Отговори
# 570
ReaNora благодаря и на теб  Hug значи според вас няма защо да се притеснявам?

ААААА притесненията си е  реда на нещата  Wink И да ти кажа да не го правиш нормално е човек да се притеснява и да мисли кво ли не. Хубаво е, че те наблюдават. А когато доки ти даде зелена светлина действайте за бебе или бебета  Heart Eyes

Добавям : Пойзън душоооооо а така, виждам , че си почнала с позитивното мислена, но Чери те догони и задмина.  Wink

# 571
  • София
Мда в Токуда и да същия е  Rolling Eyes Е да ама и на колежката има ТВ(+)
Иначе са ми пуснали и микробиология където пише плоскии епителни, единични левкоцити, млечнокисела флора
Р-т от посявка: Няма растеж на бактерии и гъбички  Rolling Eyes

Ех, как познах ???......... 

Ами щом са ти пуснали микробиология и от нея както гледам няма нищо изолирано - значи всичко ти е  наред и няма място за безпокойство!   Относно трихомоните  - микробиологията може да ги докаже много по -точно отколкото цитонамазката , която може само да ги заподозре ( но не е сигурно) !  А лекаря  какво ти каза за това  Т./V ( + ) ? 

# 572
Е РЕА мила правя опити ама по скоро успявам другите да успокоя отколкото себе си аз толко съм се напатила 4е немога  да се успокоя напълно 4ак ако ми кажат вси4ко е ок на контролата 4ак тогава ще си отдъхна,ама трябва да си даваме кураж няма как, нали сме посестрими в проблемите. Hug Hug Hug Hug
Моми4ета искам да ви питам мина месец и половина от LETZA а имам едно неприятно жълтеникаво те4ение незнам колко е нормално  аз имах такова и преди конизацията и това ме притеснява защото тогава ми даде индикации 4е нещо не е наред и затова отидох на лекар.

# 573
Каткаааааа, аз не мога да те видя, защоооооо  Confused
От къде трябва да ти се вземе епикризата, ако искаш да ти я взема и да ти я пратя, а?

ооооооооооо на всичкииииииииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
  • София
Здравейтееее!
Охххх, днес се скапах от работа, ей сега съм влязла. Нямах 1 минутка свободна за нет.
Виждам нови момичета и с радост установявам, че някои от "старите" са вече по-спокойни.

Само във фейсбуук досега не съм се регнала, но обмислям още.

Срам ме е, ама ей сега ще пусна една снимка да ме видите..... за малко Confused
http://prikachi.com/users/alphabeta/27G.jpg
Самоснимала съм се...  Laughing

# 575
  • София
Цитат
Каткаааааа, аз не мога да те видя, защоооооо  Confused

Синеоч , ако нямаш регистрация във Фейсбук , затова не можеш да  видиш снимките ......  Hug Hug Hug   И аз нямам , но влязох с потребителско име и парола на приятелка и така ги видях. Ако искаш опитай и ти така!  Peace  newsm10  

Алфа бета,  добре си се снималаааааа   Peace  Hug Hug Hug

# 576
Който иска ще му дам моята регистрация. Аз и без това не използвам там нещата и нЕмам нищо за криене  Simple Smile

alpha_beta хубава снима , голям си спец в самоснимането  newsm10  Heart Eyes  Rolling EyesКъде е правена?

# 577
  • София
РеаНора и Джесика, благодаря!
Реа, това е май месец тази година едно кафененце на площада пред Катедралата в Антверпен.
При една командировка имахме няколко часа свободни и успяхме да я посетим.
Реа, ако искаш обясни ми на лични как да вляза с твоята регистр във фейсбуука!

# 578
Реа, като цъкна на снимките и ми се отваря даже регистрацията на мъж ми  ooooh!

alpha_beta готина мадама си  Hug Heart Eyes  bouquet

# 579
оф, ми не се сетих, че трябва регистрация Embarassed
Благодаря за комплиментите Blush

Рецептата за цвеклото ще я напиша утре, че забравих каква беше маринатата.

Синеоч, Hug  много си мила, но сигурно иска време. Иначе епикризата си чака в Майчин дом, не ми е спешна.

Днес бях на преглед но и за това ще пиша утре.

# 580
  • София
след толкоз спам, да напиша и нещо по темата....
djiv и аз за пръв път виждам такава подробна цитонамазка. Токуда се доказва като изрядна болница.
Моите цитонамазки от онкологията са ... две думи драснати на ръка неразчитаеми почти......
Д-р Карагьозов е страхотен, в ръцете на един от най-добрите доктори си и не се притеснявай, просто изпълнявай каквото ти казва.
Аз ходих при него през август просто за " сверяване на часовника", за проверка на текущия ми доктор, и съм очарована.

И на мен ми е интересно да се разбере какво значи това TV плюс/минус, момичета който се сети да напише!

andonovag, точно преди 3 години в началото на декември беше и моята конизация и оттогава в тази прекрасна тема
намирам съмишленици и успокоение. И съм добре. Ще бъдеш и ти! Повярвай в това, желая ти успех и пиши пак!
Къде и кой доктор ще те оперира?

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 09:55 от alpha_beta

# 581
  • София
Мда в Токуда и да същия е  Rolling Eyes Е да ама и на колежката има ТВ(+)
Иначе са ми пуснали и микробиология където пише плоскии епителни, единични левкоцити, млечнокисела флора
Р-т от посявка: Няма растеж на бактерии и гъбички  Rolling Eyes

Ех, как познах ???......... 

Ами щом са ти пуснали микробиология и от нея както гледам няма нищо изолирано - значи всичко ти е  наред и няма място за безпокойство!   Относно трихомоните  - микробиологията може да ги докаже много по -точно отколкото цитонамазката , която може само да ги заподозре ( но не е сигурно) !  А лекаря  какво ти каза за това  Т./V ( + ) ? 
Ами то е малко сложно  Rolling Eyes Аз съм в щерев по принцип и се борим със стерилитет, и съм на преглед след месец там, а тези изследвания са от профилактични прегледи организирани от работа, ама не са ни написали какво означават резултатите  #Cussing out и тука всички се чудим  Rolling Eyes

# 582
  • София
       Еееееее,  добре де - на всички ли цитонамазки пише ,че   Т/V  са  ( + ) ????  Rolling Eyes newsm78

# 583
  • София
Сега звънях в патологията в Токуда да ми обяснят кое какво. Та някакъв лекар ми обясни че ако имало левкоцити излизало в повечето случаи и ТВ но за да се докаже наличието или липсата на трихономони трябвало да се пусне микробиология  Wink Това от цитонамазката не било точно  Rolling Eyes

# 584
Алфа Бета, много си чавръста....аз пак изтървах!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт