Отговори
# 645
Ами той пак излезе по гаджета ако ми кажете как може да опитам сама ще пробвам пак малко спам май ще ядем и бойчец

# 646
  • София
    Чери , къде ти се намират снимките във Снимка . БГ или във Фейсбуук ?  Ако са там направо копираш линка и даваш - потребител и парола . А ако не са там - май пак се копира линк , но аз не съм много наясно - нека да кажат по -компетентните .... atwork   Rolling Eyes

# 647
Имам регистрация във фейсбук обаче по обяними причини  341uuи там нямам снимка

# 648
Чери - дадох ти идея на ЛС, ако искаш..........аз съм на разположение  Mr. Green

# 649
Момичета ето и нашата 4eri.  ( не булката де)Hug една седмица след конизация и вижте колко е свежа и щастлива.

http://prikachi.com/images.php?files/1175363j.jpg

и

http://prikachi.com/images.php?files/1175399T.jpg

Чери супер сте всички.   bouquet

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 22:14 от ReaNora

# 650
РЕА страхотна си душо нямаш грешка newsm10

# 651
  • София
Чериnewsm10 супер си, вече връзвам име с образ!
Реа, страшна си! dancing

# 652
  • София
Чери, супер готина мадама сииииииии!!!  newsm51

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 653
Мерси момичета радвам се че още сте тука а не побегнахте ха-ха -ха. Евала на РЕА  Peace Peace Peace

# 654
ама и рога да ми сложи господ и тях ще мъкна. Може пък да ми отиват знае ли човек newsm48

На хубав човек и рога му отиват!
  angel008

# 655
ама много пишете бре,и готвите и  разни работи.....аз май не мога много  много от тия работи,но има жени за всичко -едни перат,други могат баници да вьртят,аз сьм жена за любов Joy Joy Embarassed

smile3508 newsm62 newsm51

# 656
привет и днес,бях преди  няколко месеца  при Гемеджиев,права си ,бях писала за това,но сега  като бях на ехограф  генекологично и доктора ми каза ,че е добре да се преглеждам  често  ,дори сама да се опиппвам пред и след цикьл. гьрдите.........и аз свалих сутиена набьрзо hahaha Joy Embarassed
диманаааа...не ми се смей,Любовта ще спаси света  bouquet,затова сьм и се отдала на нея Peace

# 657
4ери душо много си яка готина мама ,свежа и засмяна ,имаш дух на 20 годишно моми4енце  smile3521,изпуснах само алфа бета много бързо се скри и аз ше ви изпратя някоя сним4ица по натам 4е и аз нищо не съм ка4ила във facebook тъкмо добре ще се опознаем newsm68

# 658
Чериnewsm10 супер си, вече връзвам име с образ!
Реа, страшна си! dancing

ейййййййй красавициииииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бетичка и аз като теб вече правя връзка, абе друго си е  Peace

Реа ква хакерка е станала, за 6 месецааааааа  Joy Joy Joy евала, надминаваш  Peace Hug Heart Eyes

Боби браво за цитото, супер, а също и за  Shocked 9по малките, че не ми се отваря стр. с емотиконките Joy)

Чери супер си, както и синът  Peace Hug Heart Eyes

АЗ ПАК ДА ПОНАПОМНЯ ЗА СРЕЩА ГОРЕЩА  Whistling Whistling Whistling

# 659
БОБИ и аз ходя при д-р Гемеджиев много е добър нали. Доколкото знам той е гинеколог. Те май всички мамолози са и гинеколози но не съм сигурна да не се излагам. ПОИЗОН мерси душко чакаме твоите фотоси, моля. Мерси на всички мацки за милите думи

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 20:44 от 4eri.

Общи условия

Активация на акаунт