Отговори
# 630
да и според мен трябва да не минава година без цитономазка,но не подкрепям ваксинирането за рак на шийката на матката

# 631
Жaнетка   Peace малка част от нас го подкреят или за да съм по точна - подкрепят го само тези който са се ваксинирали  Mr. Green Тук почти всички сме против всякакви видове ваксини и прочие.  Simple Smile

# 632
Здравейте момичета!
За лекар още не съм се ориентирала, ще ви чета подробно довечера.
Исках да ви попитам: тези прегледи с вземане на материал за  цитонамазка минават ли през здравната каса или се заплащат? Вчера четох в друг форум, там ставаше въпрос само за платен вариант и цени от около 100 до 150 лева, което е ... доста солено. Ако са само платени, моля ориентирайте ме към някого с по-нормални такси.
Предварително ви благодаря   bouquet

# 633
Здравей АзСъмСИ. По принцип ако искаш да бъдеш прегледана от някое от светилата на гинекологията май трябва да си платиш, защото те преглеждат само в частен кабинет. На първа страница има всички лекари и координатите им, така че можеш да избираш. Ако се преглеждаш в поликлиника и имаш направление от личен лекар ти правят цито, колпоскоп и ехограф за потребителската такса само 2.40. Така че ти трябва да избереш.

# 634
ПРИВЕТ МАДАМИИИИ,не сьм била ксоро тук,обаче бьрзам сега да се похваля ,че днес си взех резолтата от поредната цитонаммазка ,макар,че се бях зарекла да не си праавя толкова често вече,ама не се сдьржах #2gunfire ПАП 1,ПАП 2 сьм ,сега няколко месеца спокойствие..... Joy
не сьм ви чела,но сега сядам и започвам...а на всички хубав уйкенд и кьсмет!

# 635
Сама не мога да повярвам - днес щях да ходя да проверя за цитото, а забравих  smile3538

Бобиnewsm10 !

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 18:11 от dimana27

# 636
  • София
BOBI1,    честито за добрия резултат !!!   newsm51    Hug Hug Hug

Дай боже на всички такива резултати само да има!!!  newsm10

# 637
Сама не мога да повярвам - днес щях да ходя да проверя за цитото, а забравих  smile3538

Бобиnewsm10 !
Казах ли ти ,че трябва да разредиш.........мн се смях  Joy

# 638
Браво БОБИ честито само така момиче newsm44 smile3501 smile3501

# 639
мерси  момичета,аз до сега ви четох,ама много пишете бре,и готвите и  разни работи.....аз май не мога много  много от тия работи,но има жени за всичко -едни перат,други могат баници да вьртят,аз сьм жена за любов Joy Joy Embarassed
дианди,тук сьм бе мила,ама теб те няма......
кюбит,липсваш тук 
збравих да акжа,и циците ми прегледаха,отлично,каза доктора,дай Боже всекиму такива цици...хахахааааааааа

# 640
 #ShockedДай боже

# 641
  • София
Боби , по какъв повод пак са ти преглеждали   #Shocked  , ти не беше ли ходила при някакъв мамолог в Тина Киркова скоро ???  Или някой друг беше писал това - може да греша ?  Имат ли връзка гърдите с нашите основни проблеми или не ???  Аз ходих на преглед на мамолог преди 2 мес . по повод на това ,че  вече почти  година около 10 дни до една седмица преди цикъл  много ме болят гърдите - казват ми ,че било хормонално и няма нищо притеснително , но аз си се тревожа ,защото преди не бях така??? Rolling Eyes newsm78

# 642
Gesika хубаво е да се посещава ако не през 6месеца то поне на една година преглед на гърдите. Има връзка или поне такива са ми впечатленията , но в обратната страна. Проблем с гърдите , а след това проблем гинекологичен. Аз ще си ходя на 6 месеца и това е:))))) Чакам да почна да ходя на 6 месеца на прегледи , но за сега ще съм на 3 месеца, но нямам против , лекарят ми е сладурче  Joy

# 643
Аз писах, че съм ходила (е може и друг да е ходил също но не помня)в Тина Киркова при д-р. Гемеджиев много е добър. Ходя защото съм наследствено обременена и на 6 месеца съм там. Не ми стига че на 3 съм  rotfImboей така (е не точно де ама не намерих магаре в картинките Embarassed)а ми пък и това ,ама и рога да ми сложи господ и тях ще мъкна. Може пък да ми отиват знае ли човек newsm48

# 644
Чери - ти стига се хили , а викни сина , да покаже как става със снимките   Joy

Общи условия

Активация на акаунт