Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 285
  • 538
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Може ли някой да ми препоръча добър педиатър в  15 ДКЦ,Дианабад.

Благодаря

# 106
  • София
Здравейте,
Може ли някой да ми препоръча добър педиатър в  15 ДКЦ,Дианабад.

Благодаря

Здравей, vickygeleva, ние сме записани при д-р В. Тодорова в 15 ДКЦ, въпреки че ни е много далеч и съм доволна от нея.  Peace А когато не съм съгласна с някои нейни предложения, обсъждаме ги и намираме оптималния вариант. Успех Peace

# 107
Благодаря за отговора.
А има ли някой при Рени Василева?

# 108
Добавям в списъка д-р Масларски, Болница Вита.

Най-добрият педиатър и прекрасен човек. Горещо го препоръчвам.

# 109
az dobaviam dr Abadjieva ot 2ra gradska bonica newsm10

# 110
Здравейте мами!
Моля за помощ  - досега бях при педиатър от далечен район и след като на последната консултация ме остави да чакам час и половина в коридор - ветрилник със шест месечното си бебе, щото трябвало да изпише рецепта на някаква баба, която се отплесна, мисля да я сменя.
Моля да ми препоръчате педиатър от Обеля, може Люлин или Надежда също.
Предварително благодаря!

# 111
И аз имам нужда от помощ - търся добър педиатър във филиала на бившата Студентска поликлиника  в кв. Мусагеница. Прочетох добри думи за д-р Байкова, препоръки за други лекари? Предварително благодаря!

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 18:35 от kimbarly

# 112
Доктор Субев страхотен доктор

# 113
Цитат
Това за Обеля ли става въпрос?

# 114
Цитат
Това за Обеля ли става въпрос?

И на мен не ми стана ясно. newsm78

# 115
Zdraveit na vsi4ki. Za momi4eto koeto iska6e mnenie za dr.Andonova ot suhata reka bih kazala 4e tia e strahoten Lekar. Az imam dete na 1.7m i moga da kaja 4e tia e 4oveka kum koito vinagi bez problem moga da se oburna za vsi4ko koeto me interesuva.Tia mi e lekarkana men ibrat mi ot 20 i vinagi sme bili mnogo dovolni .Az j preporu4vam gore6to.

# 116

Цитат
ако все още търсиш в 26 поликлиника - д-р Мария Панова невероятен човек и педиатър, с включен телефон 24 часа

Моля те, пусни ми на лични номера на д-р Панова!

# 117
Здравейте на всички,

Препоръчайте ми добър ама наистина добър педиатър в района на Света Троица, Разсадника, Красна поляна или дори пета градска. Бебето ми е вече пет месеца през два три дена със диария със слуз и ми трябва опитен лекар, на когото да разчитам и да мога да се доверя.  Laughing

# 118
Здравейте на всички,

Препоръчайте ми добър ама наистина добър педиатър в района на Света Троица, Разсадника, Красна поляна или дори пета градска. Бебето ми е вече пет месеца през два три дена със диария със слуз и ми трябва опитен лекар, на когото да разчитам и да мога да се доверя.  Laughing

д-р Делев от 10 поликлиника. д-р Абаджиева - алерголог, педиатър, шеф на детското отделение във 2-ра градска болница.

# 119
  • София-Красна поляна
Здравейте на всички,

Аз съм при Аделина Вълкова в трета градска болница. Кабинета е на първия етаж. Само добри отзиви бях чела за нея. Вече 9 месеца сме при нея и само добри впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт