Отговори
# 30
Какво беше ЧПВ и как се установява? newsm78

# 31
Ох, сетих се за съкращението,но наистина как се установява ,на колпоскопия ли  или от цитонамазка?

# 32
Ох, сетих се за съкращението,но наистина как се установява ,на колпоскопия ли  или от цитонамазка?
На мен при цитонамазката ми го имаше...не знам и аз вече съм объркана #Crazy

# 33
ива   прочети 1-ва страница, там всичко е написано , точно , ясно и цялата информация е на куп, благодарение на Кюбит. Пък после което не ти е станало ясно и можем ще отговорим  bouquet

# 34
Здравейте и от мен в новата "стара" тема. Дано тук сме по-оптимистични. Poisson говориш често за хистеректомия излязоха ли резултатите, че не помня какво писа защо се налага това или ти си го искаш. Д-р Попова не ти я препоръчвам лично аз, но ако някой има и други мнения нека да пише. На мен личната не ми каза добри отзиви за нея. Д-р Ганчева от онкологията е много добра и Д-р Ангелов също. Малко е бързак но върши работа. Аз продължавам да търся лекарството но нещо много се забавих с него та не знам. Успех на всички тук.  bouquet

# 35
ЗД-р Ганчева от онкологията е много добра
Потвърждавам,аз съм й пациентка.

# 36
  • Лондон/Пловдив
На мен при цитонамазката ми го имаше...не знам и аз вече съм объркана #Crazy
Кажете как така при цитонамазката се вижда ЧПВ аз мислех  ,че само с ДНК тест може да се види който се взима от влагалището (извинявам се ,но не съм сигурна точно от къде се взима сектет дали от шийката  newsm78)

# 37
  • София
       Секретът за ДНК тест се взима от цервикалния канал, а може и тъканна проба от биопсия също да се изпрати за ДНК анализ.

# 38

Кажете как така при цитонамазката се вижда ЧПВ аз мислех  ,че само с ДНК тест може да се види ....

Така е  Peace Наскоро коментирахме пак, с цитонамазката може да се предположи наличието им, но се установяват с ДНК тест

# 39
здравейте и от мен в новата тема  Peace дано само хубави резултати да има в нея  Hug

# 40
Здравейте моми4ета, еми незнам какво да правя ве4е дотегна ми  цяла година съм така - 1 лапароскопия ,2 конизации 2 кръвойзлива и 7 пъти съм горена,ве4е нерви не ми останаха вися постоянно по болници и лекари ,загубих си работата а детето ми бабите го гледат,с мъжа ми не съм била сигурно от половин година и все треперя за резултати,в такава депресия съм ве4е 4е найстина искам да се отърва от тая шийка и матка,резултати те ми накратко след LETZ са 2-3 степен дисплазия ,връх на конос-без особености,т.е. изрязано до 4исто поне така каза доктора и цито след 3 месеца ама мен нещо отдолу още ме прерязва както преди LETZ и несмея да се радвам,незнам ве4е искам след толкова тревоги да мине ве4е и аз да се отпусна накрая и наистина се замислям за хистерактомия. Cry

# 41
Колко време след конизацията идва цикъл?
Може ли да прескочи един месец...

Ако по принцип цикъла на жената е редовен, не би трябвало да има забавяне.
На мен ми дойде на датата - а именно веднага след конизацията (ходих на преглед, за да се види дали кръвта е менструална, макар, че аз си я познах, все пак не ми идва за първи път) и след като свърши цикъла имах зацапване от конизацията.
Но е напълно възможно и нормално дори при жени с редовен цикъл да има отклонения. Ако обаче не ти дойде, се обади на лекаря ти, за да го информираш и чакай следващия цикъл.

gala03, много съжалявам. Прегръщам те и ти пращам положителни мисли.
Ако не се изчистиш естествено, питай за медикаменти. По-щадящи са от кюретаж. Има и други методи.
Не помня добре дали с теб говорих по темата и затова питам пак. Пушиш ли? Беше ли ги спряла след положителния тест?
Знам, че няма да те успокои, но ето ти малко статистика: "Студии показват, че 10-25% от всички клинично констатирани бременности завършват със спонтанен аборт. Около 80% от всички спонтанни аборти се случват в първия триместър (първите 13 седмици от бременността)."

Съжалявам, че трябва да го пиша отново:
Не пускайте постинги един след друг. Пишете всичко в един и тогава го публикувайте или редактирайте старите, ако никой не е писал след вас.
ива, ReaNora, моля за разбиране.
4eri, на теб благодаря!   bouquet

# 42
POISSON не си написала откъде си, но ако не си от София би било добре да дойдеш и да се прегледаш от някои от тези доктори които които са на първа страница. Там има много имена и много добри специалисти можеш да направиш консултации защото като гледам доста си препатила от интервенции. Дано сега вече след последната манипулация всичко да е ок и да приключиш с мъките. Горе главата само Peace. Как е бебе Александър Деска слушка ли? Wink

# 43
Аз ходя при доста добър лекар д-р слав4ев

# 44
Момичета, благодаря ви че се опитвате да ме успокоите Hug
Аз днес реших да си запазя час утре за още един преглед и ако няма промяна или поне някакво развитие просто ще обсъдя как се процедира в такива случаи-предполагам,че ще се прави кюретаж.
А после ще се занимая с папиломите, които ми "изникнаха" докато все още бях бременна Cry
дано и още да съм, ама аз съм си реалист човек и много-много не вярвам в чудеса!
Кюбит благодаря ти, че винаги си до мен когато ми е трудно!

Общи условия

Активация на акаунт