Есен вред разстила пъстро одеало, на раздумка сладка в Кипър времето е спряло~29

• 31 088
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Линче, само като си спомня тая случка и още ме хващат кара-станчовите newsm61..., щото майка ми като ми разказа в подробности, пък и аз като си я знам колко лесно се поддава на паника... и катко си представих какво са изживели с татко..., въпреки несвързаните им действия в оня момент /всъщност те се сетили да звъннат вкъщи, но точно по това време на следобеда аз прибирам змейка от дневния център и те тва много добре го знаят smile3544/..., ама нейсе..... Те такива гадове нали точно на това разчитат - на ефекта от афекта #Cussing out... + че са изкусни интерпретатори и всяка най-малка подробност която изтърве в разговора човек я обръщат и използват.... и така с всяка следваща дума, веднъж клъвнала жертвата все повече вярва на това, което й се говори #Crazy Twisted Evil ------ Та тогава първата ми работа беше да звънна в полицията и да подам сигнал, да потърся съдействие да бъдат заловени тия типове.... щото бях вън от кожата си просто af - аз като им знам здравословното състояние на моите родители, им треперя като на рохки яйца с нещо да не ги разтревожа, нещо да не ги притесни, а някакви изродчета за да изкарат пари не им дреме ако ще и човек в гроба да вкарат Twisted Evil #Cussing out af  Оххххх, айде стига толкова по темата наистина...

Я за нещо по-веселко да си говорим..... Например `ич не виждам връзката м/у Св.Мина и името Виктор smile3560..., но със сигурност си има обяснение де.... Аз например като реших /още в утробата/ ако е момиче да е Лора, си мислех че тя ще има имен ден на Цветница защото името й идва от лавър /дървото/.... Обаче като я кръщавахме дЕдо поп bishop отвори една дебела черковно-именна книга и каза че ИД е на 10-ти август - Св.Лаврентий Rolling Eyes... даже не го бях и чувала до тогава. ----- А иначе като спомена за църковен календар, понякога човек може искрено да се забавлява със причудливите имена на светци  Mr. Green..... Не че със светците е хубаво да се майтапиш smile3560 ама наистина някои звучат доста "екзотично".... като например Св. Онуфрий Whistling

# 631
 Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Блондеее.... само си представих как го казваш това "Онуфрий" и  hahaha
Абе при мен е решено - първото момиче ли е, Ивана е на баба си и на пра-прадядо си Иван  bowuu Тъй де, това го заявих на мъжото още в началото /ама не съм ли толерантна  Mr. Green/ и по-късно установих, че бая съм го стреснала като ме пита дали имам "някакви други изисквания за имената"  Joy

За мъжко име - гръцки хубави - бол... Ей-на, главният герой в Кипърското пътеписче е Андреас... Обаче от българските онзи ден попаднах на едно, което не бих заимствала никога - не беше Пролетин, какъв беше...  Crazy

# 632
Здравейте пак Hug Hug
Лина...снимките са ми в албума,,нашите слънца,,...уф newsm78 дали беше точно така албумчето Mr. Green...значи там някъде след снимките на Анче с бебешока Peace...но само 5.и Embarassedче нещо не мога да кача повече newsm78...Това име ПРОЛЕТИН newsm78(от пролет може би newsm78)...та то ми напомня за Маргарит newsm78...един приятел на брат ми се казва така,но просто го скъсваха от базици hahaha
Блондии и ние на кръщенката на малката имахме пречка с Дедо Поп Mr. Green..значи моята щерка е кръстена на баба си Андриана,демек на свекито,но аз исках да го приинача малко,понеже в рода има още 5 със същото име #Crazy...та обясниавам на попчето за името,а той ме святка smile3560,че името на свекито,произлиза от нашето..демек Андриани е оригинала и от там Андриана,Андрула,Андри и т.н...ехееееее и аз подскочих от кеф newsm44.....натрих им носовете на всички.....А това Онуфрий newsm78 май не съм го чувала....екзотично наистина hahaha.....А какво ще кажеш за,,хрисо стома"=,,златна уста hahaha....незнам колко му е златна устата,но по негова вина децата днес нямат училище Joy,той празнувал днес

