Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 429
  • 538
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте мами,
Сега видях, че мислите да потърсите лекар в Полимед. По препоръка на моята акушер-гинеколожка ние записахме бебчо при д-р Миглена Янева Hug. Ходих при нея още когато бях бременна в 8-ия месец и още тогава ми направи впечатление, че е много мила и отзивчива  Peace . Обясни ми доста неща и за първите дни на бебето и за кърменето и ме посъветва как е необходимо да купя за бебчо за да не трупам ненужни неща. Ходим при нея вече 4 месеца и съм много доволна. Супер внимателна е, усмихната и мила. И най съм доволна че там не е като в старите поликлиники - няма тълпи от пенсионери и не се чака. Всичко е ново и чисто. Тя е и общо практикуващ лекар така, че от този месец и ние с мъжа ми се записахме при нея.newsm10
Надявам се инфото да е полезно за бъдещите и настоящи мами, които се чудят какво да правят. Можете просто да отидете при нея и да разговаряте и тогава сами да прецените.
Успех на всички!

# 226
Здравейте!
Искам да ви питам дали имате впечатления от д-р Венета Китова - доколкото разбрах, преглежда в жк "Младост"

Ние бяхме при д-р Китова за известно време в 25то ДКЦ. Не ти я препоръчвам. Старае се да бъде внимателна, но като цяло мнението ми е, че е некомпетентна и не вниква достатъчно в проблемите на пациентите си. Тя не е педиатър по специалност. Неорганизирана в работата си, няма записване на часове дори за консултации и често бебетата чакат отвън наравно с бабите (може и вече нещо да се е променило, всъщност аз я смених преди няколко години).
Мога да ти препоръчам д-р Диана Маркова в 15то ДКЦ, Дианабад. Страхотен човек, изключително ерудирана, страхотен подход към децата, които съответно я обожават.

# 227
Момичета, имаше подобно питане няколко страници напред, но никой не е отговорил.
Може ли да препоръчате добър педиатър в някоя от частните клиники в София. Аз си имам GP, но ми трябва още един резервен вариант, защото дечата винаги се разболяват в най-неподходящите моменти. Мисля си за клиника, за да мога евентуално и да направя абонамент на децата там.

Под "добър педиатър" разбирам:
първо точен диагностик, приятен за комуникация, да се държи добре с децата и да е предпазлив със силните лекарства, т.е. антибиотиците. Ако идва и на домашни посещения ще бъде чудесно.

Благодаря предварително, ако някой се отзове.

Дотук разбрах за д-р Масларски във ВИТА.
Искам да попитам - д-р Елена Иванова в САНА има ли платен прием извън ангажимента й към Здравна каса?

# 228
Д-р Наталия Пелова   педиатър и GP ул.Бигла 2 на Кръста  тел.0887484956

# 229
здравейте , моля ако някой може да препорача добьр педиатьр в хиподрума или лагера. на димитьр несторов е педиатрията но не знам кьм кого да се обьрна . Предтои ми раждане сьвсем скоро , и тьрся педиатьр на когото може да се разчита . Благодаря !

# 230
Здравейте, момичета! Тъй като темата е от доста време, ви моля да помогнете с препоръка на действащ добър педиатър в района на Люлин. И още по-конкретно ако можете - за 12 поликлиника   bouquet

# 231
Много съм доволна от нашия педиатър д-р Марио Томов от 20-то ДКЦ в Борово.Синът ми от раждането си е при него и нямам забележка.

# 232
Мили майки, само не ходете във Вита, преди година ходих на гинеколог там и ми наговориха хиляди глупости, които не бяха въобще верни, а и времето ги потвърди, въпреки, че бях чувала от познати, че всичко $........................

# 233
  • София
Момичета, препоръчайте педиатър за неродената ми беба, че терминът ми наближава, а още не сме избрали такъв. Става въпрос за Дианабад, Младост 1 , Студенстки град или Витоша тъй като живеем в Младост, но скоро ще се местим в кв.витоша.
Предпочитам лекар, който не залита да изписва антибиотици и по възможност си вдига телефона и след 17,00 часа, ако е спешно.
д-р г.Бельова тел:0896 616 356
д-р Николова тел:088841670
д-р Елена Иванова тел:0888 936 128

И трите докторки работят в Студентска п-ка към "Сана"....
Лично ние сме при Иванова и съм много доволна.....но не знам дали приема нови пациенти, понеже при нея е "лудница"....пробвай оба4е.....и леко раждане....

На мен ми предстои раждане след около два месеца и вече се 'ослушвам' за педиатър.
Интересува ме тези които си изброила работят ли по ЗК или са на частен прием?
Ти лично си при Иванова - тя как е с направленията? Привърженик ли е на антибиотиците? Има ли отношение към хомеопатията?

# 234
Д-р сенкин от 18 п-ка в Сухата река е много добър специалист и изключително отзивчив човек!!!!

# 235
Здравейте, в процес на избор за педиатър съм в кв. Гоце Делчев или кв. Борово. Моля да препоръчате някой от който наистина да сте доволни и да си върши професионално работата. От Д-р Дамянова 29 ДКЦ имам преки и не много добри впечатления, затова разчитам на ваши препоръки. Благодаря предварително!   bouquet

# 236
Здравейте и от мен  Grinning
Бих искала да ви питам на какво мнение сте за др Нели  Мишева от 12 поликлиника в люлин и ако не сте доволни от нея,може ли да ми препоръчате друг педиатър от там ?

# 237
Д-р Узунова от 12 поликлиника - специалист и интелигентен човек. Но е пълна с пациенти, нас ни взе по някаква случайност  Simple Smile

# 238
Д-р Узунова от 12 поликлиника - специалист и интелигентен човек. Но е пълна с пациенти, нас ни взе по някаква случайност  Simple Smile
Благодаря за бързия отговор  Wink ще видим тогава,ако не пак ще търсим др Мишева

# 239

Общи условия

Активация на акаунт