Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 100
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Оп-п-с-с, получи се някаква грешка с цитата, ама ще ме извините, нали и аз от няколко дни съм недоскив.

# 166
Малейййй, сутрината в бързината съм недоскиванто smile3557..., при това без да имам очна алергия някаква smile3560 /апропо Пепитче и Веси не знам дали там ги има едни очни капки "визин"..- лично не съм ги ползвала, но са ми казвали че много добре успокояват очи възпалени и преуморени от работа на комп., луминисцентно осветление и други дразнители/.... Та докат`пишех моя си пост скивАх чИ нЕкой публикува, ама как ми се привидя че е Линката сервирала точно пред мен, пък то било Цветинцето fiuuuuuu...... Обаче по-интересното е, че пък веднага след мен и Линката действително сервира закуска...... Да знаете, момичета, на моменти тука наистина почваме да си комуникираме на свръх-естествено ниво omm smile3517 Mr. Green

Miss Blondy......Да ти кажа колкото повече ги къташ парите,повече бягат Wink
Цветюхче, абе то и аз никога не съм кътала баш така за "черни дни" или просто да стоят да има....., ама от години съм си създала доста строга финансова самодисциплина.... Особено след като си "бих камшика" Wink и се самопроизведох в чин "фри-секнъд-хенд госпоЙцЪ" reverance..../демек разведох се Mr. Green/.., та понеже няма на чие финансово рамо да разчитам, просто наложително беше да се старая и да заделям, за да мога все пак някакви подобрения в стандарта ни на живот със змейка да постигна...... И понеже не съм примерно от хората дето ги влече да ходят по заведения, а много по-голямо удоволствие ми доставя да похарчвам парите си за облагородяването на дома, общо взето всяка заделена на определен етап сума съм я оползотворявала в такава посока.... И като се огледам какво съм постигнала през последните години единствено със собствените си усилия, направо сама се учудвам от себе си (с елемент на гордост bowuu Wink)..... Та такъв тип скатаване на парички практикувах..., ама сега времената станаха много несигурни - човек работи и не знае дали ще си получи накрая заплатата Confused..., че от тая гледна точка, не е момент да се правят планове да се заделя и т.н..., а напротив промених тактиката и сега изтеглям по-напред някои така или иначе необходими и предстоящи покупки, докат`още имам с какво да ги направя smile3560

АНчЕ, бре душко, от къде го изкопа това прочувствено стихотворение? Mr. Green... Да ти кажа особено това
"Молитвен псалм
душата ми хвалебствено запя"..... леко ми бие на евангелистка проповед #Silly rotfImbo rotfImbo
Но иначе е трогателно де - така да се обърнеш към своите приятели... Hug Hug Hug
Хайде и аз в тоя дух да ви кажа...    

# 167
 Crazy Crazy Joy Joy hahahaблондей,нищо бе душко любоФ да има

# 168

Момичета дали след годинки ще сме така? tooth tooth tooth

# 169
 Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ето още либоффффф Heart Eyes

Блондей, точно това и аз забелезах сутринта, ама викам тя Блондева нали ме (ни) усеща  Party Та няма какво толкова да се чудиш bowuu СИгЪ, за писанията, има една малка подробност да издам аз, дето всички я окуражаваме така силно Блонди - нещата са съвсем различни отпреди 20-ина години и първото условие да бъдеш публикуван (особено ако ти е сефте  Crazy), е да се само-финансираш  Thinking Демек требе си заделяне на парички, след като си удовлетворил всички свои нужди. И аз понеже съм независима и държа да се чувствам така, първата година като почнах да работя се трудих основно за хляба, млякото и да си издам първата книга (дето я написах на 20  Laughing). Иначе случих на страхотен екип, пък и предварително бях направила проучване на издателствата Peace

Аз така пространно, защото вие пък покана ли чакате, че да ми пишете ЛС с малко лично инфо, който иска - адрес, имейл адрес - скоро ще ходя до склада на "Захарий Стоянов" и ще взема да пратя копие на всяка желаеща, където и да се намира  bowuu По електронен път мога да пратя едни женски разкази в работен вариант, дето се каня да ги публикувам с писанието за Кипър /недовършено  Laughing/. Мъжът ми като не може да спи, чете разказите, размишлява и на сутринта ми мърмори кога ще се захващам с публикуването. Ама мисля да ъпдейтна житието-битието.

