Отговори
# 660
А,бе,моми,май-напоследък само за пиене и мъже говорим! Mr. Green Това ли е резултатът от наскоро проведената среща на високо равнище ?! newsm78
Направо вече сме се алкохолизирали до N/ента/ степен ...  ooooh!
Ама лошо няма ,де! Просто го отбелязвам като факт! smile3505

# 661
  • у нас - на брега на морето
Веси,ЧРД на благоверната ти половинка!  bouquet Нека винаги бъдете двете части на едно цяло/мило и задружно семейство/!   loveuuu1dating В сговор, любов и разбирателство да ви се редят дъъъъългите години семейно щастие! Two Hearts Kissing Heart lovekiss kiss Със здраве да си отгледате деца и внуци! family6 Благодарим за богатата трапеза!
Както казва Сиско, май ще се алкохолизираме, но нали поводите са приятни и тази вечер ще се почерпим за ваше здраве! Wine Glass
Кана, подаръкът ти е разкошен!
Миленче, благодаря за съчувствието! Hug  love001Имах нужда от това!

# 662

Миленче, благодаря за съчувствието! Hug  love001Имах нужда от това!

Йовче, искам да ти се извиня, може би не се изказах добре. Blush
Разбира се, че и аз ти съчувствам, просто може би колкото по-кардинално се случват нещата (както при мен - мастектомия), толкова по-различни критерии си изгражда човек. За това така реагирам, а не че не те разбирам! Heart Eyes  bouquet Hug

# 663
Весееееее, пак си пийнала преди да почнеш да пишеш! /Вече ще ме намразиш! Mr. Green/
Да ти е жив и здрав мъЦо!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532  love001  love001  love001  love001

# 664
Миленче, ни най-малко не съм се засегнала. Нали и аз съм с цялостна мастектомия. Напротив, наистина ми стана добре, че ме разбираш!  love001 Hug
А сега ще се опитам да кача една снимка след урока, който ми предадоха.

А, не може да бъде! Даже станаха две!

# 665
Йовче, ама ти си била много готина бе,слънце...  bouquet
Ти затуй си достоен член на нашите бойни редици-щото тук само готини парчета приемаме!  love001 smile3521 smile3501
Да ти е живо и здраво юначето! И мъжО да ти е жив и здрав и повече да те слуша!  bouquet

# 666
Здравей, Йовче! Много ми е приятно да те видя! Супер сте в тая слънчогледова нива  smile3521 newsm10

# 667
Сиско, Сонче, благодаря за хубавите думи! Hug Сега като се научих, как става, ще кача и други.

# 668
Добър вечер,
Veseinap, да ти е жив и здрав рожденника и да ви се случи както в приказките:"......и живяли дъго и щастливо!" smile3525

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 23:29 от Vivir

# 669
Толкова много сте изписали, че не можах да го запомня. Дано правилно да съм разбрала, че имаме няколко повода за банкет: Кана е повишена, един мъж има юбилей, Коледа и до тук с паметта.  hahaha newsm62

# 670
Здравейте момичета, къде сте, готвите ли, какво правите? Laughing

Моля за съвет от тези, дето са в естествена или изкуствена менопауза: кажете ефикасна рецепта при безсъние newsm12
Карам нощите като в полу-дрямка, ако изобщо мога да стигна и до нея. Не ми се ще да тъпча лекарства, че едва ли става дума за ден-два. Ако нещо ви хрумне, имайте ме впредвид 1countingsheep 1countingsheep

# 671
Trixyy, това от менопаузата ли е?! Аз съм със естествена менопауза и никога не съм имала проблем със съня. Дори симптоми за менопауза не съм имала, това топли вълни, неразположение, нервни кризи ... нищо. Просто постепенно ми спря мензиса. И като мина една година си напипах бучката. И все си мисля, че там се е събрало всичко..., а може и да не съм права. Лекарите казаха, че е естествен процес, но при всеки е различно, т.е. рака няма нищо общо с менопаузата ми.
Trixyy, защо не пробваш с книжка. Аз често заспивам още на първата страница. Телевизорът също приспива.

# 672
  • София
Трикси здравей мила! Малко те познавам, защото от скоро си в темата, но искам да ти кажа, че аз бях и в изкуствена, а сега вече и в естествена  Joy менопауза, но когато не можех да заспя влизах в банята за един топъл душ, изпивах чаша топло мляко и след това заспивах. Но да ти кажа и до сега заспивам най лесно когато съм уморена, а това ми се случва често. Но считам, че това е сладка умора от работа Laughing Praynig Peace, предпочитам я пред това да ме мори болест!!!!!!!
Колкото до готвенето, баба Маргич днес не готви, не пере, не чисти. Дала съм си почивка, ден за отдих - без деца, без внучката.Такова блаженство, тишина и спокойствие! newsm44 newsm10

# 673
Soniad, знам ли го от какво е! Rolling Eyes То сега всичко де що може ми е сбъркано от тия хормони!

margi4, аз преди летях от тъмно до тъмно и даже не се замислях дали съм уморена или не. Но...откакто се разболях съм дала спирачка и го давам по-лежерно Laughing Много ходя, гледам си децата, но предишните героизми-не!!! (Да не се заричам, че като живна малко, може и пак да се юрна Joy)
Ще пробвам туй-онуй да спинкам пък ще видиме...

Хайде приятна почивка и благодаря  bouquet

# 674
Добър вечер момичетаHug
С леко закъснение да честитя повишение на Кана! Кана,   bouquet
На Весето - честит мъжо рожденник! Да ти е жив , здрав и много да те слуша и обича!
Муза, радвам се за тебе много, много.

Аз да се похваля:
Ходих на ехо, от кистата ми няма и помен! "Претърпяла е пълно обратно развитие"
Черпя по този повод

Другото което ми се случи, спряха ми золадекса. Тутто финито, след третата инжекция, оставам само на тамоксифен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт