САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-37

• 47 426
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Лондон/Пловдив
Момичета поларчето 38/40 ли е най малкия номер. newsm78

# 721
Поне засега да.

Още три кода за поларчето, но също с неизвестен размер:
30988, 34339 и 34320

# 722
Здравейте,имам спешен въпрос
Поръчах кафе машина,чаках я да дойде,а днес получих писмо ,че няма да дойде.Има код ,с който да си приспадна парите от следващата порачка,но незнам къде да го напиша.Сега искам да я пусна,моля ви да ми помогнете  bouquet

# 723
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-future-cat-lo. … &numberpage=2

ето ги маратонките  Peace / в черно обаче много ми харесаха/

# 724
Поне засега да.

Още три кода за поларчето, но също с неизвестен размер:
30988, 34339 и 34320
на тренча също 38 беше най малкия,но ми става.иначе съм си 34/36 по всички параграфи

# 725
Здравейте,имам спешен въпрос
Поръчах кафе машина,чаках я да дойде,а днес получих писмо ,че няма да дойде.Има код ,с който да си приспадна парите от следващата порачка,но незнам къде да го напиша.Сега искам да я пусна,моля ви да ми помогнете  bouquet
На втора стъпка от валидирането виж дали имаш в падащо меню ваучер.Там се пише.Ако греша-поправете ме Simple Smile
Освен ако не са ти пратили чек,който не може да се използва онллайн

# 726
kachulska/Качулска/, въпросът ти по принцип е за другата тема, но все пак:
Когато валидираш поръчката на 3-тата стъпка Paiement под Je choisis mon mode de paiement избираш Je paie en ligne, avec des avoirs ou des bons d'achats и въвеждаш 9-те цифри на ваучера (bon d'achat). Ако е чек - или им връщаш чека по пощата и искаш ваучер, или го осребряваш в банката.
Ето и хелпа от сайта на la redoute:
https://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=H … e#avoirsbonsachat

# 727
Здравейте!Днес посветих деня на четене на последната тема,намерих много полезна информация.Огромно благодаря на всички които се трудят да ни помагат!bouquet ! Реших да се възползвам от код 30961, всичко мина ОК,обаче на четвъртата стъпка оказа се,че поръчката ще се обработва ръчно,може би защото кодчето не ми е пратено лично.Искам да попитам-колко време ще обработват ръчно поръчката? Има ли смисъл да чакам?

# 728
Мерси много  bouquet

# 729
Здравейте!Днес посветих деня на четене на последната тема,намерих много полезна информация.Огромно благодаря на всички които се трудят да ни помагат!bouquet ! Реших да се възползвам от код 30961, всичко мина ОК,обаче на четвъртата стъпка оказа се,че поръчката ще се обработва ръчно,може би защото кодчето не ми е пратено лично.Искам да попитам-колко време ще обработват ръчно поръчката? Има ли смисъл да чакам?
Няма какво да чакаш, а действаш: Проверяваш дали са блокирани пари по картата ти за тази поръчка. Ако да - пишеш на редутци и ги питаш има ли при тях регистрирана такава поръчка; ако не - повтаряш си отново поръчката. Лошото е, че идват два почивни дни и така или иначе не вярвам до понеделник да ти обърнат внимание  Sad

# 730
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-future-cat-lo. … &numberpage=2

ето ги маратонките  Peace / в черно обаче много ми харесаха/
И аз ги искам тези маратонки,обаче не ми се храща кода... Sad   ...

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 23:02 от milisa

# 731
  • София
Вместо подарък BLANC французойките са получили чанта Спирит
Също и една мацка е получила Черно яке("parka noire")  вместо BLANC.

# 732
  • София
Вместо подарък BLANC французойките са получили чанта Спирит
Също и една мацка е получила Черно яке("parka noire")  вместо BLANC.
Знаеш ли какво направи сега  Crossing Arms- трябва да пускам поръчка заради тази чанта - дъщерята я е харесала да ходи на у-ще с нея - ето сега трябва да мисля поръчка и с кой код това са го  получили??? newsm78
Искам да се похваля , че 15 дни не съм ровила и пускала поръчка. Чакам форумската чанта от 14.10.

# 733
  • София
О,не знам.Не уточняват,а и имаше доста такива  кодове с подарък- Бланк,та не знам.
Аз не бих рискувала,Бог знае какво ще пратят!А иначе чантата е супер,миналата година го имаше като подарък,заедно с розова
чантичка.Утре ще питам за кода...

# 734
60046 - БД над 49 евро от linge de maison
28673 -  същото, от Active wear

30% от играчки и текстил, БД и подарък -
45926 - Дора
45934 - Спайдърмен
вал. до 21.11

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 09:41 от Courage!

Общи условия

Активация на акаунт