Отговори
# 690
Кана, ти кого смяташ, че заблуждаваш  People No Good

Хайде бе, отишла наш'та да сваля млади гаджета, пък уж, че случайно...
 newsm62
А сега и ти признавай ВЕДНАГА!

Пък да ви се похваля, че утре отивам да си взимам чисто нова цица! Тра-ла-ла тра-ла-ла  261uu
Стискайте палци да си взема най-хубавата Joy

# 691
Кана, ти кого смяташ, че заблуждаваш  People No Good

Хайде бе, отишла наш'та да сваля млади гаджета, пък уж, че случайно...
 newsm62
А сега и ти признавай ВЕДНАГА!

Хахахаха, Трикси, голям си образ! Hug (няма случайни в този форум Wink)
Отидох, за да избягам от вкъщи да не ме ядосват, а и съм твърдо решена да стана сериозна в спорта, но търсех най-доброто за мен (да ми е интересно, фитнес и йога ме оттегчават  newsm78). А гаджета нямаше - всичко беше невръстни девойчета. Joy Joy Joy

Довечера съм на нещо, наречено боди шейпинг. Ако е това, на което ходех в Белгия, ще ми хареса. Стискайте палци, че е крайно време да си намеря спорта и поне два пъти седмично да го практикувам!!!  nuts running jump

А за цицката - то се знае, че ще е най-хубавата!  bombs

# 692
Свате, аз моя спорт съм го открила отдавна...
Шопинг... И аз знам купешки думи... hahaha
Овладяла съм го до съвършенство тоя спорт... bowuu
Само че на мъжО нещо не му се нравят тия мои спортни мераци... Joy

# 693
Sisko, ти шопинга го остави, той спада към олимпийските спортове и там сме много претендентите за титла Joy

# 694
  • Пловдив
Здравейте момичета! И аз минах през тази болест, сега съм добре. Не пиша във вашата тема, но ви чета и се радвам, че побеждавате. Имам си една дружка във вашата тема Миленка, обичам те и те прегръщам. Всичко минава и остават само спомени. Искам да ви попитам нещо - до 1.12.2009 имам решение на ТЕЛК. Отново съм на ТЕЛК на 21.12.2009г. Интересуваме ще получа ли пенсия за м. Декември и Януари. Имаше някаква промяна в изплащането на пенсии от лятото, но нещо не могада я намеря.
Благодаря Ви.
Лек и усмхнат ден  bouquet

# 695
  • Пловдив
Ще си позволя да допълня информацията на първа страница http://www.onkoplov.com/?menu=home&submenu=submenu_home. Това е сайта на Онкология Пловдив.

# 696
Здравейте и от мен.
Искам да Ви се похваля за нашата среща с Миленка.
В неделя се видяхме за два часа в една пицария.Пихме бира,говорихме ,говорихме,не разбрахме кога са минали тия два часа.
Очарована съм от нея,толкова е общителна ,открита ,прекрасна.Един такъв непринуден разговор,на мен ми подейства супер,прибрах се у дома с настроение.Е това е,споделих с вас.
Слънчев ден Ви желая.

# 697
Здравейте!
Искам да ви попитам нещо - до 1.12.2009 имам решение на ТЕЛК. Отново съм на ТЕЛК на 21.12.2009г. Интересуваме ще получа ли пенсия за м. Декември и Януари. Имаше някаква промяна в изплащането на пенсии от лятото, но нещо не могада я намеря.
Благодаря Ви.
vanichka75 , здравей и добре дошла при нас!
Ако се явяваш за 2-ри път на ТЕЛК, не трябва да имаш прекъсване на пенсията. Сумите се натрупват, но ще ги получиш макар и по-късно. Просто продължаваш, може би с друг % и той е винаги по-нисък от първия.

# 698
Eeeй, спечели някой джакпота, кротува си и си трае, не ще да почерпи. smile3533

Мъжо тръгва към София в четвъртък в командировка. Ще се метна с него в колата. Ще си нащипя и нахапя 4-месечната племеничка там. Отдавна съм си наточила зъбите  smile3521 smile3521
А ако успея ще си уредя среща  с доц.Тимчева, да си реша и золадексовата дилема. Някой да  знае графика и за четвъртък след обед. Тия телефони дето ги имам , не отговаря никой , няколко пъти звънках.

Кана, мъжко момиче си ти.  Hug За пореден път се убеждавам. Ако ти харесва боди шейпинг, може да пробваш и степ боди уърк.  Бреей, как изглежда на кирилица това.
Време ми е и аз да се размърдам. Напоследък все си намирам оправдания, как ще се събличам ,  как ще се обличам...Как няма да ми стигат силите..... А у дома нищо не се получава с физкултурните мераци. Факт!  newsm18

# 699
  • В царството на игрите:)
ИИИ, Криси издаде работата. С нея пих по бира и не ми стигна даже, но нямаше как. Беше много гот.Ваничка, радвам се да те видя. И аз те прегръщам. За съжаление аз нищо не знам по въпроса ти, защото съм малко далеч от този момент. И аз съм решила да те тренирам, че много ме е страх от тлъстинките ,които и без това са ми в певече, но не знам дали ще стане. Като се познавам, ще ми е доста трудно Mr. Green
Хубав ден от мен! Hug

# 700
Някой да знае къде изчезна Оптимисчето?
Нещо се губи напоследък.

# 701
  • София
Здравейте девойки   love001
Искате ли да гласуваме за едни достойни хора ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446323.0
Аз вече го направих.

# 702
Хули, и аз го направих !

# 703
Хулиnewsm10

Момичета, Муза нещо изчезна, да не е думнала шестицата ? newsm47

# 704
Хули аз също гласувах

Общи условия

Активация на акаунт