Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 825
  • 676
  •   1
Отговори
# 615
В Русе ги има от вчера  Mr. Green

Теди, я докладвай за русенските фенки къде точно в Русе?Предполагам в Дива?
От твоите впечатления на мен най-добре ми звучи платиниума. То май и без това точно него си бях маркирала според съставките.

За тези, които не харесват Самсара- пробвали ли сте я лятото?
Ако не сте, пробвайте я (колкото и страшно да звучи Wink

# 616
Dolce & Gabbana-The one...просто отвратително,никаква стойност на аромата...

# 617
И това го казва Private Fashion Stylist?  Joy
Ама пък е по темата. newsm78

# 618
В Русе ги има от вчера  Mr. Green

Теди, я докладвай за русенските фенки къде точно в Русе?Предполагам в Дива?
От твоите впечатления на мен най-добре ми звучи платиниума. То май и без това точно него си бях маркирала според съставките.

...

Да, в Дива в Русе ги има.Предполагам и в БЗ вече са ги пуснали

# 619
И това го казва Private Fashion Stylist?  Joy
Ама пък е по темата. newsm78

Нещо проблем? (НЕ се заяждам,само питам)...Различни хора-различни вкусове...Точно този на D&G не ми е от любимите.

# 620
A*Men Pure Malt Thierry Mugler. Нова версия, със специално патентован метод на направата на парфюма от Тиери Мюглер. парфюма престоява 8 седмици в най-качествени дъбови бъчви както и уискито и придобива характерния аромат. Много хубав аромат. Заплени ни от раз. Whistling Мек, сладък, конячен с много карамел. Тъмен карамел хуууубав, ароматен. Гурме аромат. Базата си е подобна на оригинала. Усещам хубаво и нотки на кафе смесени с ванилията и амбрата. Цената му е много добра за 100 мл. и според мен ще е новият хит за предстоящите празници на мъжете харесващи такива силни, натрапчиви миризми и падащи си по ориенталци.
   Thierry Mugler A Men Pure Malt

Денси, къде го има и каква му е ценичката? Май ще е много подходящ подарък за ММ Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 12:55 от fata_morgana

# 621
Някой познава ли Теорема на Фенди?
  Fendi Fendi Theorema
Поръчах го насляпо/не е пристигнал още/,но не намерих отзиви за него тук.Много ми е любопитен и ще се радвам да чуя още мнения... Flutter

# 622
Някой познава ли Теорема на Фенди?
  Fendi Fendi Theorema
Поръчах го насляпо/не е пристигнал още/,но не намерих отзиви за него тук.Много ми е любопитен и ще се радвам да чуя още мнения... Flutter
о, като поразгледах ревютата, май това е нещо, което търся в момента - сладичко, шоколадово-портокалово с малко канела - мммммммм, звучи ми Коледно  Heart Eyes Само ме е страх от подправките, но били сьвсем балансирани и не би трябвал да е остър.
Четох и че прилича на ФАНТА - мммм, не е лошо - аз бих пробвала newsm78

# 623
Аз го пробвах от проби4ка на сляпо,но не ме впе4атли много newsm78.Но разбира се всеки има разли4ен вкус.Спомням си 4е беше много сладък и наистина ми напомняше на фанта+плюс бая подправки.Не е ретро в никакъв слу4ай.Доста рядък е и си е съкровище.Перфектен за судено време
Моми4ета бихте ли дали отзиви за-.Имах Джайпур сапфир ,но не ми хареса.Този по-разли4ен ли е ?/по-хубав ли е??/искам да го взема на сляпо,ама се 4удя
Благодаря предварително Hug

# 624
A*Men Pure Malt Thierry Mugler. Нова версия, със специално патентован метод на направата на парфюма от Тиери Мюглер. парфюма престоява 8 седмици в най-качествени дъбови бъчви както и уискито и придобива характерния аромат. Много хубав аромат. Заплени ни от раз. Whistling Мек, сладък, конячен с много карамел. Тъмен карамел хуууубав, ароматен. Гурме аромат. Базата си е подобна на оригинала. Усещам хубаво и нотки на кафе смесени с ванилията и амбрата. Цената му е много добра за 100 мл. и според мен ще е новият хит за предстоящите празници на мъжете харесващи такива силни, натрапчиви миризми и падащи си по ориенталци.
    Thierry Mugler A Men Pure Malt

Денси, къде го има и каква му е ценичката? Май ще е много подходящ подарък за ММ Simple Smile
В БЗ го има за 131 лв 100 мл.

Пробвала съм Самсара и лятото, просто не е за мен. Герлен са трудни парфюми и трябва да ги обичаш и да те обичат самите те. Simple Smile

А Синия час ЕДП и ЕДТ..........., Карън чакам с интерес отзивите ти. Харесваш ли Митсуко?

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 17:00 от densi

# 625
Благодаря   bouquet

# 626
  • някъде под слънцето...
Благодарение на вас искусителки ... вече  чакам Синия час....ЕДП
Не знам заЩо досега винаги съм го пропускала.... вчера пробвах едт(нямаха едп), наистина много напомня на Митсуко, но е и много по различен....
Мммм красота....

# 627
Аз го пробвах от проби4ка на сляпо,но не ме впе4атли много newsm78.Но разбира се всеки има разли4ен вкус.Спомням си 4е беше много сладък и наистина ми напомняше на фанта+плюс бая подправки.Не е ретро в никакъв слу4ай.Доста рядък е и си е съкровище.Перфектен за судено време
Моми4ета бихте ли дали отзиви за-.Имах Джайпур сапфир ,но не ми хареса.Този по-разли4ен ли е ?/по-хубав ли е??/искам да го взема на сляпо,ама се 4удя

този е доста по-цветен, началото даже е остро....нетраен - но на мен Бушроните са ми слаба ракия - нетрайни ми седят. интересен аромат, но съотношението цена -трайност не ме възторгва чак толкоз.

# 628

Алекса, откъде искаш да го взимаш?

# 629
  • Sofia
Пробвала съм Самсара и лятото, просто не е за мен. Герлен са трудни парфюми и трябва да ги обичаш и да те обичат самите те. Simple Smile

А Синия час ЕДП и ЕДТ..........., Карън чакам с интерес отзивите ти. Харесваш ли Митсуко?

Синият час нямаше как да не го харесам, защото съдържа любимите ми ириси, виолетки и орхидеи.  Laughing
От Митцуко имах мини и не можах да го понеса - той е единственият Герлен, от който ми се повдига. Не  харесвам шипри , но Митсуко е направо  потресаващ за мен. Остър, горчив, сух.
Представям си обрулена от ветровете камениста земя, по която растат само мъхове и бодили.

Общи условия

Активация на акаунт