ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 33

• 28 167
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Мама Мони,пиши как е Митко след посещението ви при лекаря.

# 556
Днес в поликлиниката беше нещо страшно, имах чувството, че целият град е там. Детето ще остане вкъщи. Бързо оздравяване на всички.

# 557
  • София
Днес в поликлиниката беше нещо страшно, имах чувството, че целият град е там.

Аз записах час, но сестрата ме предупреди, че мога да не влезна точно. Било лудница пред кабинета. Така ми е притеснено от това чакане там да не вземе да лепен нещо допълнително.

# 558
Една тема не сме имали дето всички мами да се похвалим че децата са здрави. Никол също все още си е в къщи - тази седмица с баща си. Кашлицата и не спира висока Т няма, но през повечето време с по скоро ледена с Т35,2. Днес трябва да отидат на контролен и ще видим какво ще излезе.

На болните пожелавам бързо да оздравяват и д искарат по леко.

# 559
Здравейте!

Днес наобяд си тръгнах от работа след като майка ми се обади и каза, че Вали е с температура.Ходихме до поликлиниката и понеже нашата лекарка не беше на смяна ни разхождаха от един кабинет на друг. ooooh!
В крайна сметка ни прегледа една добра педиатърка - оказа се, че Вали е с гнойна ангина, гърдите са му чисти.Изписаха ни Аугументин, Виброцил, Коларгол и натриев цитрат.

# 560
  • София
Ох  как лошо започва седмицата....
Болничките - леко да изкарат, здравите - такива да си останат!!!!!! Praynig

Днес Ида тругна, утре и Мими с бодра крачка на градина. Пък дано поне колкото първия път откараме без болести (за протокола от август тръгнаха и до преди 2 седмици бяха на железни!)

Има ли мами счетоводители? Имам един проблем с НОИ и нашите счетита... яко са ми объркали дикументите за 2-рото майчинство и сега не стига, че не съм взимала пари от 9м до 2 г. на малката, а искат и парите за болничните за раждане да им връщам Twisted Evil

# 561
Ксения, като чуя за Аугументин и тръпки ме побиват, толкова е гаден  Sick Дано по-леко да го размине ангината  Praynig Няма ли вече като за нашите деца АБ на капсули  newsm78 Струва ми се, че по-лесно бих давала АБ, ако е на прах, а не на течност, както е до сега  Thinking

# 562
Последният път Илко пи Зинат на капсули.

# 563
Моята дъщеря се обрива от Аугументина,затова сега пие Зинат.Колкото до вкуса - Вики обожава да пие лекарства независимо сироп,хапче или др.Мрази капките за нос и уши,но послушно ляга щом кажа - не мрънка и не се пазари.
Личната изписа сироп за отхрачване и в сряда пак да идем да я преслуша.
Поне пред кабинета на лекарката ни днес нямаше никой,а предишният път имаше само едно детенце - това явно говори че няма много болни.Иначе рядко засичаме толкова празно.
За гледането свеки ще я гледа.Написала съм й два листа с инструкции,че не можела да запомни.И бас държа,че нещо съм забравила.Спазари се да събудя Вики поне сутринта да си й дам лекарствата,та да не ставала и тя рано.

# 564
  • Добрич
Последният път Илко пи Зинат на капсули.

Аурора, как успява да ги глътне? Ако вече сте само на хомеопатия, повече няма да му се налага.

# 565
Пие ги без проблем. И аз сенадявам повече да не му се налага.

# 566
# 567
Илиставрева,пиши как е детето?
Ксения,много неприятно,че се разболя детето  Confused.Но щом веднага почвате АБ,ще се оправи детенцето  Hug.
Jmoto, важното е,че свеки се е навила да гледа Вики  Wink.
Ара,пожелавам дъъълго ходене на градина на децата без болести  Praynig.И не съм счетоводител,но фирмата да си оправи кашите дето ги е забъркала  Close.
Спяща не е писала отдавна  Rolling Eyes.
До преди малко бяхме вън,и на светлината загледах Стефи,че има две малки бели кичурчета коса  Shocked.Не са руси,щото тя е със руса коса,бели са  Rolling Eyes.Имате ли идея от какво?Не ща да мисля нищо,че достатъчно съм се вкарала във филм на ужасите с тоя шибан свински грип  Embarassed.
Вела,аз също съм противник на ваксините-всякакви.Много полезни статий  Hug.Но пък аз се притеснявам ,че този грип развива бързо пневмонии,от там дихателна недостатъчност,страх ме е много за децата.Тук откриха Пени маркет,и ако знаете какви са навалици в тоя магазин,има стоки на супер ниски цени,и на фона на 4 души болни от св.грип в града и епидемия  не бих отишла за нищо на света.Ама явно хората не са луди като мен  Embarassed.

# 568
  • Добрич
Диана, ако много искаш да отидеш - слагаш маска и отиваш. Без децата естествено. Днес видях на улицата в Добрич жена с маска. Не ми направи някакво впечатление. Просто я забелязах и толкова. Не зная дали другите са я заглеждали.

# 569
Ара, какъв е проблемът? Предполагам 9-те месеца си взимала 90% от заплатата. Децата са породени, нали? Тогава би трябвало да си вземала минималната заплата, след 9-те месеца - също. За болничените ще се поровя, понеже отдавна не съм в тази сфера, но ако се застъпват, може би са прави. Дай ми повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт