ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 33

• 28 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Дианче, аз продължавам да се надявам, че нещо не са обмислили преди да го предложат и че все пак г-н Дянков ми се вижда човек със здрав разум, та дано оправят недомислиците в зародиш преди изборите за кмет Crossing Arms После ще бъде късно поне за моя глас Peace Друг път ако ме дават ще пиша да гледате Laughing Вече 3 години все аз те изтъпанчвам като стане реч за близнаци, та може и да сте ме гледали вече Joy Няма много кандидати за медийни изяви Confused

Вела, не съм пускала молба за спиране на децата, мислех да напиша една бележка пост фактум, но се сетих, че Ники вече трета седмица си стои вкъщи, Ели 2. А това за служебното извиняване е нещо ново за мен. В това време никак не ми се ходи до педито за бележки Rolling Eyes

# 601
Наталия, разконспирира ме Laughing
Разконспирира ви МерСедес, аз не съм гледала.Ама пусто му женско любопитство ,затова поисках линк.Друг път отрано да предупреждаваш да ви гледаме Peace.Имали сме си ТВ звезди в темата HugАма лошо,че по ужасен повод .Това си помислих и аз снощи- прехвалените ни нови управници да вземат от майките на близнаци и от студентките SickСрам нямат #Cussing out

Симба ,дано не е сериозно при теб,ако мислиш ,че се налага- викай доктора у вас Peace

Доня Леоне,не чети само,а драсни някой ред Heart Eyes

# 602
Ето я Кали с децата - към 1.55 мин http://www.novatv.bg/bg/videos/view/1633/

# 603
Доня Леоне,не чети само,а драсни някой ред Heart Eyes
Ще драсна и повече Hug. Отдавна не съм влизала и сега няма да мога да изчета всичко, минах напряко из страниците. При нас нищо ново, освен че Лъчи е у дома - гледат се с тати. Да вметна не сме болни, а се предпазваме. Госпожата казала който може за седмица, две да не си води детето на ДГ и ние изпълняваме Joy. Дано се опазим. Иначе аз трябваше вече да съм оперирана, ама заради пустия свински - плановите операции са спряни. Така като гледам ще е след празниците. Смяхме се удома - да си пиинем и хапнем, да си отпразнуваме Новата година, па после каквото ще да става  Grinning.
Гледам много болнички и майки и дечица, ама то и времето какво е #Crazy. Бързо възстановяване на всички.

# 604
Аурора,мерси за линка  bouquet

Мишле,много сте сладки тримата.И ти си много симпатична.Ако те срещна някъде по софийските улици ще те позная вече Peace

Доня,чак до операция ли стигна Rolling EyesЗаради болките, от които се оплакваше,или друго?
Когато отменят епидемията ще започнат плановите операции отново.Дано се оправиш Praynig Hug

# 605
Мишле, наистина сте много сладки - и тримата! Hug
Дона, не го мисли това с операцията сега - пак всичко ще си дойде на мястото, само да поодмине малко психозата!

# 606
Аурора,браво че намери линка  Heart Eyes.
Мишле, и тримата сте много хубави и сладки  Heart Eyes.
Дона,заради болките ли решиха да е операция?

# 607
 ooooh! Вярно, че МерСедес първа е писала, ама и аз къде съм гледала не знам ooooh!

Благодаря ви, стресната мишка съм в репортажа  hahaha Но пък можете да добиете добра представа за детската ни стая Joy Много добре са я снимали hahaha Мишките се държаха прилично Heart Eyes Дано да го е видял репортажа който трябва Praynig

Аурора, мерси за линка, аз уж търсих, но явно не където трябва Crazy Hug

Дона, пази се и дано това положение отмине бързо и операцията да е успешна Praynig

Симба, според мен също викай доктора вкъщи Peace

# 608
Браво  Мишле  ако  бях аз  щях да си  глътна  граматиката.МерСедес  за  какво  са ги  давали  пак нещо  съм изтървала.Криси  не  ходи  на  градина  и  по  цял ден ме  прави  на  луда.Вече  сама  си  приказвам.

# 609
  • Пловдив
Не съм чела, признавам, но с Наталия си разменяме ЛС на тема Здрач и ми се накара, че не съм отишла на лекар  Heart Eyes Та - ходихме на лекар - аз, Стелла и Боян, преслуша ни и тримата частната ни лекарка, нищо нямаме на гърдите  Hug Рапорт даден  Laughing
После ще чета и ще пиша пак тук, ще си редактирам поста  Heart Eyes

# 610
Бубе,радвам се ,че сте добре всички в къщи  Hug
Мишле,не си стресната,супер си,страхотна  Peace!

# 611
Благодаря ви на всички за милите думи Hug Кики, на тема близнаци и помощи, по-точно орязването им Rolling Eyes Сега даваха пак нещо по новините, но докато си вляза вкъщи и изпуснах Rolling Eyes

Бубе, радвам се с вас на добрата новина Hug Напоследък сме го обърнали на здравна тема, ха да излизаме вече от цикъла, че сме го зациклили здраво Rolling Eyes

# 612
Мерси  Мишле  аз  го  гледах  ама  не  знаех ,че  си  ти.Днес  разбрах от  темата.Малките  са  страхотни.И  аз  като  малка  си  мечтаех за  близнаци.Сега  едно  ме  прави  на  луда  а  за  две   Shocked.Страхотна си  възхищавам се  на  такива  майки.Аз  нещо  не  мога  да  се  позная  от  скоро  много  съм  изнервена  и  само  викам по  детето.После  съжалявам и  си   newsm45 newsm45 newsm45.Ама  какво  да  права  такава съм си.

# 613
Аз вече дори не си и поплаквам, правят си ме луда и понякога докато не кресна не престават. Нарочно си ме дразнят, понякога успявам да съм перде, но друг път викам и наказвам по ъглите. Може да не е много възпитателно, но като ми се качат на главата стават двама срещу един и тоя един някак си трябва да се оправи в ситуацията Rolling Eyes Видяла съм, че като зациклят с белите говоренето не помага, а напротив ooooh! Ако от сега им изпусна края, за после не ми се мисли Crazy А казват че на 2,4 и 6 са най-големите кризи при децата, отсега са ме почнали, а след Нова година като навършат 4 не ми се мисли Crazy

# 614
И аз понякога яхвам метлата Twisted Evil
И после съжалявам ,ама човеци сме и ние майките ,нали ?! Simple Smile

Бубе,не ставаш за таен агент hahaha
Радвам се че сте добре семейството Hug

Общи условия

Активация на акаунт