Отговори
# 615
  • София
Здравейте милички! Да докладвам за талончето за безплатно паркиране в синята зона. Подава се заявление в социалната служба по местоживеене, прилагат се фотокопие от решението на телк, фотокопие от личната карта,една снимка формат като за личните документи, и ....... познайте от първи път какво следва - ами чакане, от днес за 30ти декември, при това ми дадоха телефон да се обадя дали ще е готово за тогава. Наша мила родна картинка. За безплатна винетка се подава заявление в общината. Това е, ходене по мъките сестрички! Аз цял месец се боря с документите за пенсия, вчера най накрая ги подадох!!!!! Сега пак започва голямото чакане! Joy
Муза, Лили чакаме включване за резултатите!!!! Peace

# 616
Талончето за безплатно паркиране за какъв процент инвалидност важи?

# 617
Я, дайте повече инфо за винетката! Защо в общината се подава и какво още освен заявление и копие от ТЕЛК - решението, до кмета ли?

# 618
  • София по рождение
талончето за безплатнопаркиране поименно ли е и как се използва...в смисъл ако е на иметона майка и паркирам някъде мога ли да го оставя в колата?

# 619
Ето ме. Laughing Blush.Фиброаденома си е фиброаденом.Махнаха ми и конците PeaceВсичко е 6-дет се вика.Олекна ми на душата и по тоя повод ще пия една голяма ракия довечера bowuu
ВИдях и слънчевото Лили,вярно си е слънчева. Laughing Heart EyesКаза,че щом може ще пише,изглеждаше ми спокойна Thinking
П.П. Соса не се пресече,незнайно защо,при условие,че всеки път го правя по един и същ начин newsm78
П.П2.Сега чакам да дойде и 6цата от тотото. smile3521

# 620
Ето ме. Laughing Blush.Фиброаденома си е фиброаденом.Махнаха ми и конците PeaceВсичко е 6-дет се вика.Олекна ми на душата и по тоя повод ще пия една голяма ракия довечера bowuu
Браво! smile3501 Муза, радвам се за теб! Наздраве!

# 621
# 622
Искам да кажа за винетката, че със сигурност заявленията не се подават в общината, защото работя в общинска администрация. До миналата година съм използвала винетка от Социалните, сега не зная, някой скоро ако ходи нека провери.

# 623
  • София
Както вече ви информирах днес ходих в социалната служба на Овча купел иси подадох заявление за талон за безплатно паркиране, та питах от къде се получава и безплатната винетка - отговора който получих е че трябва да отида в общината и там да подам заявление. То е бланка която се дава от там и само се попълва!
Талончето не само че е поименно, но има и снимка, както на личната карта!

# 624
  • у нас - на брега на морето
Винетка ползва ли се, ако колата е съпружеска собственост?
Муза, мила,честито за резултата!!! smile3501 Радвам се за теб, че вече си спокойна! Отпусни си тази вечер душицата и се радвай на слънчицето и съпруга! Hug

# 625
Муза, браво, едно честито и от мен... newsm51 newsm51

Уф, ей са сколасах.. Наготвих една супер манджа (абе примерна съм отвсякъде  Mr. Green)..
И тъй като гледам има и лек кулинарен привкус... аз застройката за супите (без доматена) я правя с две или три яйца  Embarassed Embarassed и лимон... А за бял сос пак яйца, лимон и нишесте.. става супер... даже днешното ми ядене е с такъв сос...

Наздарве и от мен

# 626
Веси, наздарве,наздарве... hahaha
Ти да не си попииваше докото готвиш,че взе да бъркаш нещо буквите... Joy Joy

# 627
  • у нас - на брега на морето
Сиско, то стана като загадките в предаванията на Гала " познай думата ". Естествено, че Весито е опитала почерпката, как иначе ще черпи приятелите с недегустирано питие! hahaha
Веси, какво е това ястие, че се "окапах", докато четях, а устата ми се наля със слюнки от тези лимони? Hug

# 628
       Муза Музовска ,честито за хубавия резултат   love001

Аз се оправям уж / от грипа/ , пия антибиотик вече 5 ден, чудя се дали не го продължа още малко , за по сигурно.
  Да ви кажа , хич не ми се връща на работа , само като си представя какво тичане ме чака пак по автобусите , как няма да имам време за нищо ....А и как ще издържам 11 часа с тая перука?!На някой налага ли му се толкова дълго да я носи?По принцип имам болнични още , и вероятно ще ми дадат още два месеца , но шефката ме чака с нетърпение още от октомври  #CrazyАз работя в къщи , но явно вече се е уморила от неприсъствието ми в офиса.

Някой да сложи кафенцето  Laughing, че аз не се научих да слагам картинки.Хубав ден,момичета!

# 629

Хайде на кафенцето!
Добро утро и успешен петък 13-ти!!!
Поздравления Муза!!!
За винетката - подава се молба /готова бланка/ и копие от решението при социалните - взема се и при съпружеска съсобственост.
Пясъче аз ходих на работа с перука около 4 месеца. Не беше много комфортно. Лична преценка - дали да тръгнеш на работа или да си останеш още в къщи. Аз изперквах вече и тръгнах на работа 3 дни след последната вливка.
Целувки от мен и слънчево настроение!!!  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт