)! В тях отлично се вписват и няколкото интересни, остроумни и цветни мами, които пишат изключително стилно, забавно, понякога хапливо, но никога подигравателно и злобно
. Няма да изброявам, за да няма обидени, но ти си начело на класацията, Муцуна
.
Никой не отрича цветистия език на Дафодилката или на Сиена, но не съм съгласна с обидата към Петя, с подигравките за бебешкия "боц" на разнежената мама или с дъвкането на захранването. Това е мястото, където знам, че ако кажа нещо радостно за децата ми, ще бъде споделено. Или ако разкажа страховете си - ще получа съчувствие. Останах с впечатлението, че 99% от мамите тук се чувстваха така през последната година. Но ако греша - значи проблемът си е в моя процесор. 

. 

Може би трябва да сънувам, че спя - сигурно така сънят се натрупва двойно и после ще се чувствам по-свежа
На всичкото отгоре, Жоро нещо не е наред с едното ухо, от вчера не чувал с него...Ами той и преди не чуваше, когато малкият се буди през нощта и пищи за ядене/гушкане, та сега съвсем не мога да разчитам на нощна помощ отникъде
Днес ще е на лекар, дано не е нещо сериозно, че само това ни липсваше като семеен проблем
Препоръчани теми