Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 130
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Благодая ви момичета за топлото посрещане.
Знам че Кипърци са англофили и точно това е една от причините да изберем точно тази държава за да живеем. Детето ми е с британски паспорт също и съпруга ми само аз нямам такъв Crossing Arms
Ние търсим един спокоен живот, наи-вече за детето, на по-топличко и слънчево не като в Англия!
За работа смятам ,че ще успеем да си намерим и двамата, защото сме много амбицирани и искаме много да си устроим живота там!
Да ви питам някоя от вас има ли си на идея как се стига от БГ до Кипър с кола? Има ли фериботи? От къде?

# 616
Има една девойка тук, Лусиенчето, тя не се ли премести последно в Лимасол?! newsm78
Тя работеше в такова студио...Опитай ако искаш на лични да й пишеш....
Еййй, Муцондрей, крадваш ми мислАтА мО Mr. Green Hug..... Тъман и аз за Люсиенчето се сетих да кажа, но ме изпревари.... Сега нямам спомен дали се е преместила в Лимасол, но със сигурност помня, че преди време беше споменала за филиал на тяхното  студио че ще отварят там Rolling Eyes...., обаче при всички случаи тя е човекът работещ в тая сфера вече година и половина поне, т.е. има изградени доста контакти..., така че, драга Били, Люсиенчето е човекът който може най-добре да ти съдейства и ако не стане да се свържете на ЛС, живот и здраве като се установите вече у Кипрото, нашата дружка Кати мисля знае координатите й и ще може да ви направи свръзка  Hands Thumbsup

П.П.№1 Mr. Green Муцон, аз ли окьоравях сЮФсем newsm78..., ама де са тия снимки, че ги не виждам?...
П.П.№2 Mr. Green Били, за ферибот от БГ не знам, но преди беше ставало дума че от Солун има /ако не бъркам../

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 13:56 от Miss Blondy~Redhat

# 617
Здравейте, мацки  Grinning Много ентелектуален вицът, нали, Блонде  Wink Laughing С това академично чувство за хумор (нали така бяха оприличили моя колега Любо  hahaha).

Мацки, да ви разкажа една мини-случка от вчера, която ми напомни за едни премеждия изцяло присъщи на действителността ни  Crazy Значи, началото на май месец се обажда баба ми (възрастна жена с всичкия си, но почти без зрение) от Стара Загора да ми каже, че някаква моя приятелка идвала при нея в къщата ни да й иска пари за лекарства и т.н. и моя телефон, за да сме се видели като дойде в София  Crazy Баба ми й дала, после се оказва, че имало и други посещения на тая особа, при които успяла и чантата й да открадне. И заръката на баба беше да се накарам на тази моя "приятелка" като ми се обади, че не връща парите  hahaha Е. аз й се накарах едно хубаво, а тя доста се беше наплашила и започна да се заключва през деня. Колко му трябва на един безпомощен почти сляп човек  #2gunfire.

Та баба ми не могла да я види как изглежда, но най-вероятно е била ромка от едно таквоз семейство, което преди години ми беше откраднало кучето зад ъгъла и като го намерих ми искаха откуп за "доброто" гледане  #Crazy И аз какво да правя тогава, хлапе с малко джобни за лятото, бях ги дала всичките, че и да не закачат баба ми след като си тръгна  Twisted Evil

И случаят онзи ден от най-елементарните измамници: звъни се вкъщи привечер, вдигам телефона и случам някакъв плач актьорска игра от лошо до средно ниво, след което питах кой е и през хълцане ми се отговори: "Ка-та-стро-фирахмииии", и така се вбесих като се сетих за гаврата с бабето ми, че ги сиктердосах с телефонните им измами и ми затвориха на момента  Joy

Блонде, за клозетите си говорим, а... Доскоро държах отговорен мъжото за чешката изцепка на Черни с турския кенеф ама нейсе, снех му наказанието  Mr. Green Иначе съм работила по документите за ремонта на Резиденцията на турското посолство и всичките прилежащи към него сгради, със схемите за постовете на охраната и т.н.  Wink Кипърци искаха инфото от мен да нахлуят дружно  Joy Ако има някой желаещ, само свирнете  Whistling

Деситка беше питала за Евро фондовете.... за Муцините не мога да ти кажа, мила, но СапарТа го отпушиха и за това със сигурност мога да твърдя, че не е заслуга на сегашните управляващи, щото окончателните доклади и обяснения се раменяха май-юни.... bowuu

Мацки, скоро ми попаднаха и едни други неща за гръцко-българска копродукция, работното й заглавие е "Man in the Sea", ослушвайте се през следващите няколко години  Wink Филмът ще е на английски, но ще има реплики и на гръцки, български, украински, арабските диалекти, филипински...  Crazy Разпространението от гръцка страна е за Гърция и Кипър  Peace

Цунки и гушкииииии  Hug Hug Hug

# 618
Ехооо....добър ден и от мен и добре доШла на мама Били _ Били welcome

При нас вече zамириса на zима и скоро се очаква и сняг при нас .....

