Ние вече сме станали, закусили, аз изчистих, Стефан даже подремна още една дрямка, сега чакам супилнята да изсуши и яхваме метлата...Време е да подновя тичането с количката, че в БГ само на сладки приказки го удрях по време на разходките
Сега като няма с кого да си говоря, виж как бързо ще вляза във форма 
Стефан си спи в чувалче...Слава богу, не се е оттучил да си заспива сам в креватчета. Та сега режима ни е горе-долу такъв
7-7.30 става
до 9 ч яде 2-3 пъти, като към 9 се приспива на гърда
9-10 дрямка
после през деня е свободна програма - обикновено спи по време на разходка, ако сме вкъщи лягаме и двамата към 1-2ч, но иначе не спи вкъщи
последна дрямка през деня е от 7.30 до 8.30 вечерта - мисля че това му остана от ранното лягане, докато бяхме в България
8.30 - баня и си заспива сам в креватчето
към 10 си лягам и аз, и го взимам при мен, да си го гушкам - не че той се буди

и през нощта е също волна програма - понякога се буди 2 пъти, понякога 5 пъти...
много съм доволна от килима на земята. Сега се върти като пумпал, е помрънква от време на време, главно зщото не може да стигне някоя играчка и да си я напъха в устата, или не може да се обърне...Но аз не хуквам вече при най-малкото помрънкване, т.к. знам че е в безопасност и да се забавя 10 мин, нищо няма да му стане...Е, ако зареве силно, веднага го вдигам, но го оставям да си цвърчи

оо, забравих - честито на всички празнуващи месечинки, годишнини и рожденни дни!

Като направи 1 месец започнахме уикендите да оставяме Пепи на майка ми и баща ми и започнах малко по-малко да си почивам и така през седмицата имам и сили и енергия да се грижа за него и да си играем, може би и затова от близо 2 месеца се смее с глас и ни се радва много (сега е на 4м). 

,типично за женска компание.
Много го обичам, а и какво гръбче извайвам
Зъби няма. След 2 седмици ще започна захранването или поне такива планове имам.
Успях много да си стегна тялото с него, дори и леки плочки бях направила
Като се застуди дълготрайно, ако майка ми си спази обещанието да идва да гледа Боян през съботите, може би ще започна да спортувам по-активно

Трябва да спадна с поне още 10кг.

Трябва да намеря начин да се вталя