Помощ в търсенето на работа 2

• 74 644
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
  • с трима мъже :)
Цитат на: Не тази вечер,Жозефина!!!
Мислех да не се намесвам, но....
защо шернат драйв дава проблем на юзъра при сканиране?

Подчертаното дори и да си завършил информатика в някои вузове може да не успееш да го решиш дистанционно не е ли така?  Wink

а аз пък си мисля за начина на изписване на шеринга  Joy
понякога готов шеър - with shared name of the folder - не работи. Т.е въпреки, че фолдъра е шернат, необходимо е да се изпише пълният мрежов път до него.
И второ - въпрос на права за юзъра - юзър пърмишънс

Но да - дистанционно такъв проблем не винаги може да се реши.  Peace

# 481
  • Шумен
Момичета, здравейте.
Отдавна ви чета, но не съм писала тук. Започнах и аз да се оглеждам за работа и попаднах на обява на фирма Автоконсулт ООД. Някой знае ли нещо за нея? Виждам, че и в София търсят персонал, така че някой може да е имал вземане-даване с тях.
Ето  и обявите им:
http://jobs.bg/c54108

Успешно намиране на работа пожелавам на всички.  Hug

# 482
Цитат на: Не тази вечер,Жозефина!!!
Мислех да не се намесвам, но....
защо шернат драйв дава проблем на юзъра при сканиране?

Подчертаното дори и да си завършил информатика в някои вузове може да не успееш да го решиш дистанционно не е ли така?  Wink

а аз пък си мисля за начина на изписване на шеринга  Joy
понякога готов шеър - with shared name of the folder - не работи. Т.е въпреки, че фолдъра е шернат, необходимо е да се изпише пълният мрежов път до него.
И второ - въпрос на права за юзъра - юзър пърмишънс

Но да - дистанционно такъв проблем не винаги може да се реши.  Peace

Офф топик-мисля,че  всъщност, отговорът беше мнооооого по-прост. Ми.....не е бил чекнат в листата на драйвовете, които да се сканират.
Тоест, там бяха Д, Ц, Е; обаче шернатият-не.
Доколкото се сещам, де, не е бил мой случай.
Тоест, проблемът беше, че не се сканирал.

# 483
Момичета, здравейте.
Отдавна ви чета, но не съм писала тук. Започнах и аз да се оглеждам за работа и попаднах на обява на фирма Автоконсулт ООД. Някой знае ли нещо за нея? Виждам, че и в София търсят персонал, така че някой може да е имал вземане-даване с тях.
Ето  и обявите им:

Аз лично нищо незнам за фирмата.Аз ги проверявам в бг работодател,какви отзиви има

# 484
  • София
Момичета, здравейте.
Ето  и обявите им:

Аз лично нищо незнам за фирмата.Аз ги проверявам в бг работодател,какви отзиви има

Това не е фирма, която предлага работа, а агенция за набиране на персонал.
Като видя "консулт" и ми светка червената лампичка веднага!

# 485
  • В голямото море...Живот
Жози,пращам ти ЛС  Peace

В моя колцентър днес,така бързо действат,че 3 часа се мотахме с другото момиче и накрая ни пратиха да си ходим - клиентът не бил пратил линковете за анкетата на нашия език  Thinking Ми така ли се работи?

# 486
Не казвам,че е проста работа.Всяка работа си има някакво натоварване в един момент и в дадена област.Искам да кажа езиците за се ценят повече в тази сфера,защото другото предполагам се обяснява в обучителния курс в началото или го запомняш при първия такъв обадил се сручай.Подчертаното дори и да си завършил информатика в някои вузове може да не успееш да го решиш дистанционно не е ли така?  Wink

Лъки, и двете важат, да ти кажа.За технически съпорт , обаче, говоря.

Имам колеги, които са с ниво на нейтив спийкър, и с технически познания, сериозни.Та....така.

Lucky bamboo, ти надали някога си се опитвала да разбереш по телефона на някой какъв му е компютърния проблем.  Вярвай ми доста нюх трябва, за да зададеш правилните въпроси и да стигнеш до "случая, който съм си записала".

# 487
  • София
Автоконсулт не е агенция за набиране на персонал. Реална фирма за търговия с авточасти е.
Дилянке, уж си голям мениджър , ама се изложи.
Нищо, продавай си там из квартала ....

# 488
  • София
Понеже нещо се терзая, че исках по-ниска заплата, реших да се поровя за какви заплати да очаквам и попаднах на този сайт- http://www.zaplatomer.bg. Сайтът е много хубав, показва много интересни статистики за длъжностите, и изважда случайни профили. Та в този ред на мисли, ако реално първоначално, по една или друга причина искате заплата, която в последствие ви се вижда ниска, бихте ли се пазарили? Или ще изчакате да видите как ще тръгнат нещата и после ще говорите за увеличение и какво да е то, за да останете?

# 489
Според мен каквато заплата си спазариш на интервюто, такава ще е. После ще е много трудно да искаш увеличение.

# 490
Някой знае ли дали агенциите за подбор на персонал имат право да искат за "досието" копие от дипломите на кандидата или това са документи, които се дават при назначаване?

# 491
Според мен каквато заплата си спазариш на интервюто, такава ще е. После ще е много трудно да искаш увеличение.
Според мен правилното е обратното - започваш на по-ниска заплата от колкото ти се иска, само и само да те вземат теб а не някой друг...  и им показваш през пробния период колко супер отлична и незаменима си и след това в един подходящо подбран момент им искаш увеличение щото (уж) имаш много добро предложение от друга фирма. В сегашната криза предполагам това малко трудно ще проработи, но е изпитано и работи Twisted Evil

# 492
Това с много доброто предложение от друга фирма никъде няма да мине вече, ама съвсем никъде.

# 493
  • Belgium
Номерът с по-доброто предложение рядко минава, понякога има и обратен ефект.

Ако нямаш наистина такова предложение или не си много ценен кадър, не бих посъветвала никой да играе подобни номерца.

# 494
Чета ви и аз.Виждам ,че тук пишат доста хора работещи в сферата на HR.
Спешно си търся работа,останах без такава от 15,11,09 , в къщи само аз носех някакви приходи ,а сега положението е отчайващо.
Няма обява свързана с продажби ,компютърна грамотност работа в склад и др.от сорта на която да не съм изпратила автобиография и .........нищо.
Ако някъде търсите служители или работници с опит в работа с клиенти пишете ми моля ви ще ви изпратя автобиография ,ще поговорим пък каквото дойде.
Благодаря  предварително.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 11:57 от didkata70

Общи условия

Активация на акаунт