Милички,ние вече се записахме за петък 13.... #Cussing out...водих децата в парка и там на една тръба вчера падна и се удари сина  моя приятелка #Cussing out(Шалкулче зетчето падна)...та днес на същата тръба рече да седне и моята щерка Shocked и докато кажа нееееееееее  #Crazy и вече беше паднала а и лошото ,че си пукна главата Twisted Evil..не толкова много за ходене по болници Peaceтова е хубавото,но доста се наду и кръвчица тече smile3511..сега ще я наблюдавам...че чаках да минат 3 часа да я преспа...да видим...,че и довечера пак ще излизаме....Тук вече са готови новогодишните украшения newsm78 hahaha....и довечера ,ще пускат лампите на елхата пред супермаркет,,Орфаниди,, :35..:кажете не се  ли е побъркал този народ с това украшение толкова рано newsm78...пък и в къщите  са започнали с елхите hahaha

# 633
pepita-1977,съжалявам за инцидента с детенцето,толкова бързо стават белите... ooooh!
Моите преди няколко дни се заключиха вкъщи,аз бях отскочила до магазина докато спяха ooooh!.Баткото се събудил,тръгнал да ме търси,и като видял че е заключено дръпнал резето на вратата.Мислел си е че ще отключи,а ме заключи отвътре.Направо полудях,толкова се уплаших  Tired.Както и да е де,слава Богу беше малкият дявол,всичко завърши благополучно.

Не писах доста дни Rolling Eyes,само ви четях,нямах никакво настроение,защото само проблеми...баткото се разболя,бебето също,и аз да не остана назад Confused.За капак татито ни взе да има проблеми с работодателя си Rolling Eyes.Първата седмица всичко беше о.к.,тази седмица един ден е на работа,един ден-не...никой не му дава обяснения защо.Довечера ще имат разговор с шефа си Rolling Eyes.Но каквото и да му кажат,той е отишъл там да работи,не да стои и си търси работа,на друго място....то ако все така ще е тук ooooh!.На всичкото отгоре са ги забили в някаква квартира в някакво село на 40км. от Ларнака,дето нищо няма-само 3 магазина,5 фризьорски салона и туй то ooooh!.Та мъжа ми се обаждал в няколко агенции за работа,но са му отказали да дадат информация,защото трябвало да е регистриран.Знаете ли какви документи са нужни за такава регистрация?Нямат кола(с другото момче,с което тръгнаха от тук),сега трябва да разучат обществения транспорт,за да отидат до Ларнака,до агенциите за работа.И друго исках да питам-знаете ли определена агенция дали търси работа само за града в който се намира,или за цял Кипър?
Съжалявам че не се вясвах,а сега толкова въпроси,но много ми е притеснено  Confused

# 634
ехоууууууу......виждам готина темичка сте подхванали.....имена.....племеникът на мъжът ми се казва ПАРАСКЕВА(петък)..и моят мъж на шега му вика фрайдей hahaha Joy...моят бивш шеф пък се казва...Кириакос(неделя-кириаки) Whistling...абе това е то......страно ми беше че си кръщават децата на дните от седмицата......блонде...и тоя светец а?с кво име е само.... Crazy....
пепи...милата ти щерка Hug.......ами ние с нашето име....(просохи,се паракало:АНТЗЕЛИНА) Whistling....свекито е така....аз попитах 100 пъти-да не е:Анджелина,Ангелина,Ангелики????а те неееееееееееее,та не:АНТЗЕЛИНА....че така си я кръстихме на свекито Hug Hug
деси-то...оф и ти милата....позната история.....много българи тук се обръщат към СЕК  и ПЕО.....телефони ще потърся да ти дам...ако някоя мадамка се сети за нещо друго....катето трябва да знае...повечко.... Peace

след малко пак ще се включа Peace

# 635
 Hug Hug Hug
Пепи, милата Андриани.... Цункай я по главичката от мен и малко баене... и ще мине  Hug Hug Hug Като гледах по-малките братовчедки на вилата на дядо им (брата на моя дядо), много падаха по стълбите като ходеха да видят какво прави кучето... И аз в сумрака докато ги хвана, че го разсънват, те вече политнали - само ги разнасях гушнати из двора докато им мине уплахата  Hug Видях снимките, много са хубави  Hug Видях и на Ади, и други на децата на Анчето   bouquet

А за името се поправям... май беше Първолет  Joy Но бе съчетано с такава фамилия, че умът ми зайде  Crazy

А Анче, кво ще кажеш за Продромос   Mr. Green Така се казва един познат на мъжа ми от гръцка фирма в София... правих им един ден документите и му пиша, че Продромос се зачерква от списъка  Whistling

# 636
Desito Peace...не унивайте....много ми е пиознато това....първата седм.супер...после познай newsm78...такива са кипърци ooooh! за съжаление....значи всяка събота излиза бг весник и вътре е пълно с обяви за работа newsm10..нека пробва там...поне пише на бг,и го продават почти във всеки периптор Peace...друго,,Хрисес ефкериес,,но трябва някой да знае да чете гръцки, newsm78,иначе и там е пълно с обяви Peace...мога да ти дам тлф на агенция 99668308  Албена...тя се занимава с намиране на работа...но и доста скъпичко взима newsm78...навремето взе по 100 лири на човек на брат ми и снаха ми Twisted Evil....сега в евро да не е 200Е...не съм сигурна...но и пари не врастат ако не си доволен от работата Mr. Green...успех Peace
Лина...наистина белята става за секунди Tired
Беба уж си мисля,че е добре да видим до довечера да не поварне newsm78..поне сега има кеф,което ми харесва newsm10
а какво ще кажете за името Евлампиос smile3533...Ефрем Joy

# 637
Пепитка много гушки и цунки на малката бонбонка Андриани и бързичко да й мине Hug Hug Hug

DeSiTo, и на вас бързо дооздравяване..., а за мъжо не се тревожи... вярвам че с неговите умения /от това което беше показа тук като снимки/ ще успее да си намери добра работа. Търпение само Peace

Линка, АНчЕ, ето още две екзотични имена така на посоки като хвърлих зъркел в църковното календарче Whistling Сосипатър и Помпий Mr. Green..... - първият избива малко на "социопат" #Silly..., а пък вторият с такова име че асоциативно възниква въпроса какво аджаба помпи hahaha Joy Joy

# 638
Здравейте и от мен!
Като става въпрос за странни имена, какво ще кажете за следните?
А Онуфри един познавам наистина, даже вчера пихме кафе заедно - много симпатично момче, което страшно много обича жена си и малката си дъщеричка - да са му живи и здрави. А в България имам един познат на когото прякора му е така, ама той си е наистина "онуфрест - оръфляк". Joy

А по повод на петък 13 - искренно се надявам дребните ви инциденти да са се разминали без сериозни последици. На мен специално нищо каръкско не ми се случи, дано да ми се размине до полунощ.

# 639
ае весииии,блондиииии Joy Joy Joy hahaha hahaha Crazy
линче благодаря за комплименту че наште деца са ууубаййййй.... Hug...да ти се връща и на теб....скоро да се появиш и да кажеш:аде да почерпя,че ще ставам мами Peace Hug Hug

# 640
  • Larnaca, Cyprus
момичета ето мееееееееееееее идааааааааааааа Hug Hug
вчера бях на шопинг терапи в ИКЕА в Никозия та хич не съм помирисвала компа .....разминах се с малко и умни покупки ....това за което отидох в вкрайна сметка не ми хареса та ще търся на друго място  Twisted Evil....и така кой вика за помощ Hug
десито няма страшно аз съм тук вади химикал и пиши....агенцията която знам е с бг участие ....момичето се казва Албена моб.99668308....нека се обади мъжо да пита тя най добре ще му обясни и намери дано по бързичко нещо Peace......а това че не е регистриран имат предвид че няма Жълта хартия това е един вид евро виза която трябва да извади сам от полицията .... Peace
били били добре дошла и от мен  bouquet лимасол е хубав град голяяяяяяям и възможности за работа има повече от всички други градове  Peace....щом си фризиор и то с кетап тук фризиорки търсят  Peace а веднъж като се докажеш мисля че няма да имаш проблем нататък .....в момента се сещам за един салон не съм сигурна дали го има в Лимасол newsm78 но мисля че беше с английско участие  newsm78 съжалявам в момента не съм в офиса за да ти цитирам точно всичко  newsm78 пу дори и името ми убягва в момента Анче ....пепи......как се казваше бе хора след Манго горе на втория етаж входа е от главната улица ..... newsm78.....ще се сетя  Naughty....та там може да пробваш Peace.....бг-кипър с кола само през Солун с ферибота Peace и отивате директно Пафос или Лимасол  Peace....другото момичетата са обяснили.... Peace....Живота тук е такъв какъвто си го направиш ТИ ....такъв за какъвто се бориш...понякога нещата стават лесно..... понякога много трудно ....понякога дори със сълзи но си заслужава когато имаш любимите хора до себе си няма да се плашиш от нищо Heart Eyes Heart Eyes
пепи как е малката newsm78
веси Joy Joy Joy тия майки май са били под някакъв тип странна упойка малееееее как може да си кръстиш така рожбата Joy Joy
момичета дадох предимство на новите и уплашените на другите пожелавам спокойна нощ и утре ще ВИ обърна повече внимание  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Ааааааа, Весеййй Joy Joy Joy от де го изкопа тоз архивен списък Joy Joy
Най-ми легнаха на сърцето госпожите /или предвид ЕГН-та им по-правилно е да ги нарека "другарките" Mr. Green/ с битово-принадлежностни имена: Маса, Стая и Тоалетка rotfImbo..., както и ХаПсИлютнУ уникалната другарка Стрелка, която вероятно е кръстена така в чест на баща си, работил в Железниците като стрелочник newsm78 rotfImbo rotfImao

АНчЕ, голям купон с тия имена настана,  а?! Joy Joy

Апропо.... горният списък ми напомни за една не по-малко уникална с името си личност, която познавах навремето /съседско момче с 1г. по-голям от мен - играли сме си като деца заедно/... Та въпросното момче носеше славните имена Кольо Вълков Мечков smile3521 newsm62... това вълк и мечка на едно място - страшна работа шЪ каЙте..., ама най-големият майтап беше че приносителят на това гордо бащино и фамилно име, обратно-пропорционално на цялата страховита внушителност която носи smile3560 беше един такъв църничък и кльощав rotfImbo rotfImbo.... абе пълен антагонизъм между външност и имена rotfImao

# 642
а ние имахме една ПАУНКА И ЖЕЛЯСКА...И ПАНАьоТКА (тогава ми беше много смешно това име...)..... Crazy Crazy

# 643
Здравейте момичета, извинявам се, че нахълтвам така във вашата компанийка  Wink Искам да ви попитам дали знаете някой сайт, от който мога да свалям безплатни гръцки песни. По-точно искам да си сваля тези три песни, но уви засега никъде не мога да ги намеря:
1.  STAMATHS GONIDHS - ROKADES
2. Giorgos Papadopoulos-Thalasses
3. Elena Metaxa - Tha plirwseis

Благодаря ви много за съдействието!
Поздрави на всички!  Hug

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 22:02 от elpidagreece

# 644
добро ви утро....... Hug Hug Hug
днес имам повод да ПОЧЕРПЯ... и станах рано.....по случай поумняването ми и отбелязването на още една година житейски опит Mr. Green bowuu....отварям ви шампанско и ви каня виртуално да се присъедините към моят празник.....преди 32 години(не ми пречи да споменавам цифрата) се е появила на този свят една готина мадамка -демек аз.... Joy...ЗАПОВЯДАЙТЕ: Hug Hug ...да се подсладите... Peace(както на мен ми е сладък живота....)...и кафенце и госпожа ТОРТА-та моля...както му е редът......

Общи условия

Активация на акаунт