Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често трябва да се изследват щитовидните хормони по време на бременност?
Кои са основните щитовидни хормони, които трябва да се наблюдават по време на бременност за нормално протичане?
Как се изследват хормоните на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често трябва да се изследват щитовидните хормони по време на бременност?
-
Кои са основните щитовидни хормони, които трябва да се наблюдават по време на бременност за нормално протичане?
-
Как се изследват хормоните на щитовидната жлеза?
-
Какви са последствията от дефицит на щитовидни хормони по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на хормоните по време на бременност?
,разбирам те прекрасно .АЗ също имах много тежка бременност и няма да казвам колко ми струваше като пари, за да родя.И се ядосвам , защо плащаме здравни осигуровки ,след като при нужда се оказва , че Здравната каса не поема нищо.Искала съм да имам дете, лекувала съм се ,за да забременея, плащах за да го износя и родя,но къде са ми парите,които 7-8 години съм внасяла в дъжавата като данъкоплатец.

Ох не исках да се намесвам ама това е върха,кой ги казва тези глупости.Напротив точно при проблем на хормоните неможеш да забременееш,защото в повечето случей ако има яицеклетка тя не става за оплождане,риск за помятане има във всяка бременост и при здрави жени.А пък за отклоненията да не говорим,кой е стигнал до този извод.Важно е при бременост да се следят хормоните в повечето случай се повишаваТСХ даже моята ендо по повишения ТСХ предположи че нося момче
На теб успешна бременност ,леко раждане и прекрасно бебче на финала