Отговори
# 660
http://www.facebook.com/album.php?aid=4614&id=100000447938372
Тука имам малко снимки ,бях русолява после 4ервена и наскоро и аз се постригах и ве4е съм кестенява ,нали казват 4е като се пострижеш се освобождаваш от някакъв товар,знам ли дано newsm53

# 661
А-ха, пак снимки разменяте тайно.  Wink
Чери, много хубави очи имаш. Изразителни.  Grinning
Поасон / Пойзън (как ти е ника, риба на френски, защото така си го написала или отрова на английски, ако това си имала предвид е с едно излишно s  Mr. Green), с тъмна коса повече ти отива.  Grinning
Алфа_Бета, дай снимка да те видя.  Flutter
Боби, гинеколог ли искаш да става?  Crazy Сама почна да се преглеждаш вече, дай си малко почивка.  Hug Мила моя дружко, адреса ти същия ли е още като миналата година? Нали помниш, прати ми картичка?
Дианди, тук съм, но няма да казвам от коя страница не съм ви чела.  Embarassed Сега се върнах до 4-та само.  Rolling Eyes
Много нови имена виждам и това никак не ме радва, но дано да си решат проблемите момичетата с ваша помощ, че то като гледам аз не помагам кой знае колко напоследък.  Blush
Среща ли ще има? Завиждам ви.  Crazy Кога? Да пиете по едно за мен.  Whistling

# 662
Поизън позната си ми от някъде  newsm78 дай жокер от къде  Praynig

Кюбит Hug, аз ги ръчкам за среща, ама те се опъваааааааааат  ooooh!

# 663
  • София
         Здравейте и от мен !!!   Hug

синеоч , кой се опъва - аз съм  ЗА  -  въпроса е как ще се организираме и къде??? ...... Rolling Eyes

Пойзън , много хубави снимки - на мен ми харесваш със всякаква прическа и детенцето е  голямо сладурче - да  е живо и здраво!!!  Hug Hug Hug

# 664
Гесика ще се организираме предколедно, ако искате....или другия вариант аз споменах, че ние от спама в клюто се събираме всеки месец в една кръчма, таааааааа ако кажете и се организираме. Hug Искам да ви познавам и на живо, не само виртуално. Crossing Arms

# 665
  • София
Цитат
Искам да ви познавам и на живо, не само виртуално. Crossing Arms

И аз така, нищо не замества  живото общуване!!!  Peace newsm10

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 666
Добър ден писанки  Laughing
За среща съм навита , ама ако дойдете във Варна  Mr. Green
Синеоч ако знаеш колко ти завиждам ,че се виждаш със съфорумките всеки месец, направо нямаш представа. Как ми се иска и аз да се видя с някой ( тази седмица може би ще стане с една съфорумка ,ама още няма да издавам  bowuu)
Пойзън снимките ми харесват мн , и 2-мата сте големи сладурчета.
Gesika душооооооооо  Hug Hug Hug
Деси бебо Алекс какво прави, чакам с нетърпение да видя невероятната му фотосесия  Simple Smile
Кюбит здрасти, скоро ще има нова тема, нали? Дано да няма нови попълнения  Heart Eyes

Мили мой да знаете ,че в понеделник почвам работа. 6 месеца минаха и от утре трябва да влизам в крачка. Станала съм асоциална  Mr. Green, след това седене у дома и трябва пак да се науча на контактувам с много хора  hahaha bowuu
Лек ден от мен , днес е толкова слънчево и причтно навън..............  bouquet

# 667
Благодаря ви за пожеланията моми4ета  дай боже да сме живи и здрави вси4ките Синео4
да ти кажа нямам представа от къде съм ти позната може би защото и аз съм от София  живея в кв.Слатина може да сме се виждали  някъде пък и аз не съм те виждала изпрати някой фотос Реа приятна работа и бързо адаптиране ,знам 4е там ще ти е по - добре лаф4е тук там с колежките ама не ни забравяй,хайде целувки на вси4ки newsm51

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 21:34 от poisson

# 668
Жaнетка   Peace малка част от нас го подкреят или за да съм по точна - подкрепят го само тези който са се ваксинирали  Mr. Green Тук почти всички сме против всякакви видове ваксини и прочие.  Simple Smile
Да и това е похвално,много се радвам.Искам да ви кажа че не съм чела много пио тази темичка ама нямаше как да не ми направи чпечатление колко сте приятелски настроени помежду си.Искам и аз да се впиша тук,какво трябва да направя за да стане Grinning

# 669
КЮБИТ благодаря, радвам се че пак се включи всички питахме за теб. ПОИЗОН изглеждаш супер, жалко че на тая керхка възраст си претърпяла толкова гинекологични интервенции. Малкия е страшен пич изглежда голямо дяволче май ще те купи и продаде без проблем. РЕА на теб приятна работа и да не ни забравиш ще ни е мъчно ама все за нас ще намериш временце, нали? ЖАНЕТКА добре си дошла , момичетата тук са страхотни споделените проблеми минават по-леко като имаш разбиране и сродни душички. newsm51 newsm51 newsm51

# 670
  • София
Жанетка,  добре дошла  при нас , но дай боже да нямаш нашите проблеми!!!  newsm10 newsm51 Hug

Реа, пожелавам ти от сърце успешно завръщане на работа, сигурна съм че бързо ще се адаптираш и ще се върнеш към предишният си ритъм !!!  newsm51 newsm10    Hug Hug Hug

Чери, Пойзън    Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 671
4ери благодаря ти мила но както каза толкова съм претърпяла 4е само външно се усмихвам за да не се  разбера колко ми е тъжно на душата всъщност.
Кюбит хубаво е 4е се появяваш от време на време. smile3525
Gesika много прегръдки на теб и на вси4ки моми4ета , с вас определено се 4увствам по добре . Hug Hug Hug Hug
Жанетка добре дошла но дано не си като нас Peace

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 21:37 от poisson

# 672
Ехее момичета, супер е да ви видя личицата. Аз изпуснах Алфа Бета и Реа, но се надявам да ги видя на живо! Реа до края на седмицата един ден ще съм във Варна, също така по един в Стара Загора и Бургас, та някой от там да свирка  Joy
Хайде момичета да се организираме за другата седмица, колкото повече наближава Коледа, толкова по-трудно ще стане срещата, започват коледни тържества, гостита, пък и хукваме по пътешествия.... Hug
Кюбит, Боби къде се загубихте?  Радвам се да ви видя Hug

# 673
  • София, под Карлсон
Ихаааа, пак пропускам съботно- неделния купон  Sad Но при мен е неизбежно, поне още една година  Sad
Успях да видя единствено Чери  Grinning Супер мацка си, не бих ти дала повече от 30   bouquet
Poisson, теб не успях да те видя, но аз също живея в Слатина. Лошото е, че пребивавам там само от понеделник до четвъртък.
Много съм навита на една срещичка, но моят проблем е, че съм в Софето само през седмицата, защото дечко не го приеха в градината и сега го гледат нашите, та пътувам всяка седмица. Така че ако направим организация за през седмицата ме бройте  Grinning
Айде до скоро и пожелавам на всички релутатите на Боби (Поздравления, миличка, и ако това не е повод да си подариш нещо хубаво!)

# 674
Blues снимките ми още са във форума така4е можеш да ги видиш щом си от Слатина може и да се познаваме,кой знае ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт