Помощ в търсенето на работа 2

• 73 533
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Е аз съм на 31 и все още не съм работила каквото искам!  Laughing но това не ме притеснява - аз гледам на образованието само като на увеличаване на възможностите!

Лошото е, че от следващите работодатели ще искам и реални осигуровки а и ще имам претенции за работното време - как иначе да взема дъщеря си от ясли/градина? А не съм семейна и никой не ми помага ... Това повече ме плаши ...  Не мога да се върна на предишната работа заради работното време ...

# 586
Е именно за AutoCad и подобни са необходими годииииниии.

Не защото е толкова сложен софтуер, а защото е средство, което специалистите използват, за да си улеснят работата. Тоест необходимо е време да станете специалисти  Laughing да изчетете учебници като техническо чертане, автоматизация ... ... ... ... и чак тогава приложението да ви е полезно, че да ви върши част от работата (особено за моделиране и симулиране .......)
Това са програми (включително и Архикад), които се учат само и единствено с практика, да седнеш сам на компютъра и да питаш, ако нещо не ти е ясно. Важното е и да има кой да ти обясни, разбира се. Познавам много хора, който работят с Аутокад, Архикад, 3D Max и са се научили само и единствено така.

# 587
  • София
Имайте предвид че по принцип и поради кризата много работодатели се стискат да купуват хубавите графични програми и ще се наложи да бачкате или с незаконни, които дават бъгове, или с някой безплатен софтуеър с малки възможности.

# 588
http://www.jobs.bg/f805344

Каква подигравка с хората. Искат някой да им  слугува 6 дни седмично на пълен 8 - часов работен ден. От тези 350 лв. като извадим плоския данък и 58лв. за билетите за градски транспорт, остава чисто към 250 лв.

# 589
http://www.jobs.bg/f805344

Каква подигравка с хората. Искат някой да им  слугува 6 дни седмично на пълен 8 - часов работен ден. От тези 350 лв. като извадим плоския данък и 58лв. за билетите за градски транспорт, остава чисто към 250 лв.
Абсолютна наглост!!!  Sick За съжаление такива са повечето оферти зимата във Варна  Sick

# 590
запис да ви следя.

# 591
    Здравейте момичета,
 Искам да попитам дали някой има идея какъв ще е тестта в съда.Кандидатствам за съдебен деловодител и минах първия тур по документи.Вторият ще е тест,но никъде не намирам информация какво горе-долу ще съдържа. newsm78 Някакви предположения от ваша страна? Hug

# 592
И аз имам едно въпросче. Blush свързано с фирмата КД Живот или KD Life. Има ли някой представа за условията на работа там,като заплащане най вече. В работодател.бг е много отчайващо положението, а утре съм на втото интервю там,и впечатленията ми до сега са ужасно добри,а не искам това да е замазване на очите от тяхна страна:( Отчаяно с енуждая от работа...

lazy town, не мога да ти помогна ,но успех Peace

# 593
lazy town, Да не те отчайвам, но една бивша колежка започна като деловодител преди няколко месеца в съд в Сф, работата й беше уредена както често се случва - с връзки. Така че не изключвай вероятността мястото да е вече заето, само всички процедури да не са изпълнени.

# 594
  • Sofia
по повод цитираната обява по-горе - за съжаление подобни обяви са факт. наскоро видях обява на гръцка фирма която търсеше програмист с над 2 години опит с доста програмни езици и бяха написали заплата 500лв  Shocked Shocked Shocked
аз не познавам програмист с толкова опит, които да се навие да им работи за такава заплата.

# 595

аз не познавам програмист с толкова опит, които да се навие да им работи за такава заплата.

Значи не познаваш никой безработен програмист с бебе и ипотека за апартамент  Laughing Или явно всички такива биват все още издържани от мама и татко, и разпродават земите на баба и дядо  Whistling

# 596
    Здравейте момичета,
 Искам да попитам дали някой има идея какъв ще е тестта в съда.Кандидатствам за съдебен деловодител и минах първия тур по документи.Вторият ще е тест,но никъде не намирам информация какво горе-долу ще съдържа. newsm78 Някакви предположения от ваша страна? Hug
Прочети Закон за съдебната власт и Правилник за администрацията в районните, окръжните, административните, военните и апелативните съдилища/може и Конституцията да прочетеш/, мисля че ще ти бъдат достатъчно! newsm78   Успех! Peace

# 597
Момичета, реших да разгледам обявите и видях това
http://jobs.bg/f805738

това '400 преди облагане с данъци', колко ще рече чисто?  Crazy

# 598
  • Перник
Тук http://www.kik-info.com/calculators/payroll_bruto.php има калкулатор за изчисляване на заплатата. Като сложа 5 г. трудов стаж, излиза 322 лв.

# 599
Като сложа 5 г. трудов стаж, излиза 322 лв.
Работна заплата мечта  Confused.На печелившите честито.

Общи условия

Активация на акаунт