Започвам с молба към Анелия, моля те сподели и с мен твоя опит за захранването. Би ли ми ги изпратила на kaymakamova@abv.bg.
Поли, ето, че поговорката всяко зло за добро влиза в действие.
За спането Ицко заспива рано - към 8,30 и се буди още преди 12 часа, за да яде. Някой път се буди два пъти през нощта, някой път повече /като тази нощ например/. Свикнах с безсънието и не ми пречи. Знам, че съветват майката да спи с бебето през деня, но аз и в детската градина не спях на обяд та сега ли. При това до скоро бяхме все навън по разходки. Обличам го само с пижама - памучна, дори и боди не му слагам отдолу. Като спи в неговото легло го завивам с едно дебело пухенво одеалце, а като го взимам при мен е с моята завивка - от снощи олекотената. Мисля, че му е добре - с чувалчето доста се потеше. Вклчвам духалката само вечер преди баня и сутрин като му правя масаж и гимнастика и е гол. Аз не мога да спя на топло, трудно дишам, а забелязах, че и неговото носле хърка през нощта, ако е по-топло.
Катеринка, за хремата му слагах сребърна вода в носа и се оправи. Физиологичен разтвор вече му пръскам само докато е във ваната и нищо не усеща. А иначе беше голям рев и борба.
Килограмите - имам три излишни от раждането. Без да пазя никави диети и без спорт свалих останалите. Отдавам го и на гена - майка ми и сестра ми са много слаби, само аз съм леко закръглена, засега
Пък и целодневните разходки си казаха своето.Анджи, радвам се, че всичко с Гого е наред. Мислих ви

Стана дълго, хайде после пак ще пиша

А, забравих да кажа, че линея негра ми изчезна, а вътрешността на пъпа ми избела /че беше черен
кой питаше дали бебето се дави легнало и се закашля? Петър е така понякога. Май вече смогна да си гълта лигите и не се дави толкова често. По едно време си кашляше по различно време на деня, но определено си се даваше с лиги.
Мони се кашля от лигите си, а вчера четох за никненето на зъбите и , че е нормално да се закашлят от слюнките си и също , че като порастнат го осъвършенстват за привличане на внимание
И невероятен късмет за вас, иначе нямаше да имате кола вече. 

. Не обичам да спортувам, правя го по принуда, не ме разтоварва, и да гладувам не обичам
Наистина ще е хубаво и на първа страничка да има материали за него.