Отговори
# 165
Хулииииии  smile3508 smile3508 давай координатите на кръчметоооо

В София съм. Идвам.

НЕДЕЛЯ 18.30

Кана, изплюй камичето  bowuu, адреса на кръчмето ... gydi

# 166
Хули да даде адреса, аз не го знам.  Joy
Сериозно, мога да стигна до там, но с кола.  hahaha hahaha hahaha

Хули, айде дай адреса де!  Hug

# 167
    Здравейте, момичета!!!:hug: Hug Hug

Много сте изписали в новата ни тема. Нямам време да чета подробно, поради лудницата в офиса, но с удоволствие ще се присъединя към соарето в неделя.

До скоро Heart Eyes

# 168
Очертава се много яко парти в неделя! cheers beer Drunk Wine Glass smile3546  Hands Clap  Hands Clap newsm19 newsm36 ukliam1  remybussi 55  superuu lalalala cook cook dancing

Айде,Хулитууууууууу, давай координати!
И подгрявай скарата ,и изстудявай винцето и бирата,че ние идвамееееееееееее! newsm44 smile3503

# 169
  • София
Намира се в кв. Суха река, зад пожарната, в сградата на НАП Подуяне.
Адреса е ул. Константин Фотинов № 2. Маршрутки 17, 18, 28, 33, 34, 39. Автобуси 79, 120, трамвай 22. Слизате на пожарната, зад нея има само една административна сграда.
Който няма телефона ми да си признае - ще го дам на лични.

# 170
Хули, аз като гледам, ще трябва да затвориш заведението само за нас!  Joy Joy Joy

# 171
  • София
Така мисля да направя  Wink

# 172
Момичета,още веднъж искам да ви помоля да ми дадете координати на най-добрите специалисти в София,където да направим една консултация за майка ми и нейния случай.
Както ви писах ние сме от малък град и трябва  да потърсим по-компетентно мнение!!!Споменахте и за доц.Цекова дайте ми координати.Много съм ви благодарна за помоща!!!

Приятно изкарване в неделя и бъдете живи и здрави!!!

# 173
  • София
Вземете направление и отивайте в Онкологията в Дървеница.
Според мен там са най-добрите онколози.

# 174
Вземете направление и отивайте в Онкологията в Дървеница.
Според мен там са най-добрите онколози.
Веднъж сме ходили преди 2 г там и на произволен лекар .Прегледаха документите й и лекаря каза да правилно е лечението в момента и си тръгнахме .Реагираха кофти ,че от Бургас там ходим и затова искам да знам конкретен доктор и дори да имаме час.Ако имат частни кабинети да направим една консултация в частен кабинет,и аз не знам,мн разчитам на вас за съвети и координати!!!

# 175
Pashic
информацията за доц. Валентина Цекова
Преглежда в ИСУЛ-  понеделник и сряда, от 13 ч.
Кабинет 11 - първи етаж.
Телефон 02  9432170

# 176
Моят хирург беше доц. Александрова . В понеделник преди обяд преглежда в Онкологията  и мисля, че в сряда след обяд в Шейново. Мобилен телефон  0887608728. Ако не се лъжа таксата сега е 40 лева на касата.

# 177
  • В царството на игрите:)
Днес се видях с Лалева в Онкологията. Много финно и усмихнато момиче. Стана ми много мило като я видях. Тя в събота и неделя ще си е в Благоевград, но ще се опита да се върне по рано, за да се присъедини към нас. Поздравява ви всички и казва, че и липсвате.
Аз кръчмата ще я намеря. Ориентирам се.
Хули, аз ти нямам телефона newsm78
Айде до скоро
р.р. Ако някой има нужда от помощта ми за неделя да пиши. Сутринта ще съм заета с бате Енчо, че ще водя баткото на "Кой е по по най", но по късно няма проблем.

# 178
Днес се видях с Лалева в Онкологията. Много финно и усмихнато момиче. Стана ми много мило като я видях. Тя в събота и неделя ще си е в Благоевград, но ще се опита да се върне по рано, за да се присъедини към нас. Поздравява ви всички и казва, че и липсвате.
Аз кръчмата ще я намеря. Ориентирам се.
Хули, аз ти нямам телефона newsm78
Айде до скоро
р.р. Ако някой има нужда от помощта ми за неделя да пиши. Сутринта ще съм заета с бате Енчо, че ще водя баткото на "Кой е по по най", но по късно няма проблем.

Ооооооооооо, ще ви гледаме значи, Дани е голям фен на бате Енчо. Wink
Ще участвает или ще гледате само?
Както и да е, ще ви разпозная.  Hug

П.П. ти нали моя телефон го имаш, мари?  Heart Eyes

# 179
кв. Суха река, зад пожарната, в сградата на НАП Подуяне.
Адреса е ул. Константин Фотинов № 2. Маршрутки 17, 18, 28, 33, 34, 39. Автобуси 79, 120, трамвай 22. Слизате на пожарната, зад нея има само една административна сграда.

В НЕДЕЛЯ 18.30

Стой и преброй се....

ПУ ЗА МЕН ... bowuu

Хули,, нямам ти тел - признавам си... Hug

Общи условия

Активация на акаунт