САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 442
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ева, знам, че не се намалява, но се надявах на поне някое кодче за подарък.
Но все пак ти благодаря.  Hug
Има поне 5 активни и работещи кода за подарък(повечето са -20/33,което в твоя случай е безполезно,но пък дават БД,ако стоката не е от албанците,де и подаръка-Дора,Спайдермен,Музикалната играчка,2 вида тренчове,поларено сако) Какъв подарък търсиш ти?!

Цвети,даже май и -20/29 става.Зависи кавъ са артикулите в кошницата.  Hug

# 661
Този поларен тренч става ли за носене , видях снимката , но е черен и ми е трудно да добия представа! Колко е дебел , за това време става ли?
На мен много ми харесва. Топли доста. Сега само заради него ще пусна поръчка(само да си харесам нещо де), че на моя му се скъса хастара, пък ми е много удобен.

Проблем ли е да пуснеш снимчица с тренча. Много привлекателно изглежда като оферта.

# 662
  • София
Момичета, нямате спирачка. Последните дни имам проблеми, и за капак, малката ми е на антибиотици и не ми остава никакво време.
Довечера ще добавя новите кодове. Съжалявам за забавянето, но няма как - случва се, особено сега, като е на ясла.

Пуснах преди малко 3 бр сутиенчета с кода на полареното нещо в черно + едно блузе, платих си и всичко мина ОК. Сега искам да повторя упражнението, но не ми се получава. Ограничения ли има ? ДРуг код ли трябва да ползвам ?
Много бих искала да успея, защото първите бяха за сестра ми, а аз ...  Sad
 Embarassed
Благодаря предварително !  bouquet

Да, един код може да се използва по един път на акаунт.

Ох,много съжалявам за Вики!!!  Hug   bouquet  Че се е стигнало до антибиотик!Пак!  Cry
Дано бързо да се оправи детенцето!

Евче, офертата е супер, но се чудя ако остане само това като поръчка дали няма да откажат, че е под 10Е, а като сложа и нещо друго, цената вече се променя  newsm78 Ти само сутиените ли пусна?
Ами аз изобщо не съм поръчвала!  Mr. Green Само пробвам кодовете!Специално за всички ВАС!  bowuu

Аз искам да добавя,че от тези кодове може да се ползва само по 1 код от серия с трите различни размера,а не както беше преди-
по 1 поръчка с всеки код/размер.Но пък преди малко ви пуснах още една серия,така ,че дерзайте!
Ще трябва да се цаня при ларедутци на процент!  Mr. Green За увеличаването на поръчките от България!  Joy

И искам да призова мацките да не си правят експерименти само за далаверката да пускат поръчки под 10-15 евро,за да не рИват после,че са им ги отказали.Че и без това са затегнали положението  с тези поръчки...

# 663
Ева, искаше ми се тренча/сакото, но да разбирам че сумата трябва да е 33 евро точно и да не е от При Руж.

# 664

Цвети,даже май и -20/29 става.Зависи кавъ са артикулите в кошницата.  Hug
Сега ако докарате -20/20 ще ви призная. Хем няма да има проблем и с плащането на поръчки под 15е, защото няма да има нищо за плащане  Laughing

# 665
Някой има ли снимка на музикалната играчка, какво представлява?

# 666
Eva-ка, да знаеш, че така-така, ама не баш така. Аз пуснах днес втора за 10,60 на моя отговорност, обещавам да не рева, ако е откажат. Но използвах код "30953 и 30961 - veste polair + БД + 20/33  Mr. Green - обаче идея си нямам кой размер е това"
А снощи пуснах с този от куражчето

Radina Виж на по-предната страница, Еva е сложила даже с линк Peace

# 667
  • Бургас
Някой има ли снимка на музикалната играчка, какво представлява?
Прочети няколко страници назад, там някой беше пуснал снимка, играчката е от тези, които се закачат на бебешките кошарки.

# 668
Мерси, уж чета редовно, а точно това съм го пропуснала  Blush
Не ми харесва тази играчка, ще трябва да пробвам друг код Wink

# 669
  • София
Eva-ка, да знаеш, че така-така, ама не баш така. Аз пуснах днес втора за 10,60 на моя отговорност, обещавам да не рева, ако е откажат. Но използвах код "30953 и 30961 - veste polair + БД + 20/33  Mr. Green - обаче идея си нямам кой размер е това"
А снощи пуснах с този от куражчето

hahaha 10.60 е повече от 10Е!Ти си ползвала кодове от различни серии,които до сега са 3.Което потвърждава написаното от мен.Ако  пуснеш и с тези,които преди малко публикувах,ще те черпя с френска бира!!!Моят мъж сега е в един от складовете на ЛР във Valenciennes и ги пустосва,аз му викам по телефона-вземи ми една машина за хляб!!!А той-39.90Е,ако искаш!
Аз само ги пробвам,поръчки не правя!Можете само да ми завиждате на хладнокръвието!Единственото нещо,с което мога да бъда изкушена е тъпата хлебопекарна,за която още много ме е яд!Защо още като пуснах тука кода не си я поръчах,само това не мога да си обясня! smile3511

shrek ,ами със сутиенчетата намалението става -35/44.97Е  Laughing

# 670
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324166270&a … 1&Mode=Update

Таза топка милсите ли че може да се намали.

# 671
  • София
Може.

Код 27340 -БД и -33/53 евро от Играчки, дрехи, спално бельо, легла, мебели, Деко.Без страници червено, зелено, мини цена
Валиден до 14.11.09г.Мисля,че кода е персонален...но пробвайте!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 16:42 от Evа

# 672
Код 34460 ми намали 20 евро от 30, а не от 33.
А на мен от едни дънки 29 евро ми свали 20, останаха си на 9 пари!  Peace

# 673

А може ли да линка на дънките.

# 674

На мен ми намали една преса за коса. От 29.99 на 9.99. Вие поръчвали ли сте преси от тук?Дали са хубави

Общи условия

Активация на акаунт