САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 436
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, мога ли да намаля това палто и с колко
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-en-velours-de-laine.aspx?p … &numberpage=1

# 31
# 32
Не можеш, от новата колекция е  Peace

# 33
# 34
  • София
Не можеш, от новата колекция е  Peace
Не, е! Гледайте ги тези знаци малко.
Новата(Е/З`09/`10) колекция се намалява перфектно с кодове.

# 35
Евче, не ги слушай! Дълбай за нови кодове - ние носим на всичко! И вар носим, и киреч носим, и бетон носим, и тухла тук-таме носим, и на бой носим, едни кодове ли ще ни се опрат! ше ги отнесем като куцо пиле - домат! За какво сме се наредили всички тука на опашката... чакаме код като топъл хляб от ларедутска хлебопечка Mr. Green

и да си призная - съвсем неблагородно ти завидях Embarassed
как мечтая и моя да залипсва от вкъщи, а не само да сумти и да скърца със зъби щом седна на компа... Tired

# 36
  • София
Ох,Мила,така ме разсмя посред нощите!За малко да събудя децата от хилеж,а `се бях задрямала пред компютъра.

Ето и нагледно-снимка на офертата с Дуду-Диди,това е по твоята част,ама ти вече я имаш.Ще чакаш синята дуду... Whistling

А за МиУото-ние така повече се обичаме,като си липсваме,че иначе не ми се мисли и  мен какво ми се пише,както съм пристрастена към Форума и ЛР и Интернет като цяло!Добре,че не се пристрастих преди да се родят децата,че... Mr. Green

# 37
о, аз не пропускам да ти нагледам албумчето - скътала съм го на сигурно място, каквото и да ми сторят на компа да си го намеря Grinning
видях дуду-то, тъкмо се израдвах че ще имам ново, а то старото...
ако продължавам така ще ми викат "дамата с дуду-тата" Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 00:34 от Courage!

# 38
 Cry Туй Дуду при мен го дава, че ще е наличвно след 2 седмици...моето мече пък си е по-`убаво, ама за момента само аз го оценям като такова.  Laughing
Гледам, че до 1.11 му е срока, т.е. като изтече и ще е налично  Crossing Arms

Накрая ще взема да си поръчам 2 тренча та да видя кой ще ми е тамън  Laughing

# 39
  • Пловдив
Накрая ще взема да си поръчам 2 тренча та да видя кой ще ми е тамън  Laughing
тук надушвам желание за две поръчки.....хайде сега,искаш ли да те издадем на мъжо,че можем да те оразмерим и да си пуснеш само една  Joy

Евче просто си страхотна,какво ли щяхме да правим без теб Simple Smile

Змейче чудесна нова темичка   bouquet Все забравям да те поздравя и за другото......Леко,приятно и безпроблемно да мине  Heart Eyes

# 40
Anny: Размерът на кафявия тренч е нормален, т.е. като си знаеш ръстовете, които си поръчваш. В списанието изжлежда по-добър, в действителност- малко "простее", но си заслужава заради намалението и БД.ПРИЯТНА НОЩ! Heart Eyes

# 41
Anny: Тези Дуду-та са много сладки: и аз искам едничко, но ще трябва да чакаме. PeaceПРИЯТНИ СЪНИЩА! Heart Eyes

# 42
добрютро с още някой тренч-код Laughing
75213 - 20\33, БД, р-р 38-40
75221 - 20\33, БД, р-р 42-44

атаката с 20\33 продължава... нямат милост братята французои Mr. Green - намериха печелившия вариант и ще ни държат в напрежение до дупка... Crazy

# 43
Cry Туй Дуду при мен го дава, че ще е наличвно след 2 седмици..
И аз му се зарадвах,ама не.
Ева,Змейка,   bouquet

# 44
Еваааааааааааааа...едва ще си покрия сметката по картата, вече няма какво да поръчвам, я се спри малко с тия кодове...пък...
После се подиграваш с 'ората, как са ударни ларедутки  Mr. Green
Не се сдържах, простете...

Общи условия

Активация на акаунт