Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 210
  • 538
  •   1
Отговори
# 420
здравейте, можете ли да ми препоръчате добри хомеопатии за детенце на 1 годинка, предпочитам да има частен кабинет, моля ако имате впечатления от такъв педиатър да оставите телефон и адрес....Благодаря Ви предварително!

# 421
  • София
Здравейте,
Някой има ли добри отзиви или някакво мнение за педиатър в района на Банишора - 7 ДКЦ, 2 МБАЛ или 5 МБАЛ?
Прочетох добри мнения за  д-р Янакиева, която има кабинет в 7 ДКЦ, но не работи по ЗК. Също ако имате впечатление от д-р Евтимова ще съм благодарна да го споделите

# 422
Здравейте! Виждам, че активност няма...  newsm78 няма и отговори на последните постове, но все пак и аз да попитам, тъй като инфото което е дадено в темата и което ме интересува е главно от 2006 година  ooooh! . Препоръчайте ми добър педиатър в 18 поликлиника в Сухата Река. Благодаря ви предварително!   bouquet

# 423
  • София
Здравейте, и аз като Sophie PP се интересувам за добър педиатър в този район около Банишора, по възможност да е хомеопат, и да работи с ЗК. Ще съм ви благодарна за инфото Simple Smile

# 424
Здравейте, можете ли да ми препоръчате GP за район Красно село, Борово, Бели Брези? Rolling Eyes

# 425
За мамите от Младост 1, в 27 поликлиника има едно съкровище на име Д-р Ивайло Димитров. Той е много добър педиатър и личен лекар като специалист в областа си и човек Hug

И аз съм с двете ръце за

# 426
   Може ли да ме насочите към частен педиатър/ваксини,прегледи,посещения по домовете/,в "Иван Вазов","Стрелбище",или "Гоце Делчев"    Имате ли отзиви за този педиатричен кабинет?      http://www.mbalserdika.com/site/archives/345

# 427
Търся добър ДЕТСКИ ЕНДОКРИНОЛОГ ...
Проблема е хипотиреоидизъм / понижена функция на щитовидната жлеза / при 6 месечно бебе.
Благодаря !

# 428
Потърси в ендокринологията в майчин дом

# 429
Моля, препоръчайте ми педиатър/личен лекар в 29 ДКЦ и в 14 ДКЦ!

# 430
Здравейте. Ако има мами от кв. Орландовци, моля да препоръчате добър педиатър в района (9 ДКЦ) за моите момчета. Не съм доволна от сегашната педиатърката и много ми се иска да я сменим.

# 431
  • София
Здравейте Simple Smile Наскоро със семейството ми се върнахме да живеем в България и не сме запознати с лекарите тук. Някой може ли да ми препоръча педиатър/ГП за 2-годишно момченце в района около мол София? Търся и препоръки за добър ГП и за мен и мъжа ми. Благодаря!

# 432
  • София
Здравейте Simple Smile Наскоро със семейството ми се върнахме да живеем в България и не сме запознати с лекарите тук. Някой може ли да ми препоръча педиатър/ГП за 2-годишно момченце в района около мол София? Търся и препоръки за добър ГП и за мен и мъжа ми. Благодаря!

Полимед - там има лекари - общо практикуващи и педиатри

# 433
  • София

Сегашният лекар ще можете да смените, чак през юни, когато става смяната на ЛЛ. Сега и да намерите няма как да го смените.

# 434
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29506.msg565507#msg565507
ето тук има линкове с инфо по ДКЦ-та в София с координати и мнения за медицински специалисти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт