Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 2

• 50 397
  • 737
  •   2
Отговори
# 30
  • Варна
Какво ти е впечатлението от тази....
За мен по-доброто е на Надя Симеонова "Какво знае детето"
Оказа се, че такава книга не откривам нито в нета, нито във Варна.

# 31
Какво ти е впечатлението от тази....
За мен по-доброто е на Надя Симеонова "Какво знае детето"
Оказа се, че такава книга не откривам нито в нета, нито във Варна.
Купувала съм ги преди време от площад Славейков. Ето как изглеждат - цък и цък  Wink

# 32
Тази също

# 33
  • Варна
mam@, благодаря. Ще потърся тази последната. Мисля, че съм я виждала в книжарницата до нас.

# 34
А Роалд Дал за каква възраст е? Има ли книжки от него подходящи за 5-годишни и кои са те?
Има, но не знам дали са превеждани на български. За тази възраст подходяща ми се струва "The Enormous Crocodile". Тя е за един крокодил, който иска да яде децата, но те заедно с животните от джунглата го надхитряват и побеждават по достоен за въображението на автора начин.
Други подходящи за тази възраст може и да има, но аз не съм чела.
С "Чарли и шоколадовата фабрика" например бих била предпазлива, ако става въпрос за дете на под 7-8г. Страшничка е на моменти. Моите деца  бяха започнали да гледат филма като по-малки и доста се бяха уплашили, направо не го догледоха. Но вече са на друго мнение за филма и книгата.
Мерси, ще изчакам значи.   bouquet

# 35
  • Sofia
Вчера купих 8 част от поредицата- Български народни приказки. Детето ми ги обожава. Всяка вечер си чете по малко от тях преди да си легне.

# 36
  • Разпиляна във въображението
"Питър Пан"

# 37
  • Пловдив
Последната на баткото - "Зазоряване", като преди това и останалите три - "Здрач", "Новолуние", "Затъмнение". С тях се зарибихме и аз и баща му, та ги четохме всички, но Боян по няколко пъти  Laughing
На малката последната й е "Къщичке на дните златни, кът свиден и мил"

# 38
  • Варна, България
Последната книжка, която получи за 4 РД е "Пирати":
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-131/id-26143/pirati.html
Много интересна, забавна, увлекателна-със задачки, игри, триизмерни изображения.

# 39
  • София-България, Израел - където си поискам
Последната книжка, която получи за 4 РД е "Пирати":
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-131/id-26143/pirati.html
Много интересна, забавна, увлекателна-със задачки, игри, триизмерни изображения.
страхотна е  Peace
много подходяща за 4-5 годишни деца Peace

# 40
Тези от първата страница много ми харесаха, ще ги купим със сигурност тово вместо запис, следя интередни заглавия и отзиви от вас   bouquet

# 41
  • sofia

Гледахме преди 2 седмици премиерата на Островът на съкровищата в Младежкия театър. Много хубав спектакъл, препоръчвам ви го и реших да прочетем и книгата.
След този коментар най-накрая ще се възползвам от картите за намаление на билетите (дето само си отлежават)....срамота е да не го направя.
Благодаря   bouquet

# 42
www.bg-mamma.com/index.php?topic=343370.msg9087017#msg908701
момичета, ако ви се дублират някои книжки от вашите деца или пък имате някои изостанали от вашето детство, ето тук биха им се зарадвали

# 43
"Двойната Лотхен", Ерих Кестнер, че сигурно е гледала " Капан за родители" вече към сто пъти, да вземе да се запознае с оригинала. На мен също ми стана любима тази история, когато бах колкото нея Simple Smile

# 44
Тази си избра

Общи условия

Активация на акаунт