Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 108
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Мастерче къв колега кви два лева  newsm48....я си казвай кой жених ще водиш при вашите под прикритие Joy Joy
Малеее,ЦРУ-то пак търси под вола теле  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей тоз колега
хи-хи-хи....
Сладур човек!  Grinning Hug Hug Hug

# 196
Мдам....Вярно е.... Laughing

# 197
Мастер, рапорт приет! Сакън дан забравиш празните буркани на мама да занесеш! Ако си запазила и капачките...Празно за пълно, иначе няма  Laughing
При нас програмата е натоварена откъм културно-масови мероприятия. В училище имат седмица на книгата. Две книжарници са разстлали сергиите си в библиотеката и всички класове организирано ходят да си купуват книжки. Снощи имаше шоу на този писател , дето ви го показах наскоро. Човека не знам дали се самоиздава, но пише за деца и начина, по който си продава "продукцията" е много идеен. Обикаля света по английските училища, изнася представления на децата, учителите и родителите. Освен че чете своите произведения, разказва смешки, прави сценки с кукли, фокуси и т.н. One man show! След това си продава книжките на специални цени от типа 1 за 45 ; 2 за 85  Laughing и раздава автографи.
Деситта, звучиш доста бодро. Надявам се, че сте ок. Тук на 14.11 ще играят приятелски мач отборите на 2 велики сили - БРАЗИЛИЯ и АНГЛИЯ . Не е за изпускане, но все още не се знае нищо за билетите. Споменават се цени от 300 евро нагоре. И ако играят само резервите  #2gunfire. Но за сметка на това съм се подсигурила с билети за финала по тенис за жени - Sony Ericsson Championships Doha 2009. Сестрите Уилямс, Дементиева, Сафина, Возняцки и др ще се борят за титлата.
Отивам да напълня пипер (е не мога да кажа чушки на пиперО) и после да си прибера детето от къщата на съученичка. Имат си playday. И ние като настигнем онези бабки от снимката на Весито...ще си организираме такива плейдейс, Блонди  Wink.
Лек ден на всички!
Моя и-мейл ще го драсна тук - inessaro@dir.bg който иска да пише, да праща снимки, а най-вече разкази(Лина, за теб се отнася) да заповяда!
Oooo, аз докато се натуткам, вие още 5 отговора сте написали. Мастер, ръцете му (на колегата) през цялото време да са на волана на 3 без 15 или 2 без 10 или сядаш отзад  Wink!  

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 19:47 от vinagi

# 198
Мастер, ръцете му (на колегата) през цялото време да са на волана на 3 без 15 или 2 без 10 или сядаш отзад  Wink
smile3532 smile3533 smile3534
Абе ей...  Joy Joy Joy Joy
Малееее....Аз с тоя човек работя от 15 години бе.....Не е от вчера познанството ни  Laughing Laughing Laughing

# 199
  • Larnaca, Cyprus
ето признаваш си .....кво ни забаламосваш със снимки яяяяяяяяя казвай без бой какво става  bowuu
Мастер, ръцете му (на колегата) през цялото време да са на волана на 3 без 15 или 2 без 10 или сядаш отзад  Wink!  
съгласна отвсякъде  Laughing Laughing

# 200
Кво да става? Нищо не става.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Малееее,знаех си аз ,че ще ме захапете на тая тема...хи-хи-хи

# 201
моля,моля мастерче к'во му е на човека...кви буркани,к'во нещо??я дай малко насам,като ти са в излишък Whistling...

здравейте мадамки,аз днес имах малко перипетии с моя комп...... #Crazy ooooh!,ами сутринта имах нет,после малко по -късно нещо изчезна newsm78...и нали и аз като блондича,реших да се правя на хакерка-факерка,и започнах едно отваряне на уЙндоуси,нетови,и там сумати му прозорчета и въпросчета.... Whistling Rolling Eyes...но понеже нищо не открих което да ми подскаже за въпросната повреда реших да се обадя до офиса на "нетаджиите"-както вика блонди....и те ми казаха:г-жо ами то в ларнака има някаква повреда и в най скоро време ще бъде премахната!! Crazy smile3555 toothе хубоо викам си аз....супер поне не е от моя комп..... Naughtyи така.......излязох аз по задачки....връщам се и правя си кафенце и решавам да си загубя малко от времето във форумчето... smile3508....цъкам,цъкам...ама нищо hit......а викам си аз....ми то бива,бива ама то тяхното на нищо не бива......преди пак да се обадя и да ги попитам как може цял ден да не са оправили нета Naughty...решавам да поогледам кабелите(нали сутринта се правих на хакерка-факерка) и кво виждам #Crazy...там някъде кабелчетата разменени #Crazy Banghead Dizzy Face Nerd....че така де направо съм факирала положението днес с моя нет.......но сега всичко е ок.... Rolling Eyes и съм тук.....
блонде,пита ме к'во си купувам от магазините ли?ами нищо душко...нищо.... Tiredаз просто изпълнявам длъжността "частен шофьор" Mr. Green...днес ходихме да търсим  CrazyЧЕРВЕНА пералня......И НЯКАКВИ ПЕРДЕТА....ама не знаем какви Mr. Green Crazy Rolling Eyes

# 202
  • Larnaca, Cyprus
Винаги този писател голям тарикат ...случайно да го пита дали ще идва към Кипрото да отидем и ние на шоуто  Party Party.....а книжка взехте ли все пак  newsm78
Анче как така червена пералня  newsm78а пердета намерихте ли  newsm78..случайно да си ходила на Базара на ЛА СТАМПАТА ..
Мастерче щом викаш че нищо няма..... Whistling.....добреееее Whistling

# 203
Мастерче щом викаш че нищо няма..... Whistling.....добреееее Whistling
Бе нали ви казах,че ако нещо(някога) ми се случи по тая част вие първи ще научите... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 204
катей---ами не знам к'вай тая ЧЕРВЕНА ПЕРАЛНЯ,ама можело  И ЧЕРНА #Crazy newsm78 Mr. Green...А пердета ходихме да видим на Макариоу(там до офисът на louis-travel)
абе племеничката идва от Бостън и сигурно там има не бяла техника ами цветна Mr. Green Whistling Crazy

мастерче стига си се изчервявала,чак тук те виждам

# 205
Ми аз съм срамежлив чиляк бря.....Как да'н мъЙ срам... Joy Joy Joy

# 206
  • София
Альоооо....кой е сремжливеца тук.... Mr. Green

# 207
Малееее  Joy Joy Joy Joy Joy...Като има клюка за разнищване и как веднага се появявате...'начи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А иначе няма никой.... Laughing

# 208
Малееее  Joy Joy Joy Joy Joy...Като има клюка за разнищване и как веднага се появявате...'начи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А иначе няма никой.... Laughing
Мастерче, пиле шареноуууу, нал`знаЙш че ний тука сме като едни дърти лисунгери - само се спотайваме и дебнем smile3560 някой да изпусне нещичко... fiuuuuuu  На и аз тъй по обяд наминах - гледам затишие още и си продължих по задачките......, а сега влизам и що да видя Crazy  от ИднЪтЪ снимка дет`си показала всички рипнали па се активизирали..., че емнали са те тука като бригадирска количка hahaha hahaha Joy Joy  цял кръстосан разпит са ти спретнали........ Та и аз да`н УстанЪ по-назад само да кажа, сакън! мойте уважения Mr. Green... той колегата може да е много хубав човек, ма нИ йе като за тебе партия Mr. Green.... особено сЯ квото си гадже заслабнала и разхубавена reverance.... само по неотразимата ти усмивка те познах шЪ знаЙш Hug

АНчЕ, ква е таз червена пералня бре newsm78.... сЮФсем мЪ Фърли в технологичен потрес и недоумение.... Аз досега бях чувала само за бяла и черна техника fiuuuuuu #Silly.... и с блондинската ми компетенция само тия две различавам...  Stuck Out Tongue Winking Eye rotfImbo rotfImbo

Винаги, в теб душко изобщо не съм се съмнявала че ще си до мен в челните редици на "лайф-ис-лайф"-бабетките coolcool

Линка и аз като тебе`ич нЕмам против да ме возят...,чЕкам само нЕкой да ми направи подарък...
...те такова возило в комплект с личния шАфьор Mr. Green

Кате, Деситка, така си е момичета... - спортът от край време е апетитен пай и инструмент за всякакви финансови машинации... Но ние от чиста проба патриотизъм трябва да си ги подкрепяме нашите...кво да се прави... Rolling Eyes

# 209
Ехо здравейте
Цитат
Днеска съм пак сдъвкана
....и аз като Блонди малко тези дне се съм много за разправяне newsm78.....едно ми е такова никакво и мързеливо newsm78...доста време не съм се чувствала така #CrazyБлонди,а ти как си ???порассъни ли се????.....моля за такива като мен по едно кафенце
Мастърче..ти ли си на мушката днес smile3534......какво стана newsm78...с бурканлъка натварихте ли го Peace...страхотно е да вземеш всичко на готово smile3521...и аз искам така newsm61 newsm61ама нЕма Blush
Инче,колегата сериозен изглежда smile3508
После той ме пошляпва  Crazy
.....най-ми харесва тази част 9може би края на мача)...кой бил ,кой спечелил hahaha..нама значение hahaha...важен е крайния резултат smile3534
! След това си продава книжките на специални цени от типа 1 за 45 ; 2 за 85  Laughing и раздава афтографи.

newsm78еееееееееее той голЕма отстъпка прави newsm78,но до колкото разбирам се е харесал на Мало и Големо Peace
И аз оставих синчето да поиграе с един негов съученик кипарче..рядко ми се случва,и то в кипарски семейства newsm78...но те така ми се примолиха,че не можах да откажа no..да видим сега като го взема дали ще е доволен newsm78
Анче..тези нещо са те вързали Wink...нет си е имало сутринта Peace...може би не и им е било да разправиии newsm78......ЧЕРВЕНА пералня newsm78 newsm78 аууууууууууу #Crazy сериозно
Катепомпоните newsm18 newsm18...най-после дошни Heart Eyes....честито..айде вече да се успокоиш.....
аз най-после уредих сина на целодневно newsm44 училище...хайде да видим от утре дали ще е с написани домашни или newsm78 newsm78,ще се връща наиграл се без домашни smile3515 smile3516...то като не стана с бъбрене...стана по лесния начин..връзки smile3502...2 седмици се борих,и накрая един  smile3552...и всичко се ореди hahaha

Общи условия

Активация на акаунт