Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 199
  • 538
  •   1
Отговори
# 435
Полимед наистина ще Ви е удобна като локация/Брегалница и бул.Тодор Александров"/

# 436
Здравейте,ние живеем в Драгалевци и незнам на къде да се насочим?Някакви предложения?Благодаря предварително  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 437
  • софия
Отворила е детска клиника в кв.витоша.смятам там да запиша бебето си но ми предложиха други двама лекари за личен педиатър.явно че тя не записва пациенти.ако сте посещавали клиниката ви моля за мнение.благодаря
Здравейте,

бих искала да попитам дали Д-р Рада Маркова - кабинета й е на ул. Родопски извор 54 работи със здравната каса?
Ако не работи каква е тарифата й за преглед. Много благодаря Wink

# 438
Отворила е детска клиника в кв.витоша.смятам там да запиша бебето си но ми предложиха други двама лекари за личен педиатър.явно че тя не записва пациенти.ако сте посещавали клиниката ви моля за мнение.благодаря
Здравейте,

бих искала да попитам дали Д-р Рада Маркова - кабинета й е на ул. Родопски извор 54 работи със здравната каса?

ma6enka, ти дали записа бебето си там? и аз днес ходих и ми казаха, че GP-тата са двама (д-р Асен Тасев и д-р Тинтява Мустакова).

# 439
Здравейте, бихте ли ми препоръчали педиатър - джи пи в район Възраждане, централна част. Най-близко са ни ІV м.болница, където има Медицински център Св. Стефан, поликлиниката на площад "Възраждане", мисля ІV-та се води, на бул. Хр. Ботев и евентуално Полимед. Може и да пропускам някое друго здравно заведение. Може и на лични. Много благодаря!
  Имате ли отзиви за този педиатричен кабинет?      http://www.mbalserdika.com/site/archives/345
Присъединявам се и към това питане, тъй като също ни е удобно и близо.

# 440
Здравейте бихте ли ми пепоръчали добър педиатър и хомеопат в Полимед или 3-та градска!  bouquet  bouquet  bouquet

# 441
  • софия
Същото ми казаха и на мен.само тасев записва.при жената е пълно вече.
Здравейте,

ma6enka, ти дали записа бебето си там? и аз днес ходих и ми казаха, че GP-тата са двама (д-р Асен Тасев и д-р Тинтява Мустакова).

# 442
Относно д-р Асен Тасев от ПДКК, някой ходи ли при него и има ли впечатления? Аз си записах час за среща в петък. Ако ми допадне ще запиша бебетата и ще прехвърля и голямата ми дъщеря. Блазни ме това, че има всякакви лекари на място при нужда.

# 443
Аз записах моя син при д-р Асен Тасев Simple Smile Съвестен ми се вижда човека, добре обяснява. Работи и на друго място до The Mall. Само два пъти сме ходили до сега, така че не мога да съм много компетентна. Все пак го водя и на частен педиатър ( само на 2 мес е) за мое спокойствие и за да имам възможност да питам всичко и да ми обърне повече внимание. Иначе нямам оплаквания от д-р Тасев. Той обаче не е педиатър, обща медицина е завършил. И все пак има доста пациенти бебета и деца, така че е запознат Simple Smile) Надявам се да съм била полезна!

# 444
Аз записах моя син при д-р Асен Тасев Simple Smile ...
Благодаря за коментара!
Аз ходих на среща с него. Да, не съм с лоши впечатления от него. Единственото, което ме притеснява е, че има малко часове в клиниката и са все късно след обяд. За ваксини и т.н. не са удачни, а пък другия кабинет ми е много далеч.

# 445
Здравейте мами, може ли някой да ми препоръча добър GP педиатър в района на Сточна гара?? Благодаря предварително:)
 Simple Smile

# 446
Здравейте! Може ли някои да препоръча добър педиатър в района на Слатина. Благодаря предварително.

# 447
Здравейте. От Враца съм и бих искала да заведа дъщеря си в София на преглед при педиатър защото от почти 2 месеца кашля и не можем да я оправим. Бихте ли ми препоръчали добър педиатър, който да ни обърне внимание. Благодаря предварително

# 448
Др.Рада Маркова , доколкото знам, е много добър пулмулог.Има частна детска клиника в кв .Витоша, до Зоологическата градина.

# 449
Здравейте, можете ли да препоръчате педиатър в Банишора или околността Simple Smile
И какво можете да кажете за Д-р Светлана Иванова в 3-та градска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт