чистя прозорци с него - тц, и за това не става, много бързо съхне. А и да ми мирише навсякъде в къщи на него, не  Naughty Отлитна.
Шанел 5 не мразя, но не мога да го нося. Не се усещам като него.
Оказва се, че и Шанел 19 ще изчезва, ама никой не го ще. Не го мразя, ама ми е древен.

# 33
  • Бургас
айде сега аз с риск да си навлека недоволство на доаста от вас да си го кажа само както аз си знам,пък после може да ме линчувате  Mr. Green

МРАЗЯ ВСИЧКИ ШИПРИ,ЗА МЕН ТЕ СА НЕПОНОСИМИ,БАБЕШКИ,НЕРАЗБИРАЕМИ И МНОГО ДАЛЕЧ ОТ МОЕТО АЗ,С ЕДНА ДУМА ГАДНИЧКИ

Laughing Laughing Laughing
хубава работа, нали ти харесваше този  Thinking `ми и той си е шипър, от новичките, но пък шипър Peace

Киндъм и на мен ми  е потен, Тялото, не точно потен ..... някак нечистоплътен ми е този аромат, не зная как да го опиша, но просто така го усещам, красива, сополива, изотена циганка посред лято, тежко, жежко, има чар, но пък си казваш - КАТЕГОРИЧНО - не   Naughty Друг нечистоплътен аромат за мен е Будоар - моля за прошка, до сега май не съм споделяла /или съм правила леки намеци/, но на мен ми мирише на влажна тоалетна хартия, изпотено и запарено бельо, наистина ми се повдига от него. На моменти усещам нещо от тази гадост в Органза, но върху друг /самата аз много я обичам и я нося, върху мен никога не ме е дразнела/
Еликсир де Мервей - това и до днес не вярвам, че е парфюм, мирише ми на препарат за почистване на загорели съдове и фурни  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 00:24 от ga_aMa_He

# 34
  • Boston, MA
Хубава работа, докато да се запиша, вече изписали една тема и отворили нова, хейтърска. Веднага се включвам.  Mr. Green

Най-отвратителните парфюми на всички времена са ми L'Instant Guerlain и Versace Blonde. Буквално ми се повръща от тях. Не понасям и плоската захарно-памуковост на Ейнджъл.

Всички модерни сладки плодови компоти (сигурно 80-90% от всичко ново на пазара) също ми са гадни.

Лайт Блу, учудващо, харесвам. Тук никога не стана толкова повсеместен като в България, де, та не е бил на всяка крачка, което може би е фактор някои от вас да не го понасят.

Иначе освен последната ми любов Bigarade Concetree, сега желая силно и Vetiver Tonka.
Тествах и Caleche Fleurs Meditreranee - много подобно на оригиналния Калеш, силно шипрово, не усетих толкова цветя...

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 02:20 от Бубка

# 35
  • Варна
Тялото, не точно потен ..... някак нечистоплътен ми е този аромат, не зная как да го опиша, но просто така го усещам, красива, сополива, изотена циганка посред лято, тежко, жежко, има чар, но пък си казваш - КАТЕГОРИЧНО - не   Naughty

Заклевам се, точно за такава циганка си мислех докато пишех за Тялото  Shocked, но реших да не прекалявам.

Хайде за лека нощ още един непоносим за мене - Перлите на Лалик. Бях писала преди, че ми прави асоциация с морга. Не се е променило това - студена, ледена, стерилна, формалдехидна. Паркирах един път с колата до Медицинския университет във Варна и случайно погледнах -приземния етаж, нещо като полусутерен - едни прозорци с решетки, лятно време, прозорците отворени... Явно това са някакви помещения или за упражнения или и аз не знам какво точно, но видях... ъъъ... на масата... айде стига толкова. Точно тази картина ми изниква като се сетя за този парфюм. А съм го носила преди, не го харесвах, отвращаваше ме, а го носех...

# 36
  • Враца
Точно пот усещам и аз , ама като го кажа гласно всеки ми се смее..
затова до сега си мълчах,
но все пак потните са :
Ябълката - Нина Ричи (не понасям я от време оно)
Femme de Montblanc (пот застояла във изкуствена блуза)
Киндъм - Ал Маккуин (същата работа, ама застояла малко по-малко дни Wink )
слабо в МаДам -Готие
и не понасям Лайв Лукс на Джей Ло! - киселаш  Sick

Като цяло не хартесвам ароматите на Елизабет Арден, никога не бих си сложила нейн ..

( и да ви кажа, много си обичам дона каран - голд  rotfImbo  вече си имам 2)

# 37
Охоооо, моята тема. smile3508 Blush Списъкът ми може да е безкраен...
Започвам с най-гадните ми:
Azzura - не мога да кажа какво, но ме втриса от него.
Eau de Star - от това получих откровени позиви  Sick няма отмиване и ми мирише на гнилоч, както и всички произведения на Тиери. Embarassed
Oxygène - противен, блудкав аромат на препарат за прозорци или антифриз. Повечето Lanvin също.
Разбира се и D&G Light Blue. С него сравнявам L'Eau par Kenzo или поне ми носи същото усещане, както и Serpentine ЕДТ.
Eau de Rochas - мухозол.
Donna Karan Gold - в началото липите ме заинтригуваха, но после се оказа, че това е гниещ вече липов чай...(Маринска, съкровище, пардон!  bouquet )
Rouge на Лакроа - пот с парфюм.
Sun Moon Stars - гниещ боклук, всякакъв... основно от презрели плодове.
Paco Rabanne Pour Elle - това трябваше да се казва "Отрова", защото ми мирише на отвара от отровни бели цветя.
Boss Intense, Aura for Women, United Colors of Benetton Woman, Morgan de Toi, Sun, In Black, Burberry Brit, Little Kiss, Azzaro Now-  Naughty Naughty Naughty Никога повече няма да помириша, камо ли да се напръскам с тях.
Изредих тези, защото са особено мъчителни за мен! Има още, но дори аз усещам, че това е прекалено и се срамувам много, но е факт! Embarassed Embarassed Embarassed
Горещо се извинявам на всички, които харесват изброените от мен аромати, това не е лично към тях, а е само моята особеност към миризми.    bouquet

Еликсир де Мервей - това и до днес не вярвам, че е парфюм, мирише ми на препарат за почистване на загорели съдове и фурни  Rolling Eyes
Нормално е да ти мирише на това, защото обезмаслителите за фурна имат точно сок от портокалова кора в състава си, който има този обезмасляващ ефект.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 08:22 от Бижy

# 38
Знаех си, че Бижу няма кой да я бие Laughing

Темата става интересна Laughing

# 39
Знаех си, че Бижу няма кой да я бие Laughing
Tired Егати първенството, в което печеля... Embarassed
Ако допълня списъка, ще спечеля Вселенското...

# 40
Милата  bouquet искрено ти съчуствам Hug
На моменти ми се иска и аз да съм така, на мен 90% ми харесват и стават да ги нося, не голяма лябов, но стават Embarassed

# 41
  • Истанбул
Flower-Kenzo одеколонът на учителя по математика=руски=Маки
Chanel 5-домашен сапун и усещането ,че някой те е целунал с мокри устни.Към носа ти се прикрадва мирис на засъхваща плюнка. Mr. Green Sick #Crazy

# 42
  • София
Много забавна темичка  Simple Smile
При мен лично по-голямата емоция е вложена в харесването на парфюми, а не в отхвърлянето им. Естествено, има куп аромати, които не ми допадат категорично или пък просто не ми носят достатъчното удоволствие, което искам да получа, но пък от време на време при удобен случай пробвам отново и отново "низвергнатите", защото не е невъзможно да ми се е променил вкуса или да възприема парфюма по съвсем различен начин. Засега не мога да нося Ноуинг, Ароматикс Еликсир, Кристал Шанел (който кацна бързичко в размените и съм сигурна, че някой ще го оцени, както му се полага). Като цяло също Ести Лаудер не е моя бранд, не харесвам нищо там, също Кензо почти нищо, Е. Арден, това на първо четене. Но пък виждам, че в недолюбваните присъстват доста често харесвани от мен парфюми  Mr. Green и добре, че е така, щото ще е ужасно досадно всички да си купуваме и носим едно и също  Laughing (а иначе би било супер улеснение за който ни прави подаръци)

# 43
  • София
Хаха, много забавни описания на миризми...
Понеже трябва мнооого да ми харесва даден парфюм, за да го нося, не храня отвращение от никой. Но и мен Ангелът ме е влудявал и то на друга жена - направо едвам стоях до нея.
Иначе аз много бързо забравям парфюмите, които не ми харесват.

# 44
При мен лично по-голямата емоция е вложена в харесването на парфюми, а не в отхвърлянето им.
Ами аз също не тръгвам към нови аромати с емоцията да ги отхвърля непременно! Rolling Eyes Всеки тества парфюм с надеждата да го хареса. Самата идея, че това е парфюм, т.е. ухание, аромат, а не миризма, смрад, предполага, че е нещо хубаво. Но когато обонятелните ти рецептори регистрират нещо, което те кара за сбърчиш нос или съдържанието на стомаха ти иска да се покаже, каква емоция да изпита човек!? И повярвайте, не е нарочно или от предубеденост! Започвам да се чувствам виновна за признанията си... Tired

Общи условия

Активация на акаунт