Звездни компромати - 51 част

• 96 540
  • 821
  •   1
Отговори
# 765
може да е алергична към прашеца на лалетата.
Тогава не би избрала въобще лалета! А сега какво - да им режат едно по едно онова с тичинките? Превземки... Sick

# 766
Помня това предаване. Слави пита Наталия за мъжа й (още бяха женени) и тя супер разчувствана започна да разказва за любовта им, как го срещнала (на това място се просълзи) и как се влюбила в тези невероятни сини очи ... и ... в този момент камерата дава ДЕНИС с обичайния му тъп и заспал поглед ... Laughing Crazy Crazy Crazy
Хаха, точно - помня и аз това предаване, даже изкоментирах, че този Денис ми е много АНТИ и то точно заради отегчения поглед.
Иначе за прическата на Наталия... ами може би това е единственият начин, по който постига обем на тънък косъм, не вярвам да се харесва толкова много..

# 767
Помня това предаване. Слави пита Наталия за мъжа й (още бяха женени) и тя супер разчувствана започна да разказва за любовта им, как го срещнала (на това място се просълзи) и как се влюбила в тези невероятни сини очи ... и ... в този момент камерата дава ДЕНИС с обичайния му тъп и заспал поглед ... Laughing Crazy Crazy Crazy
Хаха, точно - помня и аз това предаване, даже изкоментирах, че този Денис ми е много АНТИ и то точно заради отегчения поглед.
Иначе за прическата на Наталия... ами може би това е единственият начин, по който постига обем на тънък косъм, не вярвам да се харесва толкова много..

Това,което аз забелязох е,че след като се раздели с Денис се стопира на тази прическа.Оттогава се състари някакси,повяхня и повече не си смени тази странна прическа,която никога не е симетрична,а винаги е по-бухнала някъде  Crazy И това е в студиото на запис.Иначе като я снимат докато си говори с гостите на предварителните интервюта си е с нормална прическа.Пак чуплива и обемна,но някакси-нормална  Laughing

А преди раздялата им с Денис не бяха прически,не беше чудо.Прави,накъдрени,опашки,плитки....издухана с обем отгоре...въобще беше много хубава.Но сега какво и стана незнам.И винаги е с тези комични торбести дрехи  Tired

Много харесвам Наталия Симеонова,просто тази прическа е адски странна и все се чудим с мъжа ми,защо и я правят  Thinking Огромен обем настрани,сравнително къса отзад/а не до кръста/ и отгоре странна бабуна  Rolling Eyes

# 768
Вероятно, защото е напълняла доста и се опитва да скрие бузите и гушата в обемната коса. Не, че помага, но съм имала същото усещане и подобно съм опитвала да се скрия в косата си... Торбестите дрехи също.

# 769
  • София

Оф, не знам що тия нашите звезди така си пъчат вратовете напред като щрауси/пуйки?! И си правят устатата на "о"  Thinking
А, и мижат с очи  newsm78

Сигурно си мислят, че така са неотразими и още по-секси, йеее Laughing

# 770
...И винаги е с тези комични торбести дрехи  Tired

Много харесвам Наталия Симеонова,просто тази прическа е адски странна и все се чудим с мъжа ми,защо и я правят  Thinking
Тя сама си е стилист. В някакво интервю каза, че няма да позволи никой да я облича, причесва и гримира. А до колко вида и е "стилен", това е очевадно за всички.

# 771
От статия на www.vesti.bg главно действащо лице Николета Лозанова

Междувременно този вторник плеймейтката участва в "Стани богат"заедно с журналиста Георги Неделчев, бивш главен редактор на сп. "Плейбой" и настоящ на сп. "Еф Ейч Ем".

Топмоделката ще сподели с водещия Ники Кънчев, че до няколко дни по световните музикални канали ще се появи новият видеоклип на Ейкон, в който тя се превъплъщава в любимата на певеца.

# 772
# 773
Мария споделя пред сп.Нов фолк,че няма да облече роклята на Роберто Кавали в клип(която показа в Модерно),защото Преслава имала същата Mr. Green Само на участие,щяла да я сложи.

# 774
Роклята не е на Кавали, а на Пиер Балмейн.

# 775
Роклята не е на Кавали, а на Пиер Балмейн.
Ами незнам..В списанието пише,че роклята била от новата колекция на Роберто Кавали.

# 776
Роклята в новият й клип "Моите задържки" е на Роберто Кавали. Може би са объркали нещо с нея.
А роклята, която всъщност е туника и Мария я показа в Модерно, а после Преслава се появи на промоцията е на Пиер Балмейн. В сайта на Плането го пише, ето: http://planeta.tv/?cat=1&paged=3 , втората новина на страницата.

# 777
Не...От промоцията нито една рокля не е на Мария.На Мария е друга...Някой я беше пускал тука.Една с пайети,сива,лъскава.

# 778
Роклята в новият й клип "Моите задържки" е на Роберто Кавали. Може би са объркали нещо с нея.
А роклята, която всъщност е туника и Мария я показа в Модерно, а после Преслава се появи на промоцията е на Пиер Балмейн. В сайта на Плането го пише, ето: http://planeta.tv/?cat=1&paged=3 , втората новина на страницата.
на Преслава такъв тоалет и стои направо гротескно. С тези огромни гърди - като Ненка от Комиците е! Такава туника подхожда на висока, слаба и с малък бюст жена.

# 779
  • Зеленият рай в сърцето на България
Мария показа тази рокля в Модерно

Ето я и Преслава със същата рокля тук

Общи условия

Активация на акаунт