Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 076
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  Yια σας, мацоранки!   Mr. Green 
Как е настроението тази сутрин?!

При мен е смесено с преобладаващо войнствено след снощното ми разкритие за прецаканите драйвъри на уеб-камерата smile3560... Просто се чудя какво още може да са затрили тия мушмороци и тепърва да ми предстои да го установя newsm48.... Е те тва се казва да ти спретнат ремонт с елемент на изненада #Silly - сюрпризираща екстра "ха познай кво сме ти бастисали" newsm65 Joy  Twisted Evil Joy

Цветюхче, мерсаж за ефектно поднесената закуска!.... А кво мислиш за някой от вариантите дето аз съм подхвърлила като идея newsm78... То съвсем изключих, че и мъжО ти има майка, която да помага /т.е. налични 2 броя баби Mr. Green/... и още по-добре - така вариантите за комбниране стават повече.... Пък сЯ че не ти се ще свеки да ви се тупне у Кипро, па било то и да помага... еееееее, нали знаеш - идеално щастие нЕма! smile3560

mama_tedi, вече Цвети ти е обяснила как стоят нещата по конкретния ти въпрос  Hands Thumbsup..., затова аз само ще допълня че тук си попаднала баш на точното място и в правилния раздел   angel008 .... На заглавната страница има още доста инфо, което можеш да прегледаш и да ти е полезно Peace..., а за възникнали други въпроси, без колебание питай...  за питане пари не вземаме!  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha Joy.... И прочие  welcomeв темичката ни!

Мацки, пожелавам ви слънчев ден! sun

# 136
  • София
Добро утро слънчица...

Цвети, чудна софричка с кафенце, шоколадче  мммммм... Благодарско!  bouquet

Блондичке, нещо да не съм пропуснала...нещо или някой....кипърец?!А? Mr. Green

Мама Теди, добра дошла!
Защо не подпишете поне формално в БГ, за да ви е по-лесно после?
Така или иначе сте си заедно. Ако тръгнете без да сте подписали не забравяйте декларацията за извеждане на дете в чужбина. Ако се наложи да пътуваш ти или той сами с детето ще се наложи да я представите на БГ гранични власти.

Девойки желая ви прекрасен ден!

# 137
Муцанче, нищУ новУ под слънцето, душко... Whistling... Искам да кажа че конкретно за една минала личност намекнах.........., т.е. за някои неща като не може да се намери смислено обяснение..., а и няма как да ги отречеш сякаш изобщо не са се случили, след като са те отровили бая множко в даден период от време..., най-здравословно ми се струва човек да пробва да се отнесе към тях с ирония... Peace

# 138

Цвети...лоша работа такова държание на свекито #Crazy...но дали ще се отнася така newsm78 и в присъствието на сина и newsm78..дали няма малко да се съобразява,и да се промени отношението и към теб newsm78...все пак ще си и на работа и ще липсваш половината ден Peace,а и не вярвам Андрей да позволи такива своебразия Peace...малката ти дъщеричка и тя ще помага,не се отчайвай...а и пари за билети ще спестите Peace..друго е да дойде 1 човек от БГ,друго е да заминете 3.ма,че после пак да се връщате newsm78...мисля,че ще се справите и тук...само не се разделяйте...бебетата после трудно свикват с непознатите,а и мисля ,че сте е по-спокойно тук при тати Peace,а той какво мисли по въпроса за БГ newsm78..сигурна съм,че е много против пак да се  разделите newsm78
[ Блонди/color]
., то все и аз тъй си мислех...за един конкретен кипърец де.... Whistling...., ама друго си е да получиш потвърждение от независим източник, при тУЙ живущ  на място Joy Joy

newsm78 newsm78,нещо и аз като Муци съм пропуснала и не съм в час с нещата newsm78..какво точно си преживяла newsm78....ако ти се разговаря по темата да на светнеш малко blahblah...да разберем и ние клюката hahaha....а тез мушмороци,да им начукаш канчето smile3560 и да дойдат да си оправят грешките,че то това на какво прилича,хем си плащаш,хем неприятни изненади ти сервират smile3515
Мама Теди welcomeи аз бях в същото положение...но за улеснение подписахме за 15 мин.в обредния дом преди да тръгнем и пресъствие само на двама свидетели и нещата се оправиха Peace..дръго си е детето да е записано на паспорта на бащата...успех

