Отговори
# 645
  • у нас - на брега на морето
Браво, Кана!Браво, Кана! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
 Тъкмо ми донесоха домашно червено винце от село! Ще се почерпим за ваше здраве и твоето повишение и  smile3524

# 646
    Кана , браво на теб , още веднъж доказа, че си нашата гордост!!!! smile3521

SunshineLily , ще стискам палци в понеделник!

# 647
Да не сте си помислили,че съм ви забравила,а? NaughtyНикога Crossing Arms
Кана,много се радвам за теб.ЕЙ такива добри новини да се пишат и четат тука Praynig
Лили,ти си пич PeaceКато идеш в понеделник говори пак с лекаря,ако искаш си напиши каквото искаш да го питаш на листче,че да не забравиш Peace.Сигурна съм,че ще стигнете до консенсус.
Мацки,на мен Док ми изписа един мехлем да не остава белег и хормон да съм си мажела гърдите,да не ставали такива бучки пак.Въпросът ми е има ли някой поглед над тоя хормон/да намеря рецептата и ще го напиша/че аз не съм фенка на лекарствата и тия мазила,ама хич newsm78

# 648
Свате, наистина ми направи утрото добро! newsm51
За пореден път се убеждавам ,че ти си жената чудо... smile3501
Въпреки всичко,което си преживяла до сега,вярвай ми-ти си родена под щастлива звезда!
Просто животът е искал да те изпита,дали я заслужаваш тази звезда. И ти нееднократно си му доказвала,че си най-достойната за нея!  newsm44
Затова и той вече ще ти дава само радост и успехи! newsm10
Пожелавам ти го от все сърце! smile3525
Много ,ама наистина много те обичам и се гордея,че те познавам! smile3503

# 649
  • В царството на игрите:)
Обясняваха го с повечето естроген и въздействието му върху женския организъм. Явно преди съм се класирала в групата на умните, но сега като ми ограничиха естрогена се класирам в групата на принудително затъпелите. hahaha

Вивир, И аз това си помислих като го чух. До сега съм била явно умна, но от сега нататък явно започва щастието hahaha

Браво Кана! Да си жива и здраваи и много успехи. Прегръщам те!!!

# 650
Здравейте сладурки!
Аз с мойте нива на естрогена трябва да съм нобелов лауреат Joy Joy Joy
Жалко, че откъм размер на циците не го докарвам Joy Joy Joy

# 651
Муза, да не би това за гърдите да е ПРОГЕСТОГЕЛ, а за белега - КОНТРОТУБЕКС? На мен никой не ми каза тогава за тоя мехлем и белегът ми е като на чувал шит с голямата игла/губерка и викат в нашия край/. сега го разбрах, но нали при лъче не се маже нищо, а пък и то минаха 6 месеца от операцията, така, че вече май е безмислено! newsm78 smile3512 smile3514 smile3511 Като видях на няколко жени дето са им правили операция други доктори, ми се приплака от моята.

# 652
Извинявам се за грешката при печатане -  КОНТРАТУБЕКС имах впредвид !

# 653
Аз да ви се похваля. Моят белег изобщо не се забелязва. Благодарна съм на доц. Александрова! Да е жива и здрава!

# 654
Добър ден! Hug

Мерси на всички за разкошните пожелания, а сватята направо е разби! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз да ви се похваля - дреме ми за белега, щом се радвам на живота!!!  bouquet

Хубав ден на всички! Hug

# 655
Днес мъжът ми има рожден ден, юбилей при това - 40 год..
Почерпете се за негово и мое здраве

Кана, мила браво на теб... Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 18:33 от veselinap

# 656
  • В царството на игрите:)
И Кана е права, ама и  Йовчето я разбирам. Аз съм шита без никакво чувство за естетика с голяма губерка също. То като нямам цица много важно как изглежда мястото, ама все пак можеше и по естетично да е.
Веси, да ти е жив и здрав мъжо. Да ти се радва дъъъълги години  bouquet

# 657
Весееееее, пак си пийнала преди да почнеш да пишеш! /Вече ще ме намразиш! Mr. Green/
Да ти е жив и здрав мъЦо!
Да те обича,да те изслушва,да те разбира!
Винаги да ти е подкрепа и опора!
Да сте живи и здрави и двамата! Да си отгледате дечицата! Да им помагате да отгледат и те своите!
Весело изкарване на празника довечера!  bouquet

п.п. Аз съм на диета,но тая вечер ще пийна една чашка винце за ваше здраве!
НАЗДРАВЕ!

# 658
Весенце, да ти е жив и здрав мъжа! Да те обича и уважава, да те гледа и глези, да ти помага и прощава, с две думи - на ръце да те носи!!!  Hug Hug Hug

И сега специално за него в тези студени зимни вечери:

Днес сме при кумовете ни на гости, ще ударя един голям гълток и за ваше здраве. Wink

# 659
Весе, да сте живи и здрави още дълги години!

Общи условия

Активация на акаунт