Нали наскоро прикаzвахме zа грипни епидемии и на Линка и бях споменала,че имам особено мнение zа Свински грип и ето,че днес ми иzпрати по скайп една присателка следната статия....http://krizata.blog.bg/novini/2009/11/08/koi-se-stremi-kym-globa … -pandemiia.431324 .....която точно съвпада с това ,което мисля zа таzи световна епидемия..

На всички хубав ден  bouquet и Муцка,ооооо снимки...влиzам да гледам.... Wink

# 619
Линка Hug.ей сега видях,че сме писали zаедно...мерси zа инфотоооо

# 620
Деси   Hug Hug Hug Много интересна статия  Thinking И като оставим настрана чисто медицинските аспекти, отново се убеждавам колко съм против приближаването на ЕС към нормите и механизмите на САЩ... включая задължителните вкасинации, генно модифицираните храни и (не) защитата на личните данни - нашата Комисия за защита на личните данни ни е възлагала доста проекти и като ида на летището вместо те да ме гледат проучвателно, аз съм така  ban hahaha

Впрочем това бе и една от причините чехите да се съпротивляват толкова на Лисабонския договор, виждат в него опит да се разруши ЕС като спрямо него се прилагат същите прийоми като за САЩ... Мъжото е запознат с техния начин на мислене и също е против договора  search Ама това дълга тема  newsm52

Hug

# 621
  • София
Девойки, снощи съм качила снимките в другия ми сайт.
Ей сега ще ги прехвърля. Mr. Green Споко, Блонди, не си окьорвяла... Joy

# 622
Десита, мдаммм Outta Joint Thinking..., меко казано тая статия навежда на дълбок размисъл относно и без друго все по-разпространяващото се последните години мнение за "конспирацията" /да не използвам друг по-силен израз/, която провеждат световните фармацевтични гиганти Twisted Evil.... Поне не можем в БГ да си изкривим душата, че някой раздухва истерия около тоя грип - т.е. макар и да се изнасят сведения за смъртните случаи, медиите винаги акцентират в репортажи, интервюта с медици и т.н., че този щам с нищо не е по-опасен /хеле по-смъртоносен/ от другите, с които вече сме се сблъсквали Peace

Линка и аз наскоро имах такъв опит за телефонна измама с един ревлив глас насреща #Cussing out.., ама веднагически се усетих и както си бях от нещо изнервена smile3560 явно с някакъв много страшен глас им изръмжах "Кой е?".... та ония си глътнаха граматиката и тутакси ми затвориха newsm48 ----- Веднага след това се обадих на мамахен, да я предупредя да внимава, че пак върлуват тия измамници..., щото тя миналата година нали безмалко да им стане жертва....
Мацките тук сигурно си спомнят че им бях разказала как някаква цивреща мърда се представя за мен, че уж съм блъснала с колата и убила дете и в момента съм в ареста и колко хиляди не помня вече, ако по най-бързия начин нашите дадяли, адвокатът щял да уреди да ме пуснат Twisted Evil #Cussing out.......... А майка ми каквато е хипохондричка тутакси изпаднала в транс smile3544  Stuck Out Tongue Winking Eye и дори до мозъка й не стига че аз даже нямам кола, да не говорим че от години не шофирам #Crazy ooooh!.... и добре че в тоз момент брат ми се прибрал и с трезво-мислещия си мозък веднага я попитал "А ти позвъни ли на мобилния на сестра ми да провериш?".... Тя в паниката разбира се и за това не се беше сетила bambam.... При което братО ми звъни и ми вика "Кво стаА, мъри /така бъзишки се обръща към мен, кат`е в настроение/ Mr. Green.... няк`во лапе си била прегазила smile3560.... На ти майка ти /сякаш не е и негова майка Joy/ тука да се разберете..." Crazy hahaha ku-ku rotfImbo rotfImbo ....... А тя вече изкукала от стресовата ситуция ми се развика на мен "Ти знаеш ли какво преживях заради теб бе..." Shocked Joy Joy Joy ---- Абе пълна лудница беше... да се смееш ли на акъла и истерията й, че като пълно психо се е поддала на внушенията им без една разумна мисъл да се стрелне и за миг поне задържи в главата й Joy ku-ku...или пък да я успокояваш, че тя хипертоничка, а баща ми с два инсулта и се благодаря на Бог, че в този момент е отвел брат ми вкъщи, че иначе още малко да ги бяха манипулирали ония и с краката напред от вкъщи можеше да извадим някой от двамата ooooh!.......
Че при спомена за тая случка ми се накъдри косъма и побързах да я предупредя, че току-виж пак се вързала мойта мила майчица на подобна измама.......... А тез серсеми сега съвсем се развилняха, че тежки времена настанаха - криза, безработица, нЕмане на пари.... и народът го удари на гяволък - гледа как да извади нЕкой лев по "нерегламентирани" /меко казано/ начини devil newsm65