Милички,да ви пожелая приятен денhttp://www.youtube.com/watch?v=0g01SCTx1wE

# 139
добро утро.....мадамки....... Hug

сега се надигам  !!!!!!
относно дилемката на цвети....аз съм на мнение,че 2 жени в една къща не става Mr. Green(особено една сладка свекървичка) Mr. Green.....но.......това е живота....родителите са тези който трябва да си отглеждат децата с цената на всичко....все пак когато решим да имаме деца трябва да знаем,че ще се сблъскаме с много препятствия и когато започваме да ги минаваме едно по едно и същевременно да отглеждаме и бебешоци,ставаме силни и сигурни в себе си,децата са нашето огледало.....така по- късно предаваме това и на децата си.........пепитка,относно цвети да даде бебешока на гледачка към 1год и нещо-2 год(и все пак ние едно време кога сме тръгвали на ясли?. newsm78...което бих се замислила и аз след време newsm78......не вярвам някоя майка да подмине факта,:дали да има доверие сега на тази жена: newsm78-разбира се тази жена е педагог и дец.учителка ,която работи на частно......и още нещо важно-  всяка една майка иска да си е до детенцето поне до 4 год.и от там на детска градина....но когато живота те натисне до стената,понякога решението е да започнеш работа......на цвети пожелавам да намери отговора сама и вярвам че ще го намери..........дано сме и помогнали....защото то понякога става от много столове ,че на земята Joy Joy Joy bowuu

мадамки сега отивам да се оправям и хайдеееееееее на раСотка......
пепиткей-й-й-----голям купон...при вас....как мъжът ти не го е боксирал до сега този суполивко...... Naughty

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 13:28 от АНчЕ

# 140
Сърдечно ви благодаря за бързите отговори ! Simple Smile
Мисля ,че открих отговора на въпроса си.
Ако изникнат  други въпросчета ще питам.
 smile3520

# 141
  • Larnaca, Cyprus
Наминавам само на бързо момичета че работа ме гони Mr. Green
Имах малък проблем снощи със снимките но го оправих току що всичко е налице и е качено КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ ДА ГЛЕДА в Кукунделка Peace
Цвети пропуснала съм те от бързане вчера нещо ........Дилемата ти не е дилема а по скоро какво можеш да си позволиш и какво да изтърпиш .......при положение че свекито не става а мама не може ...а пък детето на детска не става  Money......варианта е само един т.е. гледаш ги сама и това е .......ще ти е доста трудно но поне всичко ще е под твоя контрол Naughty......пък и погледни насам натам за някоя приятелка поне сутринта да отскача за малко  Peace
Блонди пропуснала е Пепитка да уточни за кипърците че освен това което е казала ако все пак всичко им е наред никога не се знае бащата и майката как са Mr. Green...пък да не говорим за някой токсичен брат или сестра Whistling Whistling
Пепи кво стана с училището newsm78
Мама Теди не е нужно да подписвате просто имате нужда от тази декларация за извеждане на детето в чужбина ....но все пак ако не искате да подписвате има и друг проблем че истинския баща на детето също трябва да ви даде такава декларация възможно е да не признаят осиновяването от сегашния ви партниор ..... newsm78.......иначе пребиваването ви в Кипър не е проблем ако не сте семейство ..... Peace
Момичета отивам да работя до послеееееееееееееееееееее bowuu

# 142
  • София
Кати, душице златна не четеш как требе, ей..... Heart Eyes
Детенцето на мама Теди е признато от бащата. Това е процедура в БГ, ако
двамата родители нямат брак, но съвсем не означава, че детето е осиновено или има
друг баща. А, въпроса е по-скоро относно регистрацията в Емигрейшъна и необходимостта от представянето на брачното свидетелство там.

# 143
Я сас, мацки  Hug Hug Hug

И мен ме гонят всякакви задачки, та набързо това, което видях за гореща тема  Mr. Green

Блондеййййй, важното е енергията да я има Hug Hug Hug А за мойте подигравки, душко, отмъстена си - ти не мож си го представи това с критическата, ама аз го изживявам ребром  Mr. Green И всякакви люти манджи са забранени, защото се почва едно потене и бърсане под нос, което не спира за 2-3 часа Mr. Green Обаче мамето е страшна душичка - и както казва, ще е супер бабе Party То важна си е личността, в крайна сметка bowuu А за кипърския елемент, предполагам, че си му се доверила и си му отредила специално място на някакъв етап, но той не е оправдал доверието... Доколкото те познавам Peace Hug

Цвете, добри съвети са ти дали момичетата... Аз като нераждала да се изкажа плахо и по-скоро с мои си размишления... Ами значи като плановете бяха да се местим да живеем насам-натам и го мислихме семейното планиране, мъжът ми замина за Истанбул, идваше си всяка седмица до София, но си бяхме отделно няколко месеца. Аз бях готова и дете да гледам съвсем-сама в Истанбул, а и да съм в София, пък той - там, за няколко месеца  Peace Но той държеше да се установим и тогава да го създаваме съществото, та затова отложихме bowuu Иначе е важно какви са ти ограниченията - времеви, физически, финансови... Щях да питам как е положението с майчинството в Кипър, но Анчето е писала подробно, та общо-взето като в Гърция. Аз понеже разполагам с една баба, която е изпълнителен директор и преподава по университетите, та реално разчитам на себе си. Баба му на Лео е отгледала 4 деца и 3 внука, та и дума не може да става да я товаря  Naughty С една дума - така съм го планирала за Лесвос, че като се опомня и от вкъщи да мога да работя, и малко дете да гледам bowuu

И в крайна сметка вие с Андрей си решавате кое е най-добро за всички ви, там е разковничето Peace

Пепитче, мило, само да сте здрави покрай тия хаховци, че както Шанкулчето писа, невинни хора страдат накрая Peace Някакси и сред гърците има хора, които не се съобразяват, но са с някакви задръжки и е само лаладжийсвто  Laughing

Цвете, това с парирането на свалянето знаеш ли колко добре го усъвършенствах преди години /да се чете, за гръцките свалячи Wink/. Съвсем хладокръвно и студено им заявявам, че мъжът ми е много, ама много ревнив и обича боевете с ножове Mr. Green И те започват да му пращат поздрави, защото видиш ли, каква жена имал  hahaha

Кати, 'начи братът на мъжа ми използва баш Анотерос по кипърски Wink Моичкият му възлагаше работа за през лятото и му служеше за образец, а в замяна на това му пращаше парички в Солун докато учи Peace

Целуфаниии Hug Hug Hug

# 144
 Crazy Crazyето ме набързо....ей-й-й-й-й-й т'ва деца да имаш.че и да ги възпитаваш,че и търпение........НЕ МОГА smile3515 smile3511 smile3514...моята дъщеря от 2 години милата ми иска една електронна игра от 200 евро,ама аз нали си я познавам каква е?! Thinking Whistlingднес има ,утре няма....па реших да си направя оглушки и не я взех,за сметка на това и купих една която е доста по евтина да замажа положението Mr. Green...така.......сега преди няколко дена нейната кръстница решила и и направила подарък тази прословута игра......дъщеря ми си удари гъзоту у тавана от кеф....... newsm44....днес вече играта е счупена-седнала върху нея по невнимание #Crazy smile3544  направо ми иде да хвана къра. newsm49....хич не си пази нещата.....

# 145
  • Larnaca, Cyprus
Кати, душице златна не четеш как требе, ей..... Heart Eyes
Ще ме извините малко съм недоскив днес  Embarassed..пък и от бързане да напиша някой ред и кво станало .... Embarassedуф Mr. Green
Анче кажи каква игра е че само като си помисля ........ако е това за което си мисля ...... newsm78..направо АЗ ще умра от яд ..... #Crazy..Добре де не може ли да се поправи newsm78

# 146
Здравейте мадамки! Е-е-е Цвети, ти днеска си ни разглезила с това бляскаво кафенце! Мерсаж!
Аз отношение по въпроса дали да дойде свекърва ти да ти помага за бебето, няма да взема по обясними причини - много съм напушена на моята и все още първосигналната ми реакция е НЕ ЗА БОГА! Гледам момичетата са ти дали добри съвети. Пък и все още имате доста време за мислене.
Пепитке, викаш да почвам капки в очите поне. Не ми харесват много много разни ти му капки за нос, очи и други. Ако можете да ми кажете дали тук продават в аптеките физиологичен разтвор в ампули. Ама съвсем обикновен, не със цвъкалка. Че те като го опаковат в помпичка, като му измислят някое изюдено име и го продават на екстра цени - пък то- обикновена солена водичка.
Мама Теди welcome
Айде да ви почерпя нещо, че напоследък само се примъквам, похапвам и бягам.

# 147
кате не е пиеспи,нитендо е!!!!преди 2 год...за нова година като го гледах в магазините беше ако не се лъжа 200 евро,сега трябва да е по евтинко...ама не става въпрос за парите(понякога и за това става въпрос Mr. Green)ама тези деца трябва да се научат да ги ценят нещата,бе..ха ма ха!!! Naughtyей-й-й-й- лоши времена еййй! ooooh!сега ще отида да попитам дали може да се оправи! Praynig

веси,не мога да ти помогна,душко Crazy,не ги разбирам аз тези неща Mr. Green...мен ме хванал един обрив(на кракът) #Crazyот 7 месеца ..отидох до госпожа аптекарката и и казах за проблема и тя ми даде кремче...понеже съм невежа в тези ми ти аптекарски услуги Mr. Green...вярвам на лелята от аптеката Grinning

# 148
  • Larnaca, Cyprus
Малеееееее Анче  #Crazy #Crazy дано го оправят  bouquet
Весифизиологичен разтвор съм чувала в Бг ама тук КАК му викат не ми се е налагало да търся  newsm78....иначе солена водичка редовно си купуваме по повод и без от аптеката има ги в специални опаковки със спрей за нос без спрей с капкомер за по малки деца ....ей таквиз гъзарийки........ bowuu
ЕЙЙЙ аз един ден реших да ви посетя пък вие всички се покрихте ,  Mr. Green
после да не се сърдите като се скрия аз  Joy Joy

# 149
  • София
Ами Веси ти със сигурност ги знаеш , ама аз да си ги напиша- Стеримар е само солена вода, Др. Тайс също има подобен разтвор.
Като цени доста надскачат цената на обикновения ф.разтвор, но пък като отидеш в аптеката можеш да питаш направо с латинското име (saline solution) ми излезе.

Общи условия

Активация на акаунт