Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 195
  • 538
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
Искам да сменям ЛЛ и съм се насочила към МЦ Кристал на Осогово.
Има ли някой с мнение и препоръка?

Също, ако някой е посещавал там ЖК ме интересува, но по-скоро за направление, не за прегледи

# 451
Вивиан,здравей!
Комплексни са нещата.Д-р Димитрова е личен лекар на цялото ни семейство от 7-8 години/още като беше в 4 ДКЦ/,не  съм имала забележки.Напоследък обаче потокът при нея е голям и мисля,че това рефлектира върху качеството на работа.Последния път ме обиди жестоко и съм твърдо решена да я сменя/не ми се навлиза в подробности/.Когато се касае за здравето на детето ми съм  безкомпромисна.

Абсолютно подкрепям изказаното мнение. д-р Димитрова и е наш лекар, но вчера се държа безогледно с ясното съзнание, че тя е господар на положението, бях унижена и нищо не можех да направя, тъй като зависех от нея. НЕ, благодаря от такова поведение. Иначе професионалните й качества са неоспорими, но добрият лекар е и добър човек. Така че и аз съм в търсене на нов педиатър!

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 09:24 от AnnaGaudi

# 452
Моля препоръчайте добър педиатър за личен лекар в района на Лозенец, Бели Брези, Борово или Център. Отзиви за д-р Сашка Йорданова?

# 453
  • София
Сашка Йорданова е нашия педиатър, като плюс ще отбележа,че почти винаги когато съм поискала направление съм получила, а като минус ,че има доста пациенти и прегледите минават със скоростта на светлината, а записването на час става седмица предварително за рутинен преглед, не говоря за спешен. Като цяло не съм недоволна, но ние се следим при частен педиатър предимно

# 454
Здравейте, препоръки за педиатър - жк. Гоце Делчев, Бъкстон, Борово, Павлово, Овча Купел?

# 455
Сърничке, ние се записахме при д-р Захаринкова в МЦ Новум и взех направление за проследяване на бебе по програма Детско здравеопазване, с което си ходим при педиатър д-р Иванова и съм много доволна. Ако се разболява пак си отивам директно при Иванова и тя после си взима направление от личната ни.

# 456
Сърничке, ние се записахме при д-р Захаринкова в МЦ Новум и взех направление за проследяване на бебе по програма Детско здравеопазване, с което си ходим при педиатър д-р Иванова и съм много доволна. Ако се разболява пак си отивам директно при Иванова и тя после си взима направление от личната ни.
Точно същата схема мислех да ползвам и аз. По препоръка на една майка от форума отидох да се срещна лично с д-р Иванова - хареса ми. За джи пи ми предложиха д-р Кирилов.
Все пак исках да видя още няколко варианта и все още търся. Искам да отида и при д-р Марио Томов, четох и много добри отзиви за д-р Захаринка Гочева от Стрелбище - била много добра, но имала около 3000 пациента, което малко ме плаши относно заангажираността й.
Ти от колко време посещаваш д-р Иванова?

# 457
От самото раждане сме при нея. Сега сме на 9,5 месеца.
Марио Томов и на мен ми го беше препоръчала моята лл, като я попитах за педиатър. Но и той е много ангажиран, а и на мен не ми се виси из коридорите на поликлиниката сред многото болни хора.
Четох добри отзиви за д-р Цветкова от Новум, но нямам лични наблюдения. Доколкото знам, тя сама държи да си наблюдава бебетата и не дава направление за тези профилактични (каквото си взех аз), затова и се отказах да го запиша при нея.

# 458
Общопрактикуващ:
д-р Юлия Петкова, 17 ДКЦНевероятен лекар, спокойна, обяснява, лекува цялото семейство без грешка! Чудесно се справя и като лекар на малки бебета, при нея има записани много, макар че не е педиатър по специалност. За семеен лекар е супер.

Педиатър:
д-р Тони Добрева, Шейново, има частен кабинет на Редута.
Страшна е с бебоците, който си е завел бебето при нея, после го води до 18-годишна възраст по навик и за всеки случай  Grinning

Който иска по-точни координати, да прати ЛС

Аз пък никак не харесвам Петкова и мисля юни да я сменям, на мен ми е ЛЛ вече 15-ина години, но никога не съм била особено доволна от нея. Просто рядко я виждам така или иначе и досега не ми се е занимавало да я сменям. Но е винаги кисела и груба, като цяло отношението й не ми е приятно.

# 459
Здравейте!
Скоро ще ставам майка на момиченце и не мога да си намеря GP. Тези които ми препоръчват не записват, изчерпали си били лимита....Няма значение, последно разбрах че д-р Асен Тасев приемал нови пациенти и от прочетеното тук не чух лоши отзиви за него. Може ли някой да ми даде негови контакти, тъй като разбрах, че преглеждал и някъде до the Mall, което би било перфектно за мен. Искам да му звънна и да се разбера с него. Благодаря предварително

# 460
Здравейте!
Скоро ще ставам майка на момиченце и не мога да си намеря GP. Тези които ми препоръчват не записват, изчерпали си били лимита....Няма значение, последно разбрах че д-р Асен Тасев приемал нови пациенти и от прочетеното тук не чух лоши отзиви за него. Може ли някой да ми даде негови контакти, тъй като разбрах, че преглеждал и някъде до the Mall, което би било перфектно за мен. Искам да му звънна и да се разбера с него. Благодаря предварително
ако се обадиш в първа детска консултативна клиника ще ти дадат координатите му. Той и там работи, принципно.

# 461
Момичета, бихте ли ми препоръчали педиатър около Овча Купел, Борово, близко ми е и МБАЛ Надежда ?

# 462
Теичка, на мен ми бяха препоръчали една много добра докторка в този район , но ми се пада безумно далече. Казва се Захаринка Гочева - 29то ДКЦ. Успех!

# 463
Благодаря !   bouquet

# 464
Здравейте,
нова съм тук, събирам информация за педиатри в района на Младост, ако може някой да даде мнение ще съм благодарна

Общи условия

Активация на акаунт