... снощи съм качила снимките в другия ми сайт.... Споко, Блонди, не си окьорвяла... Joy
Муцондрейййй.... Фсички сме за жълта книжка май fiuuuuuu icanfly hahaha

# 623
Ехо, привет на всички!
Едно бързо вечерно включване от мен преди малкият змей да се е събудил.
Рокита, нашето бебе се роди преди месец. В заявлението за издаване на акт за раждане, което ни дадоха от болницата, нямаше място за бащино име, но ние го дописахме, обяснихме на служителката, която издаваше акта защо детето има три имена и ни издадоха кипърския акт за раждане без проблем.
Мама Наси, лично мнение за секциото (и то преди месец) - първите 2 дни мислех, че ще умра (честно, и определено не съм тип лигла), в края на първата седмица си ставах и носех бебо без проблем. МНОГО зависи от лекаря, който го прави, така че си струва човек да си подбере хирурга.
Кати, мила, са мама наоколо си е направо рахат. Пък и денем като ударя една глава да си компенсирам за недоспиването нощем, друго си е. Май първия месец е най-тежък, докато и майката, и бебето влязат в час. Е, после почват други веселби, ама нали точно това му е чара да си майка  Joy Пък и малкия вече почва да ми се усмихва и не съм виждала нещо по-мило от това, пък било то и 3 часа през нощта.
Анче, бебо го кръстихме Виктор, вчера празнувахме първи имен ден. Едвам успях да го снимам буден, ама стана  Joy
Целувки и хубава вечер на всички   bouquet

# 624
Ох,най-после и аз де добрах до лапа
Здравейте и от мен

Били Били welcome.....добре сте решили да дойде първо мъжото да поразгледа и да пооправи нещата  Peace и тогава вие...за детенцето е необходимо акта за раждане и личната книжка от педиятъра,който го е наблюдавал до сега,намираш добър лекар и го записваш Peace,нищо трудно(дори да не ти хареса,смяна можеш да направиш)....а за работата newsm78...наистина има малко криза,но който търси намира,а и език знаете Peace,което е в голям плюс,мисля,че няма да имате проблеми,и най-добре е да се дойде тук на място да се търси Peace.....живота тук newsm78зависи от много неща...почти може да се каже,че е спокойно,в доста случай почти до скука  ooooh!,но се свиква , в крайна сметка както си го направиш така ще си живуркаш Joy...едно е хубавото ,че почти 7-8 мес.е лято,което е много добре за децата Peace,като климат ще ви хареса...абе хубавичко си е ,щом сме тук hahaha мисля,че няма да сгрешите newsm10..успех...
Блонди..много неприятно това изживяване с телефонните измами #2gunfire...добрече все пак сте се разминали само с уплахата Peace....много такива случаи се чуват ....дано всички постъпват ката брат ти Peace,преди да предприемат някакви сериозни действия ,да се обадят по мобилния,домашния тлф,или ако няма такъв...поне да се свържат по някакъв начин с жертвата....абе ,,пази боже,, дето се вика Peace
Муци..отивам да проверя,как е минало партито Heart Eyes
Десита..и при нас се опитва да дойде зимата newsm78 ама май само се опитва hahaha...а вие оправихте ли се newsm78..татито как е
АНчЕ..Тез пердета със златна нишка ли са newsm62

# 625
  Привет и от мен! Рожденният ден не го отпразнувахме подобаващо, т.к. гостите ни се разболяха! Лош късмет имаше Алекс, но пък подаръците са по-важни, нали Wink , те бяха на лице. Сложих ви една снимчица да го видите, голям мъж е вече! Само да ни е жив и здрав!
Муцииииии, голяма сладурка е адашката....момиченцето си е момиченце! Искам и аз! Ама моя мъж рече, че само мъжки можел да прави и ще трябва да търся "помощ от приятел" за момиченце!!! А аз отвърнах на удара с репликата "а може би помощ от  публиката ще ми е нужна"
  на всички новодошли!
   Лека вечер и целувкиииииииии

# 626

Хайде на закуската..кафенце да си сипите кой както го предпочита

ето и папуто

Еле...добре звучиш newsm10..като за млада майка...абе кой каквото да си говори,че две жени в една къща не върви много работата newsm78...друго си е някой да помага tooth....честит ви първи имен ден на малкия Виктор..тук по принцип незнам дали са ти казали,но децата,които още не са кръстени не им празнуват именните дни newsm78,а вие празнувахте ли? newsm78...така се случи и с мойта бебка Shocked,накрая на този месец празнуват заедно с баща и Peace...значи идва кръсницата и оправданието и(нали сам ви казвала ,че е доста особена,на бинго да я бях спечелила,нямаше да ми е толкова скъпа),та не донесла нищо на малката само ма мъжото,(няма значение)..та като вика,че деца ,които не са кръстени не празнували #Crazy,че за какво да и носи подарък,нали наближавало Коледа #Puppy dog tooth....без коментарДани...много гадно това с разболелите се деца Crossing Arms..дано детенце не се е растроил много Peace...както виждам подаръците май са свършили добра работа newsm10
Муци ...не се и самнявах,че ще направиш готени снимки photo...много сте сладки всички,а и приятелките на Алекс как са нагласени smile3521...прическите им са страхотни babydust7като принцеси са всичките

При нас се чудят по какъв повод да празнуват...ейййй признавам ги тези Кипърци,че с повод и без повод  newsm62...все намират нещо да разпуснат децата hahaha...днес пак някакъв архиепископ празнува newsm78..поредния..та миличките са си в къщи...и аз като съм е излюпила рано-рано Joy по навик...да кроя планове и да видим на къде ще ни отвее днес вятъра smile3508...голямо обикаляне ще падне

Хайде до после и приятен

# 627
                        newsm47

Добро утро мацоранки... Как сте в тоя хубав петъчен ден, комбиниран с тая хубва дата?! Mr. Green
Снощи писах-писах един пост и бам - затри го накрая моята "любима"  Stuck Out Tongue Winking Eye грешка 501 #Cussing out

Пепиткин, мерсаж за чудесната и изобилна закуска, душко! А от кафенцата пу за мене това с битата сметана полята отгоре с шоколад coolcool
Елле, честит първи ИД на малкия ви момък да е жив и здрав!... а точно кога празнуваха Викторовците? newsm78

Муцанке, е те сЯ вече ги видяФ тия снимки Mr. Green... много са сладки..., само що така на една от тях принцеса Алекс е направила разплакана муцунка spoko Hug

Данич
, ама и твоя момък голям красавец беййй - от мама и от тати най-хубавото взел yes.... А по въпроса за женските Whistling...я кажи на твойто мАж да не се опитва да бяга по перваза с недостатъчно обосновани аргументи smile3560.... Направил човека едно мъжко и вече сигурен че само мъжки прави hahaha Joy Joy

Момиченца-кокиченца, сега ви оставям с пожелание за хубав петък 13-ти Mr. Green.... пазете се от падащи саксии и прочие произшествия днес и особено от
побъркани съседи rotfImbo rotfImbo

# 628
Здравейте, муцанки  Heart Eyes

Блондейй.... празнуват на Свети Мина, 11-ти ноември (имам си един църковен календар вкъщи плюс майка ми  Grinning). Радвам се, че сте се разминали леко  Hug На колега на майка ми майка му така я бяха уплашили и си отиде жената... Знам и друг такъв случай с чичо на моя приятелка - полицаите бяха успели да засекат номера на таксито, с което ония довтасали за парите, обаче после му се бяха обадили на човека да го сплашат и така... Хайде стига толкова внимание на тия  ooooh!

Елее... Честит Имен Ден на малкия! Важното е, че вие празнувате  Peace По този повод се сещам за един разговор с мъжо - за това, че някои гърци (и българки) имат навика да казват на бебето си "беба" докато не бъде кръстено детето  Peace И че някои жени са приели това само защото са в Гърция. При което той се опули  #Crazy и ме пита къде живеят те, в кое село. Аз отвръщам - в Атина  Mr. Green Еййй, много селяндурщина в таз Атина  Whistling така че се разбрахме такива да ги нямаме - детето се ражда с името си, и макар и невръстна, то си е личност  Peace Та след цялото това излияние:

Честит Първи Имен Ден на Виктор! Да бъде много здрав, щастлив и весел  Grinning

# 629
Ееееее мадамки, Дани, Муци, Анче - страхотни снимки  Hug

Пепи, това с Пятницата много ми хареса  Laughing Ти беше писала преди, че си качила други снимки освен тези от срещата в Ларнака, и аз търсих, но не ги намерих... да не съм недоразбрала  newsm78 Grinning

Блондева, лудите съседи... днес сутринта като слизах пеш към офиса от нас на излизане от квартала един така се беше засилил отдалеч, че ако не се бях разтичала щях да му се извинявам ей-така  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт