Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 107
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Блондииии,голям срам да паднем от Кипър,не че не са добри момчетата,ама все пак...даже си мислих,дали някоя от афродитите не е била на стадиона ж Ларнака,ама то така като стана...иначе Басел играе утре с ЦСКА в София и на 05.11. тук при нас.Свекърът ни донесе дори бг zнаме,иzненада ни,като раzбра,че Ште ходим на мач....а иначе zа тия далавери не zнаех,но не се учудвам Mr. Green

Е, сега ще падне голямо замеряне с домати, обаче да ви кажа, някак мазохистично Laughing се радвам, че Кипър ни биха... Малко да се освестят тия от футбола у нас.... Ами тази победа е логична, не е срамна - докато едни се развиват, други вървят надолу, та все някъде е нормално да се засекат  Sunglasses Работила съм за кратко в спортно радио и съм строг съдник  Naughty

Иначе аз вече съм сложила пом-поните за Гърция и след жребия за баражите обещах на моичкия да ударя едно рамо и да говоря с моите познати украински мафиоти, добри момчета  Mr. Green За всеки случай Wink Нали и вие ще подкрепяте  newsm18 newsm18 newsm18

# 181
Весче, е те тва баш ми е идеята yes пък нека ни е зле... fiuuuuuu..... А иначе изобщо не се съмнявам аз че ще устискаме до тия лазарници Mr. Green...., въпросът е само да се е уредила баба Блонди до тогава с нЕкой дедко coolcool та да го яхне, да я разнася ей тъй на конче smile3560 Joy Joy

Деситка, тя Кати беше разправяла нещо за въпросния позорен мач Embarassed smile3544  ама не мога да си спомня присъствали ли бяха на стадиона, или само я бяха пукнали после всички от бъзик newsm65  А иначе тая далавераджийско-осигурителна сага се мъчиха да я разнищят..... и близо цяла седмица говореха в новините... и после лека-полека замлъкнаха, щото явно не могат да изнищят документно в дълбочина измамите /т.е. да докажат/..... Последното което чух и направо звучеше като абсолютен виц беше, че призоваваха футболистите от въпросните клубове сами да декларират като как са се осигурявали ku-ku...... абе пълен смях.... - все едно да накараш някой крадец, понеже няма доказателства колко и какво е крал, та той за улеснение на воденото срещу него следствие, сам да си напише пълни самопризнания за туй дет` е цап-царапнал #Silly rotfImbo rotfImbo

Линче, за кога викаш душко да надяваме мажоретните екипи newsm18 и да скандираме за Еладата?

# 182
Значи момичета уникални сте  Joy Joy Joy

vesy75 направо се видях на една от тези фотоси. hahaha

По този повод с моя мъж сме се разбрали...до 80 годишна възраст сме си верни,после го удряме на разврат.Ми че тъй де,и ние да сме модерно семейство. Joy Joy Joy
desitta радвам се,че писа  Hug Какво ново покрай теб?Малкият как е?
Муци и ти само транзит минаваш напоследък.Нищо не казваш....  newsm78  Mr. Green

Тук ми се губят Яничко,Кафенцето....къде отидоха тези хора  newsm78

А за футбол не мога да се изказвам.Вкъщи те такова не гледаме.До сега все съм случвала на мъже,които не гледат този спорт...странно  Thinking

# 183
Линче, за кога викаш душко да надяваме мажоретните екипи newsm18 и да скандираме за Еладата?

Блондева, Блондева - за 14-ти и 18-ти ноември, има време, далеко е, пък и ние сме възрастни, забравяме - ама съм си записала у Дефтерот да ви напомня да скандирате за моя дедо  Joy tooth

Викайте, че после ако се класират, ще ми купи истински помпони да танцувам  newsm18 Ей-така:
http://www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU
  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 184
ехо-у-у-у-у-у! тукинка скивам се развива спортна темичка......
и бабките са готини....направо им завиждам.....надявам се и аз да стигна до тази възраст и да имам това желание за живот.....
блонди,линче,цвете....голям мохабет си правите тук....онлайн цял ден,а? lalalala
блонде казвай бързо критериите си за дедкото!!! Whistling и веднага пускаме пипалата си и намираме някой...Гърция,Кипър Mr. Green, пък и може и Китай ,катето да те уреди Joy bowuu  chef.....

линче ти си скрит талант!!!!!....надявам се мъжу да осъзнава какво притежава Wink...

деси  Hug...как ще те забравим???!!

цвете,кога трябва да разберем за бебчо,дали ще има камбанка Joy?
мадамки изчезвам,че днес пак по магазините бягах nuts  Stuck Out Tongue Winking Eye и почти нищо не съм свършила......но пак ще намина

# 185
АНчЕ, а няма ли да раздуеш какво си купи в резултат на това тичане по магазините?
Апропо като питаш Цвети на бебо кога ще се види има ли камбанка,
гледайте кво значи "камбани"  Joy Joy Joy
Те това кадро дава мат`реЯл направо да се пренапише приказката за Червената Шапчица Mr. Green...

Мацинки нещо съм гроги, затова...
          ще ви пожелая...

# 186
Добро утро поспаланки! Хайде на закуската!

# 187
Добро утро и от мен! Хайде на закуската /и скритите таланти/ Grinning:

# 188
     Здрасти`начи...

Днеска съм пак сдъвкана /баш като тоя котьо/ Mr. Green  че нощес змейка като ме събуди към 2ч. да ходи до клек-бара и после тя си заспа...., ама аз като ококорих едни очиииии.../горе-долу като тия резани грейпфрут на мацето от снимаката/... то не беше броене на овце 1countingsheep... то не беше чудо.... сигур`призори съм заспала..

Линка, Веси, мерсаж за закуската!

Милички, времето напредва... няма мен да чака да се досъбудя я.. smile3560...
Чао засега и хубав ден!

# 189
Добро утро !
Днес ще се поработи.Свърши болничния и работата пак ме зове.А хич не ми се ходи. ooooh!
Сега ще си хапна от хубавата закуска и ще пийна едно кафенце,пък може и да ми се вдигне тонуса.
АНчЕ относно камбанките и звънчетата  Joy се надявам въпросът да се изясни на 5-ти ноември.Ама кой знае  newsm78 Има един сигурен начин да разбера...като родя  Joy

Отивам да пийна едно реално кафе,защото цяла нощ това сънувам,а то май е символ на скс-а.  Laughing
Весел ден!

# 190
Добро утроооо и от мен...на мен в сряда и четвъртък утрото ми zапочва прекалено рано,но след една лекzия и две кафета ,вече съм на линия при вас Hug

сега имам малка пауzа...после хапвам набърzо и от 14h съм пак на линия в аудиторията и чакам с нетърпение края на работната седмица...

Блонди,момчетата футболисти по БГ клубовете не са виновни....а техните преzиденти.. Naughtyте са теzи,които въртят далаверите...ама това е голяма тема....като се има предвид,че в целия свят се "перат" огроми суми във футболната индустрия.... Rolling Eyes но пък си най-zабавната игра! Partyхайде да гледате тая вечер ЦСКА и Баzел и дано и мен утре не ме подиграват,че вече имам горчиж опит,когато преди години немците ни биха с 5 гола..и тогава живеехме в Германия..та на сутринта ми викаха..."гив ми фейф" Mr. Green....но тук хората са други,а и нямам нагласа да паднем,а и с 5 гола.... Peace Praynig
Лина,с теб сме zа Еладата....
Цветка и Анче,пак до по-късно...при мен няма новини...
Веси,мерси zа zакуската,а и на Линката Hug
Хайде мили мои....хубав ден от мен...

# 191
 Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
Ехоооу...Да'н мЪ забраЙтИ....Викам чакай да се обадя.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Офффф...Аз се готвя пак да ходя до нашите,че са ми направили толкоз много Бурканбанк,че... ooooh! Хем им казах да не правят толкова,ама на.... hahaha
И ще ходя с колегата ми,че иначе той не ме пуска да шофирам вече сама...Нямам зимни гуми на колата,имало мъгли,заледявания сутрин и т.н. и ТОЧКА! Не мога да споря с него....Та той ще ме кара с неговата кола  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пък аз ще се возя кат' чувал с картофи  Joy Joy Joy
И сега събирам разни багажерии  ooooh!  Уж нямаше нищо толкова за носене,ама ха,това да им занеса,ха онова и...то..... Embarassed Стана пак преселението на народите Laughing Laughing Laughing Laughing
Та така...Рапорт Даден! Joy Joy Joy Joy

# 192
  • Larnaca, Cyprus
И аз да се явя на проверка ppp ppp ppp
Да ви се похваля дойдоха помпоните newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
приемам поръчки за поддръжки на всякакви отбори футболни, баскетболни само свиркайте  newsm62 newsm62
Деси професия мажоретка  tooth разби ме newsm48
Лина за книгата ако има желаещи имаме адресите в Кукунделка  Laughing
Весистрашни баби ама не първите...ВТОРИТЕ newsm10
Блонди като стана дума за спорта, финанси и злоупотреби ела да видиш в Кипрото кво става  smile3508.....особено на първоразрядните отбори малееееее .....обаче тук при нас борбата е по скоро да останеш от първо до трето място защото те спонсорират КОА или Кипърската Спортна Асоциация ...всички на по долни места се оправят сами ....то е ходене то е търсене то е молене ужас #Crazy #Crazy......

Ах айде да не ви занимавам със спортни въпроси  Mr. Green

Мастерче къв колега кви два лева  newsm48....я си казвай кой жених ще водиш при вашите под прикритие Joy Joy

# 193
Кати, и аз се сетих за адресите, ама викам дал' са актуални, дал' са точни с всичките му имена и прочие - ама би трябвало да е така Peace Hug Пращам като имам готовност  bouquet

Мастърче, аз най обичам да съм чувал и да ме возят  Mr. Green Инджойвай Peace

Правилно, да не става темата много спортна, че питате ли го мойто мъж като дават мач някакъв с БГ участие - толкова страст влагам, че един път му бях казала "Ще ти скина вратлето като на пиле"  Joy Joy Joy докато нещо ми говореше и ме разсейваше  Mr. Green Ама вече ми е свикнал, че и го побийвам, ама това от обич, тъй де... После той ме пошляпва  Crazy Аде да видим утре кой ще е сред оцелелите - ЦСКА, аз, мъжото....  hahaha

Деси, остави ги немците, ще им дам едни файв с тяхната немска арогантност  Twisted Evil Wink

# 194
Мастерче къв колега кви два лева  newsm48....я си казвай кой жених ще водиш при вашите под прикритие Joy Joy
Малеее,ЦРУ-то пак търси под вола теле  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей тоз колега
http://media.snimka.bg/2429/011112741.jpg

хи-хи-хи....

Общи условия

Активация на акаунт