Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 853
  • 676
  •   1
Отговори
# 600
Toку-що тествах серията Life Threads на La Prairie.И трите аромата са много интересни, по-късно ще споделя впечатления.Определено са много различни  от Миднайт и Силвър рейн.
И си тръгнах с ето този, макар че по описание мислех че ще ми допадне Голд:
-Life Threads Silver

# 601
  • Варна
Теди, къде  ги мириса, има ли ги в магазини вече?
Честит да ти е!

# 602

Новата Прада не ми прилича по аромат на Ириса или Портокала, но като философия и подход са много еднакви: "Инфюжън" вместо наситен, дълбок аромат. Няколко пъти пробвах новата Прада. Възможно и моят нос да е проблемен, но след първите 20 минути вече не я усещам добре. Засега е в списъка, "не, благодаря. Може би по-късно."

# 603
  • Варна
При мен на преден план излезе бръснарската нотка, която усещам в Ирис.
Амбър долових загатнато, повече очаквах.

# 604
Имам въпрос, момичета. За разликата между ЕДП и ЕДТ на Samsara. Помогнете! Hug

# 605
  • Sofia
Много пъти съм ги писала разликите, накратко - поръчай си едп!   bouquet

# 606
Много пъти съм ги писала разликите, накратко - поръчай си едп!   bouquet
Това ми е достатъчно! Wink Hug

# 607
Изгодният тестер едп на Самсара се изкупи от Фрагранс Simple Smile

# 608
  • Sofia
Самсара е красавица, заслужава си !
Бижу, успя ли?
Аз пък си поръчах и едт на Синия час, защото едп на сляпо поръчах, после ще решавам кой да си оставя.   Laughing

# 609
Аз не искам тестер, а продукт и нямам нерви да го чакам от Фрагранса. Ще си го поръчам от тук. Peace

# 610
Мм, "бръснарска" нота не предполага ли нещо остро? Ако е така, значи усещаме новата Прада по много различен начин. За мене това е изключително мек аромат--обгръща като нежен воал от цитруси и намека за амбър.  Интересно като идея, но просто не ме привлича в момента. Мисля, че ще е един от тези, които трябва да се носят за да се оценят истински.

Алекса, чак сега видях... Лъкисент наистина имат огромна колекция на Кейко и имат много бързи и коректни услуги. Аз навремето не се разбрах много с Локума. Сега точно чакам един от новите на Кейко--Cuir Cordobа--заради велура в него. След Белия Велур на С. Лутенс съм много любопитна за други велури.

Мимс, видях отговора ти по-долу. Благодаря!  И аз си мислех, че нещо не съм разбрала за бръснарската нота.

(Поправих, че не се разбираше чий нов парфюм чакам.)

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 22:00 от Pixie

# 611
  • Варна
Pixie, бръснарска като стар бърсанрски сапун, не толкова остро (даже напротив - мека е), колкото  характерно. Същото нещо ми се явява и в новата Прада, макар и доста по-приглушено.

Самсара възневидях страшно. Мор под налягане.

# 612

Новата Прада не ми прилича по аромат на Ириса или Портокала, но като философия и подход са много еднакви: "Инфюжън" вместо наситен, дълбок аромат. Няколко пъти пробвах новата Прада. Възможно и моят нос да е проблемен, но след първите 20 минути вече не я усещам добре. Засега е в списъка, "не, благодаря. Може би по-късно."
Напълно подкрепям Pixie. Аз харесвам тази мека, много гальовна и нежна версия на Прада, но ми е прекалено лека и направо отказващо нетрайна. Непрекъснато се чудя от два месеца дали да я купя в малка бутилка, защото ми харесва и все нещо се разубеждавам. Това рядко ми се случва. Не ми прилича на Ириса като нотки, но наистина имат сходна концепция. Това са двата парфюма на Прада които харесвам и мога да нося. Ириса купих веднага, а Амбровата чака още чуденки. Mr. Green Grinning

Самсара възневидях страшно. Мор под налягане.
Аз също не я понасям в никакъв вариант. Задушлива, ретро, небалансирана и нахална за мен. Като чета възхищения се навивам отново да я пробвам, не става. Вече стоя далеч от нея.

# 613
Теди, къде  ги мириса, има ли ги в магазини вече?
Честит да ти е!
В Русе ги има от вчера  Mr. Green
Ето и впечатленията ми :
  La Prairie Life Threads Gold-води се ориенталско-подправъчен, но за мен е по скоро ориенталско цветен-доминира розата-плътна, сладка.Всичко останало просто гравитира около нея, като по -отчетливо усещам ванилията.Канелата както и подправките в базата ми се губят заради пачулито.Хубав е, но много ми заприлича на Esperys -E.Coudry.
  La Prairie Life Threads Platinum-водят го шипър  Rolling Eyes Няма нищо общо с класическите шипри, а е мек, подправъчен и опушен.Има и ванилия, но не е натрапчива и лепкава, а само омекотява подправките.Кожата, ириса  и жасмина също се усещат.Базата е много балансирана.Изключително елегантен и класен аромат.
  La Prairie Life Threads Silver-далеч е от класическите флорални аромати.Стори ми се най -интересен, затова купих него.Започва със зелени акорди и бели цветя/тубероза, жасмин/-за пръв път ми харесаха бели цветя в парфюм...Сърцевината е плътна, мека, ароматна.Пиперът допълва много добре композицията, а дървесината и мъха правят парфюма много гушлив, като ангорски пуловер  Mr. GreenИма изключителен шлейф и трайност.

Флаконите са красота...

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 08:55 от teddy_n

# 614
Мале, Самсара и ретро. Rolling Eyes  Хич не я усещам така. На мен ми е ванилена и гушлива. Харесвам я много.
Амбровата Прада и аз не усещам дълго. Като аромат ми харесва и няма нищо общо с класическата прада, която ме души и дави. Но поради нетрайност засега и аз като Пикси съм на "не, благодаря".

Локумът на Кеико ми е много интересен. Обичам локумения Тюмюлт на Лакроа.

Карен, нареждам се на опашка да помириша Синия час като го получиш.  bouquet Praynig

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 15:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт