ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 33

• 28 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Влизам набързо след прегледа - грип е. Дали е свински или не не можа да ми каже на 100 %, но е в добро общо състояние. Гърди чисти, гърло червено, хрема и темп., която удържам засега до 38,5. Жизнен е и щурее. Но май и разстройство се появява и се чудя от грипа ли хе тази екстра. Нещо не намирам в нета такъв симптом newsm78 Иначе ще давам температуропонижаващи, Проспан, Ериус (за отбъбване на лигавицата на гърлото, но се чудя за него) и едно мехлемче правено за нослето.
Бързо да се оправят всички болнички Praynig Praynig Praynig Praynig

# 571
  • София
...
Спяща не е писала отдавна  Rolling Eyes.
...

Дианче, тук съм, ама съм се заринала с работа. Утре имаме одит по сигурност на полиграфическото производство и търчах до летището да посрещам одитора (българи няма, та ни одитират холандци).  Peace Утре сигурно съвсем няма да се включвам.

# 572
  • София
Ара, какъв е проблемът? Предполагам 9-те месеца си взимала 90% от заплатата. Децата са породени, нали? Тогава би трябвало да си вземала минималната заплата, след 9-те месеца - също. За болничените ще се поровя, понеже отдавна не съм в тази сфера, но ако се застъпват, може би са прави. Дай ми повече инфо.

Аурора, основното объркване е, че ми се застъпиха майчинствата за двете деца, второто объркване, че в този период влезна новия начин на плащане (през НОИ).... и от счетоводството не са подавали явно правилно документите... Половината са като заварено положение, другата половина по новия ред през НОИ...Минавам на лични....

Спяща, успех утре Hug

мама МОНИ, коремнитите болки и къркорене и разстройство нашия док каза, че са свински симптоми. оздравявайте бързичко!!!! Hug

# 573
Мишленце, видях ви по Нова Heart Eyes, много сладки бяхте, веднага ви разпознах Hug

# 574
Мерседес,в кое предаване?Може ли линк ?

# 575
В късните новини беше, не знам дали има линк в сайта на Нова тв.

# 576
Добро утро момичета.

Ей този грип се разпространява и това си е.....  Sad. Дано по бързо се оправят дечицата.

Ние сме вкъщи с Васи, добре сме слава богу. Ще видя докога ще я задържа, че нещо съм се стресирала яко.  Иначе от снощи почнахме да я слагаме да спи сама в стаята си. Е заспа но пък затова четири пъти ставах през нощта за да види че не съм избягала някъде. Трябва да съм по упорита че като се роди бебето в спалнята ще стане навалица  ooooh!.

Багажа е готов, покупките са направени...... така че вече съм по спокойна.  Mr. Green

# 577
  • Mediterraneo
Мама Мони, разстройство и повръщане определено са част от симптомите на свинския грип. Четох го на много места. Дано бързо овладеете положението!

Гери, хайде, то не останало  Simple Smile Стискам палци всичко да мине бързо и лесно  Hug

# 578
  • София
Добър ден! Кафенцето днес е от мен

Сравинтелно спокойна нощ изкарахме. Към 5 ч. вдигна пак температура, но я свали с Нурофен. Дано днес вече спре с тази темп., но аз превантивно ще давам лекарства. Много ме е страх от висока темп. Няколко познати дечица направиха гърч и затова темп. аз свалям. Разстройство снощи имаше - за един час пет пъти Sick Дадох Ентерол и спря, но днес ще е на диета. По този повод да ви питам имам много дюли и мислих да ги изпеча със захар във фурната, но сега се чудя подходящо ли е това за разстройство newsm78 Лошото е, че нещо и мен ме стяга гърлото та май й аз ще започна да "грухтя" като прасенце Повръщане като екстра опне засега няма. Ей явно си е свински грип. Laughing
Другите болнички как са?

# 579
Мама Мони,не му давай никакви плодове докато не се оправи.

# 580
Мама Мони, бързо да се оправяте.
Аз снощи звънях на моя личен лекар по повод моето гърло. Каза ми ако не съм с температура и/или страшно отпаднала да не ходя въобще. Било нещо страшно в чакалните и дори да ида с лека настинка, със сигурност ще си тръгна болна. Имало и някакви сезонни грипове, не бил само свинския според него. Каза ми да пия чайове, тайлол хот  Sick, упсарин и някакви таблетки за смучене. Днес не ме боли толкова гърлото, но пък почнах да покашлям. Хубавото е, че тежестта в гърдите ми изчезна.

Криси за сега е добре. Но и тя нещо се закашля. Струва ми се, че е от секретите, които се стичат към гърлото й. Сутрин са в изобилие. Отдавам го на 3тата сливица. Дано минем само с това. Не съм я пускала на градина. Ще й напиша бележка, че е отсъствала по семейни причини.

Някой може ли да каже до колко дни макс. може да отсъства по сем. причини  newsm78

# 581
и захар не може ( ама заради разстройството ли или повръщането... newsm78)

# 582
мама Мони, ако му даваш чай, може да слагаш дюли в чая. Облекчава кашлицата. Само това го съобрази с разтройството и повръщането.

# 583
Здравейте. Да се отчета. Иво вчера приключи с антибиотика( Сумамед), но ще го задържа и тази седмица вкъщи, за да не лепне нещо отново. Ходих сега да плащам таксата, учителката каза, че са 6 деца в групата. Една майка си довела детето с кашлица и сополи,  но учителката й се обадила да си я прибере. Къде  е строгия контрол на  входа не знам, как са го пуснали това дете да влезе. С едночасовия си престой в групата е пръснало достатъчно бацили.  Crazy Аз сдъщо се опитах а се разболея, разминах се с гърлобол, отпадналост и малко разстроен стомах.

Всички болни да оздравяват       bouquet

# 584
Здравейте!
Мерси за кафенцето,че и със закуска е даже Simple Smile.

Мама Мони,дано да го изкарате леко грипа Praynig

Гери,значи вече да стискаме палци,така ли? Heart Eyes

Мишле,да не се криеш и да пишеш защо са ви давали по ТВ и линк да дадеш да ви видим. Crazy Hug

Бубе,да отидеш да те чуят,обезателно,много бързо слизал грипът надолу,не е шега работа Hug

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 11:15 от Наталия

Общи условия

Активация на акаунт