Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често трябва да се изследват щитовидните хормони по време на бременност?
Кои са основните щитовидни хормони, които трябва да се наблюдават по време на бременност за нормално протичане?
Как се изследват хормоните на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често трябва да се изследват щитовидните хормони по време на бременност?
-
Кои са основните щитовидни хормони, които трябва да се наблюдават по време на бременност за нормално протичане?
-
Как се изследват хормоните на щитовидната жлеза?
-
Какви са последствията от дефицит на щитовидни хормони по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на хормоните по време на бременност?
Много добре казано!
,а днес като ми излязоха резултатите от хормоните малко се шашнах защото TSH - 0.549 ,а миналия месец беше 1.69,но иначе FT3 -6.68, a FT4-20.77 са.Аз нямам от преди това назначено лечение защото решиха да следят възлите и ако много се влошат нещата чак тогава да включваме хапчета,ама нали четох ,че TSH трябва дае между 1 и 2 като стойност и леко се шашнах,но според д-р Начев и местната ендокриноложка са си супер резултатите.Сега съм в 9г.с. и незнам как ще изкарам чак до 16 г.с ,когато ще се успокоя ,че шанса да пометна е по-малък.
А за такива последици като умствено изостаналост на бебето изобщо не го мисля devil-kin не го мисли и ти.
всеки месец си следя ТСХ и ФТ4 и се консултирам с Ендокринология София. В Бс не ходя на ендокринолог поради липса на кадърен такъв
За разлика от теб аз не се чувствам добре, и мисля че е от Л-тироксина, който пия в минимални дози. Като ме тресна едно сърцебиене, прилошава ми, права не мога да стоя, а бе ужасна работа
Днес съм на кардиолог, а утре съм на ЖК и изследвания. Дано аз и бебко сме наред. 
лекарката ми изчили термин на 06.05.2010., но повечето програми в интернет и мен ме изкарват на 7-ми.
Аз днес ходих на ЖК бебчо е добре, но изследването на ТХС не. Предния месец беше 2.46, а сега е 3.70 и доки ми качи дозата. Някак си усещах, че има нещо нередно това сърцебиене и прилошаване се дължало на ТСХ