Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за живот за семейство от трима души в Кипър?
Какви са разликите в отглеждането на бебета между Кипър и България?
Какви са възможностите за работа в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за живот за семейство от трима души в Кипър?
Разходите за живот в Кипър включват наем на жилище, който може да варира от 400 до 550 евро за двустаен апартамент. Освен това цените на стоките и услугите са сред най-високите в Европа. Съветът е да се подготвите за по-високи разходи, особено ако имате деца, които посещават детска градина. Важно е да се отбележи, че без кола в Кипър е почти невъзможно. Освен това работата в строителството не се препоръчва, тъй като не са добре платени и лятото е много горещо. За работа, която изисква английски език, като например фризьорство, може да бъде по-добра възможност. Важно е да се има предвид, че английският език е широко разпространен в страната.
-
Какви са разликите в отглеждането на бебета между Кипър и България?
В дискусиите във форумите се споменават няколко разлики в отглеждането на бебета между Кипър и България. Някои от тях включват въпроси относно даването на витамини и антибиотици, консултации с педиатър, даването на вода на новородени, въпроси за храненето и дори въпроси за гражданството и паспортите на децата.
-
Какви са възможностите за работа в Кипър?
Форумът споменава различни възможности за работа в Кипър, включително връзки към агенции по заетостта и съвети за намиране на работа. Също така се споменава пример за човек, който е намерил работа в офис на известна фирма без да говори гръцки, което подчертава възможностите за намиране на работа за чужденци.
-
Как мога по-бързо да науча нов език?
-
Какво е кърменето и как може да помогне?

. От мен имаш положителен вот!

Никви бацили, то аз дето съм здрава като бик (биволица
Отивам да гледам и на Веси 

!
,няма такава мъка....много
.От три дни си изпробвам ината,ама...
,ужасТ...
.3 теми пак по-добре от 5 де
,и аз мислех да отнеса въпроса,ама хептен съм новобранец и реших да поизчакам
,а тя Весито вече разреши тревогата ми
,някои от вас видяяяях
.Няма да изброявам,да не пропусна някоя,ама все Убавици
,и дечицата също 
То малко нескромно, ама много ми хареса как го измислих!
от три седмици сме болни с малката
аз пих два антибиотика един след друг и още не съм напълно излекувана:( малката втора седмица си е вкъщи, днеска пак е вдигнала температура, а си мислехме че вече се е излекувала:( Така че спирам дотук,за да не пълня темичката с негативни емоции... Ужасно много ми липсва Кипър и хората там...и всичко..., още повече откакто стана студено 

..... И викаш суджуци ти се въртят на теб в главата, а?!
Въпреки че също тъй нескромно
си гласувах за мойто си 
Снощи след като заспа, температурата от самосебе си й спадна и явно от затоплянето в завивките, а и от натрупването на лекарството вече в организма, се затихна и хремата... и змейчето като заспа снощи към 9:30, спа почти непробудно чак до 9 тая сутрин /милото колко е било изтощено/
И днес е съвсем по-друго положението
... с английски адвокат?....
Сега дремуцам над едно чайче и като го смукна, смятам да положа морно тяло в кревата.
и тогава....
ама без снимки
..... според мен като се изнесе най-сетне, задължително трябва да й сложите една нейна снимка над камината - да`н ви липсвЪ

и преди да си коригирам грешките може ли да ме светнеш за обяснителните коментари, които стоят на някои снимки: правят се в кукунделата или трябва да си надпиша снимките, преди да ги кача
...добрече се смели господ над нас и към 12 се поотпусна времето и саблякахме якетата
...големи ,,терци сте,,с мъжото 
...трудна работа ми се вижда диета през зимата
и това не помага
изядохте ли щруделчето
.....който предпочита чай
.....а ти се погрижи за почерпката
Шъ ттребе се разписвам по-честичко,че ще ми се отнемат правата.