Има и една бедна творба, по която работих заедно с много близка приятелка от детинство, но тя нещо се чална, взе да злоупотребява с времето, доверието, труда ми и дотук - та няма да бъде довършено сирачето  Crazy

Ето корицата на книжката, която исках да пратя по Муцка като идва към Кипрото, ама по пощата става, на всеки желаещ:
http://www.picvalley.net/u/2459/1751678682175306017512561230885E … m6IUKUw4UpvV7.JPG

Май пак ще си ги мерим - то не бяха мъжете, не бяха температурите, не бяха дипломите, дойде ред и на езиците  Joy.

Нали  Joy Joy Joy Ходи обяснявай на какъв език си говорим с мъжа ми  hahaha

# 170

Момичета дали след годинки ще сме така? tooth tooth tooth
`ПсИлютнУ, Весеййй, баш-дибидюс същите тарикат-бабета шЪ сме Mr. Green newsm19..., т.е. 100% шЪ го докараме на и-нет забивки и Гяволък.., УбачИ с ИднЪ тънка пУдробнУст - че нЕма да сме по забрадки, опинци и прочие, ами шЪ сме кат`ИднЪ представителна извадка на бабите от Евро-съюза - демек наконтени, на токчета и сърбащи коктейли на нЕкой крайбрежен бар Wink hahaha Joy Joy

Линка, ама ти много на сериозно си го приела това че ме агитират момичетата за писането fiuuuuuu... Те само тъй лекинко ми гъделичкат овчата грива /с други думи самочувствието Wink/, та да се окрилявам #Silly /крилата УФСЪ ако не сте виждали.. Joy Joy.../ и да ръся бисери и занапред. Иначе това ясно с издаването...., да не говорим че има и сума ти автори които не за първа ами за на`м коя си поред книга се самофинансират и дет се викат пишат и публикуват за чест и слава....

Мацоранки аз пак трябва да утърчавам....
Бай до по-късно! lovekiss

# 171
Ехоооо.....да не сте си помислили,че съм ви zабравила....няма такъв филм,само много ангажименти,но поне се опитжам да ви чета редовно...писах ви пост миналата седмица,един голям...ама пропадна и аz имам подобни проблеми като Блондичката Party

Сега zапочвам с пожеланията,че май много поводи се насабраха....

Кате,със zакъснение,но от сърце,да ви е жив и zдрав рожденика....много слънчев и един ден да му се реалиzира мечтата да стане футболист!!!!! newsm51

Елебеле,да ти е zдравичко бебчето и много положителни емоции 1stroller 1crib smile3525 smile3504

И две мами на други две мами имаха newsm59....да са ви zдрави и много поводи zа радост newsm38

shankulova,и на теб честита ти нова работа..  bouquetхайде shте чакаме почерпка newsm10 newsm53

Пепи и ти дано си по добре вече с очите.... newsm10
Цвети,мило,нямам много време да ти писа сега,но много успех и всичко се нарежда.. newsm10
newsm53
Лина,чакаме раzкаzи те ти newsm63
Кате,само да се прибера в нас и влиzам ж кукунделата...сега съм в Уни....много се радвам на постиженията на отбора...само така...наскоро рекламираха някъде "професия мажоретка",та се сетих zа теб и твоите кипърски девойки...та май това бе една книга...учебно помагало...хихихихи...а ти не се тревожи...те не са в синхрон,ама кипърците са им свикнали и пак се радват....абе там по Кипър имате ли толкова високи мъже?! Mr. Green
Mуцка,как е карате с балеринката Party
..и на анче,и на мастърчето,веси,винаги....ох дано не пропусна някого...много целувки...
мацки...аz ви напускам....но скоро пак съм на линия...вече нямам гости/ до другата седмица,когато гостува ЦСКА в Баzел и очакваме приятели от Бруксел zа мача,но това гостуване е кратко...само една вечер Hugи аz вече каzах на моите комshии,че сте ги бият( някои от футболистите на Баzел живеем в един квартал)...ама те не вярват Mr. Green
Хайде поzдрави и многооооо целувки..... newsm03  Nature Partly Sunny

# 172
и аz вече каzах на моите комshии,че сте ги бият( някои от футболистите на Баzел живеем в един квартал)...ама те не вярват Mr. Green

Само така, Деситке мила!  Party И аз слагам помпоните за ЦСКА и глей кво става  Mr. Green
Благодаря за пожеланията за мамето - все пак Денят, на който Колумб открил Америка, не може да е какъв да е  Party
Да ти пиша докато си на линия, че ги имаш разказите на пощата  Peace Hug

# 173
Оооо, Деска, ти се появи бе душко Hug Hug ----- Оф, вече като става въпрос за футбол след големия срам Embarassed и падение ooooh! срещу Кипър, направо не смея и да мечтая Outta Joint за победи някакви си.... Пък да не говорим за този скандал дето се завихри напоследък с осигурителните измами при това в "елитни"/доколкото думата "елитен" и думата "бг-футбол" все още изобщо имат някаква допирателна  Stuck Out Tongue Winking Eye/ наши футболни клубове - че масово футболисти са били осигурявани на някакъв минимум-доход докато същевременно разкарват гаджетата на чистак-новите си класни автомобили  car003 newsm48... Та кой ден казваш ще играе там ЦСКА newsm78.... все пак ще стискам палци за тях поне в памет на вуйчето ми, който беше заклет ЦСКАр...

Линка, ей сЯ ти мятам на ЛС мейла ми, а ти пращай разказите smile3521

# 174
, УбачИ с ИднЪ тънка пУдробнУст - че нЕма да сме по забрадки, опинци и прочие, ами шЪ сме кат`ИднЪ представителна извадка на бабите от Евро-съюза - демек наконтени, на токчета и сърбащи коктейли на нЕкой крайбрежен бар
....само да не е по тоз наконтен начин.....че то от много мода smile3507 newsm62 newsm62

# 175
  • София
Пу пу Пепитке......Те такваз Убавица нещЪ да съм! Mr. Green

# 176
Вах-ке-вах smile3560..... Пепиткин, от де я изкопа таз пародия на...................... то и травестит да го наречеш.................,
ще обидиш травеститите hahaha hahaha Joy Joy
Аз по-скоро си ни представям като оперените баби-германки по нашето черноморие - с къси панталонки и капели Wink.... На туй му викам аз да си "евро-баба" Mr. Green

# 177
само да не е по тоз наконтен начин.....че то от много мода smile3507 newsm62 newsm62
Пепи, ако не слушкам, така да ме стъкмите за наказание  hahaha Убачи аз искам да съм като мама - убава и по-убава кат виното /от малка я ползвам за пример/ Joy Mr. Green

# 178

Блондей, така ли имаш предвид? Щот' аз съм навита акУ Устискам дотогава Joy

# 179
Пепи,тоя е някой английски травестит,ама от първата генерация на травеститете Grinning хихииихихи...поzакъснял малко и се прибира на раzсъмване... Laughing

Блондииии,голям срам да паднем от Кипър,не че не са добри момчетата,ама все пак...даже си мислих,дали някоя от афродитите не е била на стадиона ж Ларнака,ама то така като стана...иначе Басел играе утре с ЦСКА в София и на 05.11. тук при нас.Свекърът ни донесе дори бг zнаме,иzненада ни,като раzбра,че Ште ходим на мач....а иначе zа тия далавери не zнаех,но не се учудвам Mr. Green

Лина,на линия съм вече....

Ей,сега Ще гледам и снимките в Кукунделата,но мъжо ми е преинсталирал лаптопа,та да видим сега...

Хайде хубава вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт