ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 33

• 28 155
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Винаги съм си мислела, че се пише с едно "у", а се оказа, че е гранОфОрин.  Blush  Laughing

# 631
Цитат на: "Мечо Пух "link=topic=436085.msg13078522#msg13078522 date=1257932282
Винаги съм си мислела, че се пише с едно "у", а се оказа, че е гранОфОрин.  Blush  Laughing
И аз не знаех  Embarassed.

# 632
Благодаря ви, момичета! HugЩе потърся гранофорин.
Прочетох и за компрес с извара, та ще пробвам и него.

# 633
  • Нови искър
Благодаря ви, момичета! HugЩе потърся гранофорин.
Прочетох и за компрес с извара, та ще пробвам и него.
Пробвай и настъргана тиква на компрес също от баба ми знам че помага (не съм го провала) Peace

# 634
Честито на именниците!

# 635
Честито  на  именниците.

# 636
  • Gorni Bogrov
Честит празник на всички празнуващи днес!!!

# 637
# 638
  • Пловдив
Честито на именниците   bouquet
Пак набързо само да кажа - добре съм, какво ми даде хомеопатката снощи не знам, но нямам болка в гърдите и тежест  Shocked Пу-пу, да чукна на дърво де  Praynig Моя мъж хич не вярва в хомеопатията, но ви казвам - много ме боляха гърдите, все едно ми е седнал някой, пих едно ново лекарство (на него пишеше AH1N1  Mr. Green) и днес съм ОК  Laughing
Оздравявайте всички  Heart Eyes Hug

# 639
Честито на именниците!

Аз днес се прибрах вкъщи по обяд. Не за друго, ами не мога да говоря. Сега уж успявам да издавам звуци, пия чай. Дано се оправя и не ми се наложи да пия аб, като мин.година, когато бях загубила звук  Whistling

До края на седмицата мисля да си седя вкъщи. Само ако се задълбочи тази кашлица на К, може да идем до нейната лекарка.

# 640
пих едно ново лекарство (на него пишеше AH1N1  Mr. Green)
  ooooh!  Laughing

# 641
  • Пловдив
Здравейте!

Вали е малко по-добре, но не иска да се храни, караме я само на течности.Снощи му правих компрес  с мед - намазах парче вестник с мед,поставих му го на врата и завих с тензух.Според мен има ефект, въпреки, че той поседя малко с него, около половин час. Tired
Ако знаете и други бабини методи за гнойна ангина ще съм ви благодарна да споделите. Hug
Ксения, аз знам за компрес с извара, д-р Михайлов от "Часът на мама" много го хвали, както и майки, които са го изпробвали  Peace Цитирам ти едно мнение за изварения компрес : "Леко затопляш изварата ако е от хладилник и я разстилаш на носна кърпа или друго парче плат,което предварително си нагънала колкото е вретлето на детето.Дебелината на слоя да е около половин см и да е достатъчно да обхване гърленцето на детето.Като сложиш кърпата с изварата,отгоре слагаш найлон и върху него увиваш най-добре вълнено шалче.Така да спи е най-добре,за да не го усеща.Малко цапа изварата,рони се изпод компреса,но няма как много плътно да стягаш."
Симба, аз също бях без глас + силни болки в гърдите, като тежест  ooooh! Днес съм ОК, ама нали ви написах какво лекарство пих  bowuu  Joy Гледам, че и Аурора съм разсмяла  Hug Дано ти мине бързо и не стигаш до АБ  Praynig
Мишленце, страхотни сте с малките мишки, много са сладки те, ама то с такава хубава мама   bouquet
Гери, стискам палци за леко раждане, когато и да е то, с теб сме голяма банда, нали знаеш  Heart Eyes Hug

# 642
Гледам, че и Аурора съм разсмяла  Hug Дано ти мине бързо и не стигаш до АБ  Praynig
За мен ли става въпрос? Аз съм добре, нищо ми няма. Рано използвах терапията на Симба.

# 643
  • Пловдив
Не, не, извинявай, грешно съм се изразила  Blush За Симба ставаше въпрос  Hug Просто те вмъкнах теб и после не уточних пожеланията за кой са, прощавай  Hug Теб те вмъкнах за лекарството, което пих  Joy

# 644
Здравейте!

Вали е малко по-добре, но не иска да се храни, караме я само на течности.Снощи му правих компрес  с мед - намазах парче вестник с мед,поставих му го на врата и завих с тензух.Според мен има ефект, въпреки, че той поседя малко с него, около половин час. Tired
Ако знаете и други бабини методи за гнойна ангина ще съм ви благодарна да споделите. Hug
Ксения, аз знам за компрес с извара, д-р Михайлов от "Часът на мама" много го хвали, както и майки, които са го изпробвали  Peace Цитирам ти едно мнение за изварения компрес : "Леко затопляш изварата ако е от хладилник и я разстилаш на носна кърпа или друго парче плат,което предварително си нагънала колкото е вретлето на детето.Дебелината на слоя да е около половин см и да е достатъчно да обхване гърленцето на детето.Като сложиш кърпата с изварата,отгоре слагаш найлон и върху него увиваш най-добре вълнено шалче.Така да спи е най-добре,за да не го усеща.Малко цапа изварата,рони се изпод компреса,но няма как много плътно да стягаш."

Бубето, мерси!Точно за този компрес четох и го направих.Доволна съм, определено има ефект! Peace

Общи условия

Активация на акаунт