Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
ЕЙЙЙ аз един ден реших да ви посетя пък вие всички се покрихте ,  Mr. Green
после да не се сърдите като се скрия аз  Joy Joy
Кати, и аз съм тука, днес не съм се скрила Mr. Green
Анче, требе да се оправи това чудо, ама не й се карай много - онзи ден на съседката 12-годишното хлапе дойде да ми иска всички помагала по испански и речници, които съм скътала, щото си счупила дискмена и не можела да си слуша уроците. А майка й е самотна майка и все споделя с майка ми и се оплаква, че едвам й намира това-онова, а то какво е глезено  ooooh! Аз, разбира се, нищо не й дадох, защото каквото съм имала, съм го дала на който трябва и му се учи Naughty И го пратих да си учи само уроците(и първо да научи български, а после разните му езици) Rolling Eyes

Айде оплаках се и аз Mr. Green

# 151
А здравейте,

И аз съм тук,загърната с шал при тия жеги.
Много благодаря за всички мнения по моята дилема. Hug Hug HugОще нямам отговор,но поне ми помогнахте да разбера,че грешен вариант няма. NaughtyВсичко е въпрос на реална представа за положителните и отрицателните страни на ситуацията. PeaceЗа съжаление не можем да се видим напоследък с Андрей.Гледа да навакса с допълнителен труд онази дупка от 2 седмици без работа и до 9 вечерта не си е вкъщи.И все не ми е удобно да повдигна темата.
 Аз мисля,че бебето,Йоана и мен ще е по-добре да сме в Бг.Но ми е съвестно за Андрей.Това е целия проблем.Виж ако той е убеден в същото някак по друг начин би било.Но да видим... newsm78

АНчЕ малко си е за яд работата,но си представям колко му е гадно и на детето за играта.Та по-добре я остави сама да си направи изводите.Мисля,че е достатъчно голяма.....а и все пак това е една вещ Hug

ThracianLina ти испански ли си учила  Rolling Eyes ...щото и аз,ама вече нищо почти не помня  Mr. Green

Отивам да взема мъжа от работа и после дете от градина и ще ви навестя пак.   bouquet

# 152
......пепитка,относно цвети да даде бебешока на гледачка към 1год и нещо-2 год(и все пак ние едно време кога сме тръгвали на ясли?. newsm78...което бих се замислила и аз след време newsm78......не вярвам някоя майка да подмине факта,:дали да има доверие сега на тази жена: newsm78-разбира се тази жена е педагог и дец.учителка ,която работи на частно.
...нямам нищо против яслите или градините Peace,а и въздрастта над 1 год.-до 2 год.е съвсем друго нещо...ставаше въпрос за бебе над 4-я месец,нали дават 4 мес.майчинство....въпроса е след тези 4.ри месеца,аз съм против детето да се гледа от жена,непозната,а и позната да е пак нямам много доверие,откъде да знам как се отнася с бебето newsm78,а и то не може да се оплаче Heart Eyes,...а да се наеме педагог или дец.учителка май ще е скъпичко newsm78,все пак се търси евтин вариант Peace
пропуснала е Пепитка да уточни за кипърците че освен това което е казала ако все пак всичко им е наред никога не се знае бащата и майката как са Mr. Green...пък да не говорим за някой токсичен брат или сестра Whistling
... newsm10 smile3521 много много павилно hahaha...ами Катиии,побарквам се вече с това у-ще smile3511...1)за целодневното днес се разправях с директора(а темата вече я тъпчим 2.ра седм.) и ми обеща да ми даде утре отговор....понеже имало още много деца желаещи,и понеже не знаел каво да отговори на родителите,и не знаел от къде да вземе допълнителна у-ка newsm78....и т.н...,че той директора ако не знае  hahahaкой ние ли да решим проблема hahaha.2)...а и сина ми и 3 момчета наказани да не играят гимнастика 4 пътитова до колкото смятам е 2 седм,..а те милите вече 1 мес.висят на пейките и гледат #Crazy,че това пък на какво прилича #Crazy,не е ли дълъг период за наказание newsm78...3)сина ми идва вчера със синьо око newsm78...на въпроса защо не се е уплакал на учителка на директор newsm78 ми казва ,за да не го накажат smile3511..тава вече беше върха на сладоледа.. като се оплачиш те наказват newsm78....та с всичките тези въпроси днес висях 20мин.в дирекцията и както и ти ми каза,отговора беше:,,нещата ще се управят,,..,ама кога попитах аз Mr. Green
Лина
Някакси и сред гърците има хора, които не се съобразяват, но са с някакви задръжки и е само лаладжийсвто  Laughing

..навсякъде има такива хора,но тук е претъпкано,и чак има в излишък hahaha...повечето са на принципа  думи без дела blahblah
Веси,не е задължително капки...важно е да започнеш лечение,да не се влошат нещата Peace
Цвети cold май положението е сериозно....бързо въстановяване Peace
Муцикак си...набързо наминаваш smile3519 и нищо не казваш...как е сладуранка...с балета какво стана...или ще изчакате newsm78
Анче..споко...всички деца са такива Peace...мисля че ще я оправят,няма невъзможни неща....а не е ли в гаранция newsm78поне да не плащаш Peace...нашето psp го сглобоха наново,дето се вика Peaceслед като децата в махамата го счупиха,а и в гаранция беше newsm10
Хайде милички да се стягаме за разходка до после  love001  love001

# 153
цвете,линче,то вярно само една вещ.....ама аз малко съм такава една мааааалко избухливичка Blush Crazy Mr. Green,че изяде си тя порцията "конско".... Naughty......

кате,той твойто син май готов ерген....джиджи-минджи мадамки нещо,а? Wink

линче,аде и на теб в най-скоро да ти дойде майчинското главоболие Whistling Whistling Hug Hug...то с него лошо,ама без него живота няма смисъл Wink....

блоней...ти сервира и си духна под опашката.....де си?

пепитка и тя дей?...а докато пиша ей я дей пепитка Peace

# 154
пепитче то в гаранция,ама от Гъпция са го купили....ще видим нии тая работа Naughty Thinking

# 155
Анче, мен ми дай деца, с които сме сродни души и си пасваме щото аз съм си едно дете Mr. Green, ама да е такова деликатно, мило, или пък по-буйно, но будно и готино, умно..... Докато бях още моме вечер що домашни съм изрешавала на моите любимци от долния етаж Heart Eyes Но това хлапе (което игнорирам) е просто ужасно, майка му ми каза, че някой път направо й иде да я натири от къщи. Тя и тяхната сложна - жената не е създала семейство и преди години решила да осинови детенце, да направи добро. Обаче то заради възпитание ли, заради природа ли, ги прави луди, баба й се оплакваше, че хванала диабет заради него #Crazy А преди години то беше заявило на майка си в прав текст: "Нали си ме осиновила? Тогава си длъжна да ме глезиш"  Shocked

Цвети, испанския сама го почнах, че ми беше мечта, после продължихме и в училище, после в уни-то... После се появи Г-н Гъркът и любим език ми стана гръцкият  Mr. Green и занемрих другия, но с мъжа ми понякога си говорим на испано-италиански Joy, а и го ползвам за работа Peace Преди 1-2 седмици ме викнаха да се разправям с едни испански мафиоти в нотариална кантора и любезно да ги замоля да превключат на инглиш, че всички да разбират за кво иде реч Wink Требе да се позлва езикът, да не се забравя Peace

Хайде, мамки, хубава вечер!  Hug

# 156
АНчЕ, душко, верно си духнах под опашката, ама не бях аз тая дето сервира, ами Цвети -закуската, после и Веси Grinning
Моя милост с ролки, маска на лицето и докат` си мия зъбите само ви казах дУбрЮтрУ Mr. Green......... И се изстрелях по задачки - някои предвидени, други извън-планови Whistling.... като например пообходих някои магазини и намерих на змейка много на далавера зимно яке и го купих веднагически, макар да не ми беше разписано в таз-месечния бИджет ръйш`ли smile3560..., пък ако ще се сдухма компа пак, тогаз ще му мисля  Stuck Out Tongue Winking Eye..... Прочие понеже този месец взех заплатата нормално, детските и издръжката тоже..., та реших вече да мина на принципа докат`имам пари да ги харча, пък га спре кранчето тогава да му мисля #Silly ppp.... Тъй де, все пак има належащи покупки дали тоя или другия месец..., пък да се стискам от страх и да ги отлагам полза особена едва ли би имало - все едно не мога да спестя кой знае колко Rolling Eyes че да кажеш да скатавам за "черни дни"...

Блонди пропуснала е Пепитка да уточни за кипърците че освен това което е казала ако все пак всичко им е наред никога не се знае бащата и майката как са Mr. Green...пък да не говорим за някой токсичен брат или сестра Whistling Whistling
Катюшкин, отрепа ме с тоя лаф за токсичността Joy Joy Joy.... на мен не ми беше хрумвал ама е мноооого
сполучлив thumbsup.... заявявам го категорично като човек преживял от първа ръка "интоксикация" smile3544 smile3537 newsm65.... А иначе принципно за вредните братя,сестри и прочие родословие смятам че проблемът стои навсякъде...., т.е. такива екземпляри има почти във всяко семейство.., но както се казва човек не си избира роднините (затова Господ е измислил приятелите Hug)

Линче, ама и ти днес голяма активност бележиш Hug..... Пък и всички останали направо ми събрахте погледа
-едвам сварих да ви изчета...

Ех, мацоранки оставям ви че само ми се раздвоява ФниманиетУ с Перлата... smile3560

# 157
.., та реших вече да мина на принципа докат`имам пари да ги харча, пък га спре кранчето тогава да му мисля #Silly ppp.... Тъй де, все пак има належащи покупки дали тоя или другия месец..., пък да се стискам от страх и да ги отлагам полза особена едва ли би имало - все едно не мога да спестя кой знае колко Rolling Eyes че да кажеш да скатавам за "черни дни"...

... smile3501 newsm10....и аз отдавна съм на този принцип,за сега не се оплаквам hahaha....а за черните дни newsm78..охххх...дано не идват,че пък и за тях да мислим newsm62
За това на всички пожелавам и приятни сънища

# 158
Тук съм, надничам, ама докато се наканя да напиша нещо и се появява някой и ме разсейва.
Блонди, всички са съгласни , че имаш чувство за хумор и стил на изразяване, така че не се офлянквай, сядай да пишеш! Аз понеже много забравям и все си казвам, че трябва да си водя дневник. Но....и това забравям  Joy Мисля, че ти трябва да направиш блог за "блондинското патиланско царство" и всички ние ще сме редовни посетители.
Лина, а ти защо чакаш специална покана за да кажеш какво си написала и какво си публикувала. Ако имаш нещо в нета , давай бързо адреса!!!
Голямата ми дъщеря завърши езикова гимназия с испански, но откакто е в УНСС никакви езици не я вълнуват. Изучавала е немски, руски, английски...покрай мен научи и гръцки. Малката засега е с 5 езика, но има време да научи и други. Имат стойност, ако са в употреба, иначе се забравят. Все едни полиглоти сме се събрали тук. Май пак ще си ги мерим - то не бяха мъжете, не бяха температурите, не бяха дипломите, дойде ред и на езиците  Joy.
Кате, не съм видяла още снимките, но съм сигурна че всички са се забавлявали! А мъжа ти го гледах по РИК Сат, защото само това имам от кипърските програми.
Цвете, не се тревожи, мила! Колкото и да ги обмисляш сега нещата, аз съм сигурна че в последния момент ще се намери изход от безизходицата. Просто знай, че си много специална и си поставена пак на изпитание. Не позволявай да ти се отрази на настроението и емоциите, защото това го чувства и бебчето. А и сладуранка Йоанка.  Hug
Пепитке, около теб вечно има екшъни. Поне от скука не можеш да се оплачеш. А за очите алергиите са много упорити. Пазете си ги като очите си  Wink.
Аз като вампирите имам алергия към слънчевата светлина. Без очила съм като прилеп. Сърбят ужасно, идва ми да си ги извадя самичка  Sunglasses.
Анче, играта нинтендо дс лайт ли е ? Ако е само кутията счупена, няма страшно. Ще я смените. Можете да купите и един пластмасов калъф-протектор за играта, да я пази от надраскване, а и да омекотява ударите при падания. А между другото по-скъпи от самото устройство са игричките към тях, от 30 евро нагоре. Добре, че има разни варианти на даунлоуди. Да са живи и здрави децата, и още мноооооооого игри да трошат!
Лека нощ на всички  Hug

# 159
Еллебела,  welcome. Надявам се, че сте добре с малкия бебок. Щом имаш сили за компютър, значи спинка  smile3541, а и ти можеш да си седнеш на д-то Laughing Очаквам с нетърпение новините около вас, но когато можеш разбира се. Трудно е в началото докато се организираш. Тъкмо свикваш с един режим, и хоп- детето си променя навиците и нуждите, та пак наново. Но докато се усетиш, те порастват и всичко се забравя.  smile3503

# 160

Добро утрооооо!
С пожелания за успешен ден на всички! Hug Hug Hug

ThracianLina и аз отдвавна искам да те помоля да прочета нещичко от теб Wink ...каквото прецениш.Досега ме беше срам  Rolling Eyes Wink

vinagiизпитанията идват да ни учат,но повярвай ми понякога,когато са прекалено на често започвам да губя сили и се обърквам много.Определено имам нужда от релакс и смяна на обстановката....което не се очертава скоро.Не се оплаквам,знам,че всичко е такова каквото трябва да бъде.... Peace А и наистина при нас нещата придобиват яснота в последния момент.За сега няма да го мисля толкова. Hug Hug Hug Hug

Miss Blondy браво за успешната покупка.Да ти кажа колкото повече ги къташ парите,повече бягат Wink

Отивам да готвя детето за градина,че днес ми е и последен ден болнични... Whistling

# 161
Кафето от мен... някой друг да сготви закуската..   fiuuuuuu

Винаги, снощи таман те засякох тука теб, нощна птицо и бях почнала да пиша та да си побъбрим.... и тоя морук - дЕдо Уиндоус ме извести че имал нужда да бъде затворен smile3560... и ми гътна писанието.. smile3544 hahaha ----- А това за блога "блондинското патиланско царство" не е лоша идея - стартирам го значи с първоначален набор от фенове - вие тука Wink..., пък с времето казваш туко-виж популярността ми нарастнала и други /външни/ посетители започнали да го навестяват за да се насладят ръЙш`ли на моя пУвествУватИлен талант bowuu #Silly Joy

А, Линче, ти междувременно си сервирала....
Е, мацоранки.....

# 162
И лека закуска от мен Hug Hug Hug

# 163
Безгрижно утро
плисна цялата земя.
Дъхав аромат на
свежест, чистота
в миг сетивата ни обля...
Молитвен псалм
душата ми хвалебствено запя:
"Добро утро, Приятели добри,
с любов и днес
денят да ви дари!
"
 Hug Hug HugЛИНЧЕ,БЛОНДИ,ЦВЕТИ мерсаж за закуската...хапнах,сръбнах и кафенце и съм готова за поредната разходка....... Flutter

# 164
Цветенце, ти пак си най-ранобудна, мерси за закуската! Добре че не съм на диета, щот' на таквиз тортички 'ич не мога устоя!
Цитат
Блонди, всички са съгласни , че имаш чувство за хумор и стил на изразяване, така че не се офлянквай, сядай да пишеш! Аз понеже много забравям и все си казвам, че трябва да си водя дневник. Но....и това забравям   Мисля, че ти трябва да направиш блог за "блондинското патиланско царство" и всички ние ще сме редовни посетители.
Лина, а ти защо чакаш специална покана за да кажеш какво си написала и какво си публикувала. Ако имаш нещо в нета , давай бързо адреса!!! /quote] Аз се нареждам втора зад идеята на Винаги, пък току-виж с вашите писания сте ни вдъхновили да пропишем и ние.  typeuu
Блонди, Лина и вие сте се включили със кафенце и закуска, благодарско, благодарско, днес купона почва с обилно похапване.
Аз днес имам повечко свободно време, та съм решила да си направя малко терапия със сърфиране из нета. Ако попадна на нещо интересно ще ви го постна.
И да споделя със всички, които имат проблеми с очите: облекчавам си възпалението с много просто средство. Правя си чай с две пакетчета лайка, не ги държа да киснат много, изцеждам ги, докато си пийна чайчето те са поизстинали и после - хоп в леглото с по една торбичка лайка на всяко очо. Пускам си музика и след 15 мин съм като нова. Ефекта не е много дълготраен, но все пак помага.
На всички ви желая щастливи емоции днес и ще намина по-късно!
П.П. Анче, пишем заедно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт