Звездни компромати - 51 част

• 96 970
  • 821
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Малко видео от концерта
http://vbox7.com/play:f0002b40

# 317
# 318
  • 221B Baker Street
Бебето на Бербатов  Peace

# 319
Бебето на Бербатов  Peace

И аз това си помислих, но нали никой нямало да ги снима както се засили Барби! Явно не са успели да станат невидими... Laughing

# 320
# 321
Аз пък си помислих точно обратното.Златната рокля...еми няма такъв кич. Ръкава с размерите на завеса, гривните като консервни кутии.

# 322
Аз пък си помислих точно обратното.Златната рокля...еми няма такъв кич. Ръкава с размерите на завеса, гривните като консервни кутии.
И аз така мисля. ooooh!

# 323
На мен черната рокля с презрамката отпред ми хареса.Другите не са ми по вкуса.

Бритни с едно от децата си.
Каролина Куркова
пак
Майли Сайръс

# 324
не са малко големки децата на Бритни за биберон? newsm78 newsm78 newsm78

# 325
Съгласна съм,даже тази златна рокля така грозно очертава корема и сякъш се е нахранила обилно преди концерта,другите разбира се не са и очертали корема по този начин.Черната рокля и стои добре обаче едната и гърда сякъш ще изкочи.Иначе като цяло хубава жена си е

# 326

Тя и с кви ботуши е и с потник.... Whistling

# 327
  • Зеленият рай в сърцето на България

Тя и с кви ботуши е и с потник.... Whistling

... и какъв мускулест баджак е извадила  tooth

# 328
Тя винаги е била с такъв откакто роди първото си детенце. Преди когато беше слабичка не се набиваше на очи. Но пък е стегната. А на мен ботушките точно много ми харесаха. UGG много хора ги носят с потник, че и с рокли. Peace

# 329
  • 221B Baker Street
на мен роклите на Глория много ми допаднаха  Peace

а Бритнито определено е влязла във форма  Peace

а относно биберона - забелязвам,че на запад децата до доста късна възраст са с биберони,и не само това - в едно издание на Размяна на съпруги,в UK,едното дете беше на седем,и още беше с памперс и пиеше вода от шише с биберон - беше си нормално развито и ходеше на училище  Peace

Общи условия

Активация на акаунт